keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Louis, Zayn ja Harry - 17.3

Louis ja Zayn nähtiin eilen phuketilaisessa yökerhossa.




Samana iltana Louis nähtiin Burger Kingissä.



Harry puolestaan nähtiin bangkokilaisessa yökerhossa.


x/x/x/x/x/x/x/x

4 kommenttia:

  1. Heii toi toka kuva jossa Zayn pitää jonku kädestä kiinni?! Näin ton kuvan myös Instas ja siel puhuttii et toi tyttö ei oo Perrie koska sil on tatuointeja kädes.. Voisko joku selventää tätä juttuu ku mä en oikein tajuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis jotkut sanoo että ne on eronnu (siis perrie ja zayn) , koska perrien instagram kuvassa sillä ei ole sen sormusta. Ja perrien ja zaynin hääthän olisi pitänyt olla jo viime vuonna.

      Poista
    2. Joo ei ole Perrie. Eilen ilmesti kuvia, joissa Zayn oli ilmeisesti viettämässä iltaa naispuolisen henkilön kanssa, jonka jälkeen alkoi liikkumaan huhuja siitä, että Zayn pettäisi Perrietä. Kumpikaan ei ole asiaa kommentoinut millään tavalla, joten mitä luultavimmin ovat vain huhuja.

      Alemmalle anolle, häiden ei pitänyt olla viime vuonna; Zayn ja Perrie eivät ole antaneet julkisuuteen tietoa hääpäivästä, sillä omien sanojen mukaan eivät ole vielä itsekkään varmoja siitä, milloin häät pidetään :)

      Poista
  2. Eilen Zayn julkaisi twitterissä twiitin, missä luki: Olen 22-vuotias... Minä rakastan naista, kenen nimi on Perrie Edwards ja maailmassa on liikaa kateellisia kusipäitä. Olen pahoillani siitä, miltä se näyttää. Eli ei luultavasti tämän perusteella ole eronnut.

    VastaaPoista