sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Pojat - 4.4

Pojilla oli jälleen perjantaina harjoitukset Bedfordshiressä. Kuvia Liamista, Niallista ja Harrysta, kun he saapuivat paikalle harjoituksiin.






Myöhemmin illasta Zayn nähtiin Asian Awardseissa, Lontoossa.





x/x/x/x/x/x/x

14 kommenttia:

  1. Ihanat Liam, Niall, Harry ja Zayn! ❤

    VastaaPoista
  2. Oii toi kissa ja zayn on nii saman näkösii ♥♡♡♥♡♡

    VastaaPoista
  3. Nää sun postaukset tulee vähän myöhässä aina. ne näkee melkeen samantien sellasesta englanninkielisestä blogista niin ne tulee samanapäivänä sinne ja tänne tyyliin kolme päivää myöhässä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah ihanat pojat niin sulosii ja komeit taas jälleen kerran♥😍😍😘👌 ja muute hei mikä sen englannin kielisen blogin nimi o?

      Poista
    2. Ensinnäkin eihän nämä nyt mitenkään voi aina tulla kolmea päivää myöhässä, jos esim. suurinosa tämänkin postauksen kuvista on vasta 4.-5.4 julkaistu (mun lähteissäni). Ja, jos olet yhtään tätä blogia viime aikoina lukenut olet varmaan huomannut, että mulla on ollut melko kiireinen tämä alkuvuosi (ylioppilaskirjoitukset, paljon menoja yms.), eikä aika ole millään riittänyt pelkästään blogille. Mulla on siis myös muutakin elämää, blogi tulee sivussa ja kuvat tulevat silloin, kun mulla on siihen aikaa!

      Lähes mihinkään blogiin ei etenkään nämä "fanikuvat" tule samantien, koska niitä laitellaan nettiin yleensä vasta seuraavana päivänä + ite teen postauksen vasta sitten, kun fanien ottamia kuvia on tullut mahdollisimman paljon. Eli jos esim. tänään tulis vaan 1-2 kuvaa en todellakaan olisi tekemässä postausta noin vähistä kuvista.

      Myönnän kyllä, että tähän blogiin postaukset tulee yleensä hieman myöhässä verrattuna muihin blogeihin, mutta yleensä tuo ero on alle 24h. Syy siihen on sama, mitä kerroin jo aiemmin. Eli jos esim. pojat olis nähty tänään jossain ravintolassa syömässä en tekisi postausta tänään, vaan vasta huomenna, koska odotan, että saan "käsiini" ne parhaat mahdolliset kuvat, ettei mun sitte jälkeenpäin tarvitse tulla muokkaamaan parempia kuvia postauksiin. Toki jos hyviä kuvia ilmestyy paljon samana päivänä, teen postauksen samantien, kuten olen joskus tehnytki. Valitettava tosiasia on kuitenkin se, että nuo parhaimmat kuvat ilmestyvät yleensä vasta seuraavana päivänä.

      Ota myös huomioon, että mulla ja tällä englanninkielisen blogin pitäjällä voi olla täysin erit lähteet, mikä tarkoittaa sitä, että esim. minä voin saada kuvat omaan tietoisuuteeni paljon myöhemmin kuin hän + tämä kyseinen blogin pitäjä ei luultavasti asu Suomessa, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on myös aikaeroa.

      En halua kuulostaa mitenkään töykeältä yms. mutta jos kerran mun postautahti ei sua miellytä, niin kukaan ei sua pakota lukemaan. Mitä nyt noita postauksiani katselin niin suurin väli postauksissa ja ilmestyneissä kuvissa on 3 päivää, mikä on pieni aika mun mielestä verrattuna siihen kuinka kiireistä mun elämä on tällä hetkellä. Eikä todellakaan jokainen postaus ole tullut noin myöhässä kiireistäni huolimatta.

      Toki kritiikkiä saa antaa ja se onkin suotavaa. Mutta kritiikkiä antaessa täytyy kuitenki osata ottaa huomioon kaikki mahdolliset asiat, eikä vaan töksäyttää asiaansa ilman sen enempää tietoa mistään asiasta tai ilman sen suurempia perusteluita.

