maanantai 28. huhtikuuta 2014

Radio Disney Music Awards

One Direction voitti tämän vuoden Radio Disney Music Awardseissa kategoriassa: Best Music Group. Pojat eivät päässeet paikalle awardseihin, mutta alla olisi Liamin kiitosvideo faneille:




Kuvia eiliseltä keikalta tulossa myöhemmin tänään, kunhan ilmestyy enemmän HQ-laatuisia kuvia.

11 kommenttia:

  1. Onnea rakkaat pojat<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea pojut ♥ :3

    VastaaPoista
  3. Onnea pojat <3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  4. Mulle on ihan vitun sama, kuinka iso paskamyrsky täst tulee, mun on vaa pakko kertoo mielipiteeni.
    Kai te vitun idiootit tajuutte, ettei pojat nää teijän onnittelui ja kehui täält? Te tuhlaatte vaan aikaanne. Tääl aina kehutaan One Directionii tyyliin "ihanat pojat taas :33 :* xoxo vittuku en vois yhtää teinimpi olla", mitä mä en ymmärrä, koska mun mielestä ne kehut kuuluis blogin pitäjälle, eikä pojille. Se, et postaus oli ihana tarkottaa mun mielest sitä, et joku on oikeesti vaival tehny sen meitä varten ja kuka saa kaikki kehut? One Direction. Se on ihan helvetin väärin. Kiitos sinä mahtava ihminen, joka jaksat aina piristää mun päiviä näil sun ihanil postauksil! Sä oot oikeesti ansainnu nää kehut työstäs, ja toivon sun puolest, et muutki ymmärtää joskus antaa palautetta SULLE. Ja kyllä, vaikka mä ehkä vähän vittuuntuneeseen sävyyn kommentoin, nii olen Directioner. Jätkät on mulle helvetin tärkeitä, joten ne "mitä sä täällä One Direction Suomi-sivulla dissaat?"- kommentit voitte tunkee syvälle perseeseenne. Kiitos olen puhunut. ✌

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Paras kommentti vastaus ikinä!!!!!!!

      Poista
  6. Öö... kyll Hello saa myöskin aina välillä kiitosta upeasta työstään,toki sitä vois aina saada enemmänkin :)

    Ja toisekseen, tää on paikka, missä directionit kokoontuu yhdessä puhumaan ja jakamaan mielipiteitään pojista, joten noi "ihanat pojat" kommentit on musta ihan fine, toki jokainen voi itse miettiä, kuinka tärkeä se on julkaista, koska kuten sanoit, eivät pojat niitä lue. Ja vaikka lukisivat, olis se sun "ihanat pojat" kommentti yksi miljoonista. Jokainen tehköön itse päätöksensä mitä täällä julkaisee. Niin kauan, kun se on blogin ylläpitäjälle ok, on se mustakin ihan reilua, että lukijat saa kommentoida. :)

    Kolmannekseen, oisit voinu kirjottaa ton sun kommentin ilman noita kirosanoja ja hieman ystävällisempäään sävyyn, koska aivan varmasti se sun mielipide ois silti huomattu ja paljon paremmalla menestyksellä: nyt tyypit vaan lukee siitä pari rivii ja aattelee " toi on vaa joku ihmeen eksyny täll sivull, puhukoot mitä lystää" jne. Joten :)

    VastaaPoista
  7. Onnittelut pojille, oli taas täysin ansaittu voitto! :)

    VastaaPoista
  8. Onnee<3
    Ja ihan kuin kukaan ei ikinä kehuis tän blogin pitäjää/pitäjiä? Ja jos pojat on sulle mikä lie ano tärkeitä, niin ois kiwa jos muutki lukijat sais vhä rispektii. Olen puhunut.

    VastaaPoista
  9. Oon toi ano kuka sano ton "nolo" jutun nii mä en oo kertaakaa sanonu ettei hello ansaitsis kiitosta. Itekkii oon kiittäny helloo monta kertaa ja oon sille kiitollinen et se jaksaa tehä näit postauksia. Sanoin sille anolle et se on nolo koska jos me vaik halutaa pistää tänne et onnee pojat nii kyl me saadaa tehä sillee koska kukaa ei kiellä! Ja jos se ano ei oo huomannu et jotkut on niin mukavia ja kiittää helloo nii omapa on ongelmansa. Rakastan tätä blogii ja oon ilonen et hello jaksaa pistää postauksia. Se ano nyt on vaa sellai kuka nähtäväst tykkää aukoo päätää viattomille. Mut sanonpahan vielä et kiitos hello että jaksat postata tänne joka pvä<3

    VastaaPoista
  10. HELLO SÄ OOT IHAN MAILMAN PARAS "BLOGIN PITÄJÄ" !!!!!!!!!! ANTEKS JOS EN OO SANONUT SITÄ TARPEEKS MONTA KERTAA, ME RAKASTETAAN SUO!!

    VastaaPoista