torstai 27. helmikuuta 2014

Villain of the Year + Doncaster Rovers vs. Rotherham United



Harry on "voittanut" vuoden roisto/pahis palkinnon NME Awardseissa. Harry "voitti" saman palkinnon myös viime vuonna.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eilen oli siis Louisin ensimmäinen virallinen jalkapallo-ottelu Doncaster Roversin riveissä. Ottelu pelattiin Rotherham Unitedia vastaan ja lopputulos oli 0-0

Videoita ottelusta voitte katsoa alla olevista linkeistä:























                                                                                    x


42 kommenttia:

  1. Eks nii et toi Harryn "palkinto"on huono asia ja se ei oo varastanu mitään?
    T. Typerys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis on huono mutta tolla ei varmaan tarkoteta et se ois varastanu jotain vaan siis yleensäkkin et se ois ihmisenä jotenki perseestä. Varmaan siitä mieshuoran maineesta... Se ei kyllä koskaan oo tehny mitään ansaitakseen tollasta "palkintoa"

      Poista
  2. outoo ei se must ois sitä ansainnu ja viel toisen kerran ....

    VastaaPoista
  3. Nyt täytyy kyllä sanoa, että mun aivot eivät yksinkertaisesti vaan kykene ymmärtämään tota Harryn "palkintoa"!
    Miten toi valitaan, äänestämälläkö? Jos, niin ne äänestäjät eivät joko tiedä Harrysta yhtään mitään tai sitten he ovat vaan niin kertakaikkisen tyhmiä!
    En saa päähäni yhden ainutta henkilöä, joka luonteen tai käytöksensä perusteella vetäisi edes jollakin tasolla vertoja Harrylle (tai kenelle tahansa 1D pojalle). Niin sydämellistä ihmistä, kuin Harry, saa jokainen tällä planeetalla etsiä lopun elämäänsä koskaan sitä löytämättä!
    Niin epäreilua, että Harry näkee niin paljon vaivaa, jotta niin faneilla, kuin myös varmasti kaikilla maailman ihmisillä olisi mahdollisimman hyvä olla ja sitten hänet "palkitaan" Vuoden roisto-palkinnolla! Törkeintä, mitä voin ikinä kuvitella!
    Toivottavasti Harry kuitenkin jaksaa aina muistaa, että me fanit ollaan aina sen tukena ja halutaan sen parasta! Me ei anneta Harryn lannistua edes tuollasesta palkinnosta! Eihän? :) Pysy aina vahvana Harry! <3 We always love you!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja miks sitä ei annettu vaik justin bieberille?!!!! Tyyppi vetää huumeit ja jää kiinni rattijuoppoudest (sori jos tääl on jotai JB fanei) mitä harry muka on tehny??

      Poista
    2. En oo oikeen varma tuosta valitsemisesta, mun mielestä se on ihan aivoin äänestys, mutta en mee ihan 100% varmuuteen. Täytyy sanoa, että suurinosa ihmisistä on sitä mieltä, että toi "palkinto" on mennyt nyt parina viime vuotena väärälle ihmiselle, mutta onneksi se ei näytä lannistavan Harrya :)

      Poista
    3. Älä vaa justin ois ansainnu sen!!

      Poista
    4. Hei oikeesti älkää mollatko Justinia sen takii et se käyttää huumeita ei se tee siitä huonompaa ihmistä ja justin on vasta 19 ja jokainen tekee virheitä. Mä otan nyt vaikka esimerkin jos vaikka sun isä tai äiti käytti huumeita ajaisi autolla päissään niin et sä varmaan rupee mollaamaan heitä sen takii koska:'(

