perjantai 27. maaliskuuta 2015

Zayn - 25.-26.3

Alla olevasta linkistä voitte käydä lukemassa Zaynin ensimmäisen haastattelun bändistä lähtemisen jälkeen.


Alla olevasta linkistä voitte kuunnella kyseisen haastattelun audio-version.


Zayn nähtiin Lontoossa keskiviikkona ja torstaina.



x/x/x

8 kommenttia:

  1. Ihanaa just et Zaynista postataa täällä♡ musta vaa tuntuu tosi oudolta et se ei enää oo osa One Directionia :'(

    VastaaPoista
  2. Voisko joku vähä selittää mistä tossa haastattelussa puhutaan? Oon tosi huono enkus:'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo itekkää kovin hyvä enkussa mut siinä oli ainaki siitä et Perrie on tukenu Zaynii ja sit siitä et miks se lähti bändistä (halus elää normaalimpaa elämää ja se ei enää ollu sitä mitä Zayn haluu tehä). Sit siinä kysyttii et onko 1D:hen vielä ovet auki jos Zayn haluu palata siihen joskus tulevaisuudessa mut se ei voinu vastata siihen mitää. Ja jos ymmärsin oikein nii Zayn oli ite soittanu sinne eroomisen jälkeen koska halus et kaikki saa tietää oikeen syyn siihen miks se jätti bändin. Korjatkaa joku jos oon ymmärtäny jotain väärin tai tuosta puuttu jotai tärkeetä ku en tosiaan oo kovin hyvä enkussa :D

      Poista
    2. Joo ja sitä se kai myös selitti et se bändis olo ei ollu enää vähää aikaa tuntunu oikeelta mut se oli tehny sen fanien takia ja sit siin oli se mis liam sano et tää zaynin eroominen on ollu tosi vaikeeta

      Poista
  3. Mut onks totta se että Zayn sai potkut päihteidenkäytön takia? Siis oon lukenu siit nii monesta enkunkielisestä lähteestä että ei oikeen tiiä mitä uskois enää..

    VastaaPoista
  4. En tiiä ymmärsinkö oikee nii voisko joku selventää mitä tos haastattelus oli jotai Naughty Boysta ja näi? Et miten Zayn siihen liittyy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kirjottanu biisejä kai yhessä ja Zayn luultavasti lähtee soolouralle, kunhan on pitänyt haluamansa verran taukoa. :)

      Poista