perjantai 27. maaliskuuta 2015

Pojat - 26.3

Niall, Liam ja Harry nähtiin eilen Etelä-Afrikan lentokentällä.





Video:

Louis nähtiin Jakartan lentokentällä.


x/x/x

9 kommenttia:

  1. Onko kellää mitää tietoo siitä ku pojathan kuvas uutta musa videoo ilmeisesti tohon clouds biisiin, niin mitä sille nyt käy ku Zayn eros?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa mäki mietin

      Poista
    2. Niiltä ei oo tulossa sinkkuja eikä musavideoita ainakaan ennen kiertueen päättymistä. Eli mitä luultavimmin heittettiin roskiin tai jotain :)

      Poista
  2. onko totta että zayn lähtee soolouralle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zayn on tehnyt yhteistyötä ja työstänyt omaa musiikkia Naughty Boyn kanssa jo pidemmän aikaa, eli kyllä varmaan jossain vaiheessa on siirtymässä soolouralle. Zayn on myös viettänyt nyt lähtönsä jälkeen aikaa studiolla, jossa Naughty Boy työstää omaa musiikkiaan, mutta ei ole varmaa, onko Zayn työstänyt omaa musiikkiaan vai ollut studiolla vain Naughty Boyn seurana.

      Pitää kuitenkin muistaa, että Zayn ei ole kuitenkaan itse kommentoinut tai vahvistanut soolouran aloittamista vielä millään tavalla, vaan haluaa omien sanojensa mukaan vaan ottaa nyt rennosti ja viettää aikaa perheensä kanssa :)

      Poista
  3. Onko louis ja eleanor eronnu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne eros vissii kaks viikkoo sitte

      Poista
    2. Jes!!!! (Sori jos loukkasin jotain, mut omasta mielestä ne ei ollu enää kyl ilosii, ja muutenki larryyy :)))

      Poista
    3. Miten voit päätellä että louis ja eleanor eivät olleet iloisia? Minua ärsyttää aivan suunnattomasti tuo larry juttu koska nykyään edes kuvissa harry ja louis eivät voi olla vierekkäin tai alkaa kauhea LARRYY OMG vaikka kummatkaan eivät ole homoja. Se on todella surullista harrya ja louisia kohtaan sekä säälittävää niiltä ihmisiltä ketkä keksivät ja fanittavat näitä "fantasioita".

      Poista