keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

On The Road Again Tour: Johannesburg, päivä 2 (29.3)













Kalenteriin pääsette alla olevasta linkistä:

x

7 kommenttia:

  1. Harold tokas kuvas :') ♡

    VastaaPoista
  2. Oh, miks noi on noi komeita :') en kestä

    VastaaPoista
  3. Voik joku selittää ku oon ihan pihalla. Siis meneekö zayn soolouralle, miks louis riitelee naughty boyn kaa ja onko 1dn välillä nyt riita??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisin just tullu kysymään samaa

      Poista
    2. Siis naughty boy ja zayn työstää yhdessä nyt albumia. Ja naughty boy päivitti Twitter tililleen videon jossa melodiana toimii tuiki tuiki tähtönen ja siinä taustalla pyörii teksti jossa sanotaan että: naughty boy saved my life zaughty, Will rise naughty boy saved my life zaughty, Will rise... koko kappaleen ajan pyörii siis tuo teksti. Eli käytännössä naughty boy antaa tällä sen kuvan että hän pelasti zaynin poikabändiltä ja nyt zayn niin sanotusti "nousee" hänen kanssaan tai ainakin louis ja fanit ovat ymmärtäneet asian näin ja kyllä se minustakin vittuilulta vaikuttaa. Louis loukkaantui tästä twiitistä ja vastasi näin vapaasti suomennettuna että: vau, että olet ajattelematon kaveri, oikeasti kuinka vitun vanha olet? Kasva aikuiseksi!
      en yhtään ihmettele että louis loukkaantui tuosta koska zaynin lähtö oli kova paikka pojille ja faneille eli varmasti tuntuu pahalta ku joku rupee vääntää veistä haavassa! Naughty boy yritti puolustaa itseään myöhemmin twittaamalla että: rauhoitu puhuin louis walshista koska hän ei päästänyt erästä läpi x factorista, katso twiitin päiväystä.
      Naughty boy siis luuli että louis puhui edellisenä vuonna julkaistusta kommentistaan missä tosiaan puhui louis walshista.
      Louis vastasi: minä puhuin videosta jonka julkaisit. Selvästi yrität ärsyttää faneja. No sinä onnistuitkin. Reilusti pelattu!

      Eli tää on käytännössä koko juttu jos oikein olen kaiken ymmärtänyt, toivottavasti tästä saa jotain selkoa.

      Poista
  4. Kiitos selvennyksestä!

    VastaaPoista
  5. Mut luin jostain et harrylla ja Zaynilla olis jotain riitaa onko se totta? Pystyykö joku joka tietää nii selventää mulle?

    VastaaPoista