maanantai 23. helmikuuta 2015

Harry, Niall ja Liam - 23.2 (Osaka) [päivitetty]

Liam vieraili tänään Andyn kanssa Japanin Universal Studiosilla


Harry, Niall ja Cal Aurand nähtiin syömässä sushiravintolassa.





x/x/x/x/x

5 kommenttia:

  1. Mua kiinnostaa kun se Louisin sisko Lottie on nyt mukana kiertueella että tekeekö se jotain töitä vai onko se vaan lomailemassa? Ihmettelen vaan ku sehän on vasta jotain 15-16 v. vissiin, että eks sillä oo joku koulu kesken? Tietääkö Hello tai joku muu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mene nyt ihan 100% varmuuteen englannin koulutusjärjestelmästä, mutta mun tietääkseni se menee kutakuinkin seuraavanlaisesti:

      Englannissa (suurimmassa osassa englantia) oppivelvollisuus peruskoulutuksessa päättyy 16-vuotiaana (Year 11), jolloin tehdään GCSE-kokeet (päättökokeet). Lottie teki päätöskokeet jo viime vuonna, eli hänellä ei ole pakko käydä enää ns. virallista koulua.

      Englannin laki kuitenkin vaatii, että alle 18-vuotiaan täytyy joko jatkaa opiskelujaan yleissivistävässä tai ammatillisessa toisen asteen koulutuksessa (vastaavat suomessa lukio- tai ammattikouluopintoja) tai aloittaa jonkinlainen työharjoittelu, joka lohtaa lopussa alan tutkintoon.

      Lottie on siis mitä luultavimmin päättänyt jatkaa tuolla "työharjoittelulinjalla". Hän on jo kauan aikaa halunnut maskeerajaksi/hiusstylistiksi, joten hän on työharjoitellussa/töissä Lou Teasdalella :)

      Poista
    2. okei cool! Kiitos paljon :)

      Poista
  2. Eiks Niallkin ollut tuolla sushi-ravintolassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en ollut vielä postausta tehdessäni huomannut nuita kuvia. Hyvä ku sanoit, lisäilen :)

      Poista