      Poista
    5. Sori tuli vahingossa toi sen takii koska

      Poista
    6. firstworldproblems

      Poista
    7. justinille kuuluisi ihan ehdottomasti tuo palkinto :-) niin jokainen tekee virheitä, mutta jokaisen pitäisi oppia niistä. justin on vielä nuori, mutta vielä itteensä nuoremmille idoli josta otetaan mallia, ja kyllä pitäis justinin ymmärtää. kusi noussu aika pahasti hattuun, ja toivon todella että jätkä kasvaisi isoksi joskus :-)

      Poista
    8. Muaki ihmetytti toi harryn roistopalkinto! Ehkä vähä perusteettomasti annettu, mut eniten ihmettelen sitä et miks ylipäätää annetaa tollasia negatiivisia palkintoja ollenkaa?😄 jos niitten tarkoitus ois hyvä, eli saada sen palkinnon saava henkilö herätettyä todellisuutee ja saada se tajuamaa et se tekee asioita epäoikeudenmukaisesti ja väärin nii miks sitä palkintoa ei sit anneta jollekki sellaiselle joka sitä herätystä oikeesti tarvis?😳 ei se oo musta oikee et se vaa lätkästäö jollekki ja varsinki jollekki tollaselle herkälle ihmiselle niinku harry koska se ei varmaa tee hyvää kenenkää itsetunnolle saada tollasta palkintoa😁

      Poista
    9. No helvetti jos te vihaatte Justinia niin miks teijän pitää ottaa se aiheeksi ja sanoo et justin joku vitun huume hörhö helvetti tääl jotkut fanittaa Justinia sit jotkut tulee haukkuu sitä ja jos joku sanoi tääl et 1d on ihan vitun huono bändi niin te olisitte ihan vitun ärsyyntyneitä ja kun Justinia haukutaan niin te vaan ootte silleen ihansama. Muistakaa kaikki tekee virheitä isoja ja pieniän ja niistä opitaan.

      Poista
    10. Öö tää on 1D blogi et luulisin ainki että tyypit ketkä tätä lukee nii fanittaa poikii ja jos joku directioner menee johki justin blogii haukkuun sitä nii kyl sekin saa paskaa niskaan!
      Ja jos joku haluaa fanittaa justinii nii ihan vapaasti mut vois nähä iha perus faktat siitä tyypist:)

      Poista
    11. Hahaha:D hei ei kannata käyttää energiaa tai aikaa kenenkää vihaamisee. Varsinkaa kenenkää sellaisen ketä ei tunne! Elämä on liia lyhyt kenenkää turhaa vihaamisee ja netissä tappelemisee. Jos ei jostai syystä kumminkaa tykkää jostai henkilöstä nii ignoraaminen on paljo helpompi vaihtoehto(:

      Poista
    12. Ja Ano 18.03 huumeiden käyttö tekee ihmisestä huonomman! Vaikka justinista tykkäänki nii musta on silti väärin et se käyttää huumeita. Ei se julkisuus anna oikeutta jollekki laittomien aineiden käyttöö! Jos ei kestä niitä paineita mitä siitä tulee, nii on kyllä joko valinnu vääränlaisen työn tai sit niiden paineiden lievittämiseen pitäis todellaki olla joku muu keino ku huumeet! Kaikki tekee virheitä joo tottakai mut kaikki on myös vastuussa ite omista virheistään ja huumeiden pitempiaikainen käyttö ei oo enää vaa virhe. Siinä ei oo kyse enää yhdestä kerrasta joten se on tietentahtoen tehty useaan kertaan väärä teko. Justin kyl pystyis paikkaa sen hölmöilyjä jos se yrittäis vaa satasella, koska sen virheet ei oo mitää sairaa vakavaa tai ikuista! Ihmiset kyl tulee muistamaan sen pöllöilyt kauan, mut jos se nyt alottais puhtaalta pöydältä nii kyl ne asiat jossain vaihees alkais unohtumaan(:

      Poista
    13. Ja btw HBD JUSTIN BIEBER!!😍🎀💞💋2⃣0⃣🎁🎉💝

      Poista
  4. Ihania kuvia!!
    Miks Harrylle annettiin toi palkinto,oikeesti?
    Mä oisin suonu ton palkinnon jollekin muulle,enkä meidän rakkaalle Harrylle!

