keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Niall ja Louis - 5.5

Eilen päivällä Niall vietti aikaa ystävänsä ja tämän lapsen kanssa.


Myöhemmin illasta hänet nähtiin Olly Mursin keikalla.




Louis puolestaan nähtiin The Argyle yökerhossa, Los Angelesissa.





x/x/x/x/x/x/x

17 kommenttia:

  1. Toi eka kuva :3 ja sit viel Niall Olly aww ;)❤♡

    VastaaPoista
  2. Voiko joku selittä mitä twitteris tapahtuu?? Zaynin twiitti Louisille? Oon hämmentyny O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensin NB (NaughtyBoy) oli ladannu twitteriin kuvan hänestä ja Zaynistä, jossa oli semmonen vähän jännä filter, ja lisäksi kirjoitti "replace this" (paikkaa/korvaa tämä). Louis sitten twiittasi Zaynille suomennettuna jotakuinkin näin "muistatko kun olit 12 ja käytit ihme filtereitä, no jotkut käyttävät niitä vieläkin". Ja Zaynin profiililta tuli vastaus että "muistatko kun sinulla oli elämä eikä tarvinnut tehdä v***uilevia kommentteja minun elämästä" (jotkut sanoo et NB ois laittanu sen Zaynin tililtä). Ja siinä sitten NB ja Louis alotti pienen riidan ja sen takia trendauksena on #TOMLINSONSLAYSAGAIN ja Zaynin twittertililtä on tippunu seuraajia. Anteeksi vähän epäselvä selostus..

      Poista
    2. Ja toi naughtyboy twiitas louisille just tyyli ettei louis osaa laulaa ja sano et louis käyttää autotunee jne.�� mä toivoisin et pojat pystyisivät pysymään väleissä zaynii kaa ku en haluu valita että kumman puolella asetun jos tilanne kärjistyy pahasti :l (jos tilanne kärjistyy niin pahasti niin tulen olemaan kyllä 1D poikien puolella ja tukemaan heitä)

      Poista
    3. ei louis zaynille twiitannu tota "kun olit 12 jne".

      Poista
    4. Aa anteeks ei muuten kirjottanukkaa, vähän kyl vihjaili siihen suuntaan mut ei suoraan zaynille t.ano 22.00

      Poista
  3. Menee nii vittu hermo toho zaynii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mul menee naughty boyhy se on sellane kusipää.

      Poista
    2. Nii siis naughty boyhy just mut vituttaa ku zayn lähtee toho mukaa

      Poista
    3. Mun mielestä naughty boyn takia toi koko riita hommeli alko

      Poista
    4. Munki mielestä naughty boy on syyllinen tohon koko sotkuu, mut oli kyl Zayniltäki vähän tyhmästi tehty. Mut en mä ainakaa hylkää Zaynii ton takia, koska kaikki me tehää joskus virheitä ja se on mulle aina yhtä tärkee ja osa 1D n historiaa. Ja toivon vaa niin et Zayn ja Louis ois saanu jo sovittua ton jutun, koska ne oli kumminki niin läheisiä bändissä ja tuskin kumpikaa niistä haluu et niitten välit menee poikki. Tää on mielipide johon jokainen voi olla mitä mieltä haluaa ja mä oon tota mieltä ja halusin kertoo sen teille

      Poista
    5. Joo Naughty Boy alotti koko riidan tai ton. Mä en ainakaa lopeta tykkäämist Zaynii kohtaan. Jos se on lattanu sen twiitin Zaynin tililtä ni aika törkeet toisen twitter tililt laittaa Zaynin hyvälle ystävälle (jos se on sellanen enää) törkee twiitti.

      Poista
    6. mun mielestä naughty boy on vaikuttanu zayniin huonol taval. oon tosk vihanen zaynille enkä voi ymmärtää miten se voi tehä noin.

      Poista
    7. Zaynistä on tullu ihan outo ku se ei oo enää 1D:ssä jotenki ylimielinen ja välinpitämätön..

      Poista
    8. Niin onkin Zaynista on tullu ihan erillainen. Mä en itse pidä hänestä mutta se on mun oma mielipide. I love Niall!!❤❤❤❤

      Poista
  4. Vittu toi naughty boy on säälittävä paska!!!!

    VastaaPoista