lauantai 21. maaliskuuta 2015

On The Road Again Tour: Manila, päivä 1 (21.3)
















Kalenteriin pääsette alla olevasta linkistä:

x/x/x/

20 kommenttia:

  1. Hello, voisitko selventää mulle mun ymmärtämäni: louis ja eleanor ovat eronneet ja zayn EI OLE pettänyt perrietä? :| noin oon asiat itse ymmärtänyt ja haluisin niihin varmistuksen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän ei kukaan voi tietää ennen kuin Louis ja Eleanor, sekä Perrie ja Zayn itse kommentoivat asiaa.

      Mikäli lehtiin on uskominen niin Louis ja Eleanor ovat eronneet (moni melko luotettava lehti on myös asiasta kirjoittanut). Mutta kuten jo aiemmin sanoin; lehtiartikkelit eroamisesta ovat huhuja siihen saakka kunnes Louis tai Eleanor itse asiaa kommentoi jollain tavalla.

      Mitä tuohon Zaynin pettämiseen tulee. Zaynhän twiittas pari päivää sitten twiitin, jonka perusteella ei olisi pettänyt Perrietä. Eli se on varmaan totta (ja myös itse uskon), ettei Zayn ole pettänyt Perrietä, mutta varmuudellahan sitäkään asiaa ei tiedä kukaan muu kuin Zayn itse.

      Mutta joo, olen myös itse käsittänyt asiat kutakuinkin samalla tavalla kuin sinä, ja eiköhän Louisilta ja Eleanorilta tule myöhemmin jonkinlaista vahvistusta siihen ovatko yhdessä vai ei :)

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. No eihän Louis ole poistanut niiden kuvia :D

      Poista
    4. Olen kuullut huhuja että Louis olisi myös jättämässä kiertueen joksikin aikaa (itse en tähän usko) mutta onko joku teistä kuullut tästä myös? Haluaisin saada vähän lisätietoa.:')

      Poista
    5. Juu mäkin olen kuulut huhuja siitä. Olis kiva tietää pitääkö se paikkaansa. Mutta haluan myös tietää onko Louis ja Elenor eronnut, kun näin kuvia missä Louis suutelee toista naista altaassa.

      Poista
    6. En usko et Louis on minnekään menossa :)

      Poista
  2. Hello voisiko usein kysytyt kysymykset koskien poikien Suomeen tuloa päivittää? Poikien Suomeen tulo on kuitenkin ollut tiedossa ja ikuisuuden

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten olen jo moneen kertaan sanonut: mulla ei ole mahdollisuutta päivittää sitä, sillä mulla on oikeudet ainoastaan postausten tekoon. Olen viralliselle ylläpitäjälle viestiä päivittämisestä laittanut, mutta en ole saanut vastausta, joten en osaa mennä sanomaan milloin hän sen päivittää :/

      Poista
    2. Hello on jo miljoona kertaa sanonut ettei itse pysty päivittämään tietoja, vaan virallisen ylläpitäjän täytyy se tehdä. Ja Hello on ottanut yhteyttä siihen ylläpitäjään, mut ei oo saanut vielä vastausta.
      Ja kaikki kuitenkin tietää et pojat on tulossa Suomeen :)

      Poista
  3. Onko pojilla keikat menny iha fine ilman Zayniikin? Millä fiiliksel pojat ite heittää keikkaa vaa nelistää?? Ja kenen muun mielestä Harryn ois aika käydä parturissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mun tietääkseni vaikka tietty se ei oo kivaa kun yks on poissa. Mut hyvin niillä silti näyttää sujuvan! :)
      Ja ei, mun mielestä Harryn ei todellakaan tarvii käydä parturissa, noi hiukset on ihanat!!

      Poista
    2. Mun mielestä Harryn täytyis mennä parturii :D!!!

      Poista
    3. Musta ei koska uuh harry on perfecto!!!

      Poista
  4. Onko kellään tietoa että miksi Zayn ei ole keikoilla mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se palas kotiin koska sillä oli stressiä ja se ei kestäny enää niitä pettämishuhuja

      Poista
  5. Onko tää totta, että se tyttö ketä Louis pussaili altaassa niin olis siitä What make you beautiful musiikki videossa oleva tyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole. Ainakin luulen näin, sillä hän on hiukan eri näköinen.

      Poista