torstai 1. toukokuuta 2014

Where We Are Tour: Chile, kuvat





















x/x/x

16 kommenttia:

  1. Ihanatt!!! ❤❤❤

    VastaaPoista
  2. Täydelliset ihanuudet ! <3 :3 Olisivat saaneet tulla Suomeenkin keikkailemaan, mutta... Aina ei saa mitä tahtoo :/

    VastaaPoista
  3. Tietääkö joku et kuinka suuret noi yleisömäärät keikoilla on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vähän vaihtelee noiden stadioneiden kokojen mukaan. Monet noista keikoista on loppuunmyytyjä, joten noi yleisömäärät on suunnilleen samoja, kuin stadioneiden tiedoissa lukevat katsojakapasiteetit.

      Noi katsojakapasiteetit saat selville ku kirjoitat googleen stadionin nimen ja klikkaat esim. Wikipediaan menevää sivua.

      Luulisin, että tällä kiertueella yhdellä keikalla käy keskimäärin noin 60 000 - 80 000 ihmistä :)

      Poista
  4. Hei tuolla blogin reunassa lukee poikien ig-tilejä, nii liam teki ig:n, aiotteko lisätä sen sinne? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa tuohon sanoa mitään. Mulla on oikeudet ainoastaan postausten tekoon, joten virallisen ylläpitäjän täytyy itse lisätä tuo Liamin instagram tuonne joukkoon. Olen kuitenkin tehnyt postauksen tuosta Liamin instagramista, jotta monet sais sen tietoon.

      Eli nyt pitää vain odottaa, että virallinen ylläpitäjä kerkeää sen tuonne lisäämään :)

      Poista
  5. Niall soittamassa kitaraa ♡.♡
    Taisiin juuri kuolla

    VastaaPoista
  6. Pari juttua kysyn liittyen tohon Louisin wikipedia-sivuun, jonka tiedoista en ole varma. Sen mukaan Louis on "englantilainen laulaja, sanoittaja,
    jalkapalloilija ja näyttelijä", onko Louisilla todella näyttelijän koulutus? Lisäksi 'soittimet'-kohdassa lukee "Laulu, kitara, urut", osaako Louis soittaa urkuja? Mietin vaan näiden tietojen todenperäisyyttä, koska en itse ole noista ennen kuullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Louis näytteli pienempänä jossain teatterissa mutta ei mun tietääkseni näyttelijä ole ja kyllä Louis osaa soittaa pianoa mutta eiks urut oo vähän sama asia? :D (korjatkaa jos oon väärässä) :D

      Poista
    2. Louis on ollut sivuroolissa ainakin yhdessä elokuvassa, joten toi "näyttelijä" lukee tuolla Wikipedian sivulla varmaan sen takia. Uruista en osaa mennä sanomaan mitään :)

      Poista
  7. Kiitos ano ja Hello vastauksista! :)
    Ano 14.26: Urut muistuttaa joo osaksi pianon soittotapaa, mutta eroavat silti paljon sekä soinnillisesti että soittotavaltaan pianosta. Mm. uruissa on monta (yleensä vähintään 2, monissa enemmänkin) sormiota (sormio=pianon koskettimisto) ja lisäksi uruissa on jalkio (jalkio=koskettimisto, jota soitetaan jaloilla). Sitten on vielä äänikertoja, joista voidaan säätää urkujen sointia. Urut on huomattavasti vaikeampi soittaa, kuin piano, koska sen soittamiseen tarvitaan sekä käsiä, että jalkoja ja äänikertojakin täytyy vaihtaa kesken kappaleen. Urkuja ollaan pidetty jopa maailman vaikeinpana soittimena soittaa. Itse olen harrastanut klassista musiikkia yli 10 vuotta (pianotunneilla käyn, nyt tosin suunnitelmissa lopettaa) ja sen myötä soittanut urkujakin monta kertaa, eli siitä tämä tietopankki :D
    t. ano 12.17

    VastaaPoista