      Kiitos kuitenkin tästä, ja toivottavasti tämä mun vastaus nyt edes vähän avarsi sun tietoisuuttaa tästä, miksi postaukset tulee myöhemmin kuin siellä sun englanninkielisessä blogissa :)

      Poista
    3. miks se toinen blogin ylläpitäjä ei oo käyny päivittämässä esim. noita keikka päivii? miten se voi muka olla nii kiireine et puol vuotta menee semmossee

      Poista
    4. Minä en voi tuohon valitettavasti mennä sanomaan mitään. Me emme tunne virallisen ylläpitäjän kanssa millää tavalla toisiamme ja olemme yhteydessä ainoastaan sähköpostin kautta, joten en tiedä yhtään millainen elämäntilanne hänellä tällä hetkellä on ja kuinka paljon hänellä on kiireitä.

      Eiköhän hän ne päivitä jossain vaiheessa :)

      Poista
    5. MÄ AINAKIN RAKASTAN TÄTÄ BLOGIA!!!!!!!!!!!! KIITOS HELLO OOT IHAN TOSI MAHTAVA KUN JAKSAT AINA POSTAUKSIA LAITTAA!!!! Ja kyl mä ymmärrän et ei aina voi tulla seuraavana päivänä postaus, pitäähän sul kin olla elämä blogin ulkopuolella!!!

      Poista
  4. Mikä sen englanninkielisen blogin nimi on ? Niall<3<3

    VastaaPoista
  5. En halua mitään riitaa tässä ruveta haastamaan, mutta täytyy kyllä sanoa, että suu loksahti auki, kun luin ton yhen anon kommentin, joka valittaa Hellon postaustahdista! Kysynpä vain, että miksi h*lvetissä luet tätä blogia, jos tätä ei mielestäsi päivitetä tarpeeksi usein? Ymmärrätkö, että se sinun englantilainen blogin pitäjä saattaa hyvinkin asua britanniassa ja hän/hänen kaverinsa saattavat nähdä pojat livenä every day—>kuvat saa siirrettyä hyvin nopeasti! Lisäksi, on sulla kyllä varmaan tylsä elämä, jos sulla on aikaa joka sekunti tarkistaa, missäpäin pojat liikkuu. Itse käyn tässä blogissa keskimäärin kerran/vrk ja siihen määrään liittyen postaustahti on ollut juuri sopiva!

    Olen myös itse pitänyt aikoinaan blogia, ja tiedän tasan, kuinka suuri työ on tehdä tällainen postaus! Se ei ole mikään 5min juttu! Mielestäni Hellon blogin pito on varsin ihailtavaa ja esimerkillistä! Kiireiden keskellä hän jaksaa tehdä postauksia lähes joka päivä + vielä vastata sinunlaistesi kirjoittamiin, maailman röyhkeimpiin kommentteihin ja vielä kohtuu asiallisesti! Onneksi kuitenkin 95% tämän blogin lukijoista ei ole samanlaisia sekuntikello kaulassa kulkevia, kuin sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se oo ihan sen ihmisen asia... mitä sun tarvii tänne tulla pätemään toisten ihmisten asioita. Siis en ymmärrä että sun pitää vielä tulla tänne selittää jotain kauheeta stooria jostain tollasesta.Minun mielestäni se oli ihan asiallinen kritiikki/kommentti minkä ano 21.38 laittoi postaustahdista. Luen itsekin kaikki englanninkielisetä blogista ja sen jälkeen ne on ihan turha lukea enään täältä kun ne kuvat on nähny joka paikassa jo viimeset kolme päivää. Ja toiseksi sulla ei ole mitään oikeutta kritisoida muiden ihmisten elämää tai yms. Ja kolmanneksi se blogin pitäjä ei asu suomessa. Mutta sanon vaan sulle että sä voit kyllä nyt olla ihan hiljaa..

      Poista
    2. No niin muijat lopettakaa!!!

      Poista