    VastaaPoista
  5. But Harry is strong man!♥♥♥♥♥
    Tosi vahva mies!!!!!!!!

    VastaaPoista
  6. Loun hiukset on kasvanu aika paljon,mut sama söpöläinen se kumminkin on :-)

    VastaaPoista
  7. Ihana Lou❤❤❤ ja ei oo reiluu antaa tota palkintoo Harrylle :( Harry on ihana ihminen, eikä missään nimessä mikään roisto!!!

    VastaaPoista
  8. Kyl Lou komia osaa olla! <3

    VastaaPoista
  9. keep strong Hazza. Ei Harry tota oo ansainnu :( Se on herttaisin ihminen koko planeetalla :) Ja ihana Lou ♥ tukka kasvanu hurjasti. Se on nii söpöö ♥

    VastaaPoista
  10. Viitaten tohon Bieber-juttuun: Ite tykkään olla aika realistinen, kun fanitan tai pidän jostakin esim. nyt artistista. Mulla on tiettyjä arvoja, mitä "vaadin", että voin jotain fanittaa. Näitä arvoja on esim. kunnioitus faneja kohtaan ja hyvät käytöstavat julkisilla paikoilla.
    Vaikka fanitan 1D:tä, ei se tarkota sitä, että en voi puhua niistä koskaan pahaa, jos siihen on aihetta. Esim. jos nyt huomenna lehdessä olis tieto varmasta lähteestä, että joku 1D:n pojista ois pahoinpidelly fanin, niin en kyllä rupeis puolustaan sitä tekoa, vaikka kova fani olenkin. En katsoisi moista tekoa hyvällä ja miettisin uudemman kerran mielipiteeni siitä pojasta! En siis tarkota sitä, että epäilisin jonku 1D:n pojista tekevän tuollasta, vaan käytin sitä ihan vain esimerkkinä siitä, että haluan olla realistinen. :)
    Sama Justinin kanssa. Arvostan hänen uraansa ja tiedän hänen osaavan laulaa erittäin hyvin. Monet hänen biiseistään on tosi hyviä. Tiedän, että lehdet suurentelee asioita. En tunne poikaa ja siksi korostankin aina kaikille, että lehtitietojen perusteella on turha tehdä mitään johtopäätöksiä. Niin kauan, kun tieto perustuu johonkin lehti-artikkeliin, on typerää sen perusteella lähteä vihaamaan ketään! Siksi en kovinkaan paljoa halua omaa mielipidettäni Justinista avata. Toki mullakin on tietynlainen mielipide hänestä syntynyt, mutta koska tähän mielipiteeseen osaksi on ollut vaikuttamassa eri lehtien artikkelit, en halua sen tiedon perusteella sitä niin hirveästi huudella. Noilla artikkeleilla en nyt tarkota vain näitä viime kuukausina ilmestyneitä Iltasanomien negatiivisia juoruja, vaan otan siihen kyllä mukaan kaiken positiivisenkin, sillä uskokaa pois, on Justinista niitäkin julkaistu ;)

    VastaaPoista
  11. Ihana Louis :)

    Toi Harryn "pahis palkinto"... Ei, ei se todellakaan kuulu sille. Mä en tajua ollenkaan miksi tollaisia palkintoja pitää olla. Ei kenenkään oo kiva saada tollasta, varsinkaan jos ei ole siihen mitään syytä. Onneksi Harry ei lannistu.
    Ja sit toi teidän Justin juttu. Vaikka häntä en fanitakkaan tai muutenkaan välitä hänestä paljoa niin olis kiva, ettei siitä riideltäis. Täällä on kuitenkin ihmisiä jotka pitää Jutinista. Eikä muutenkaan oo kivaa saada riitaa aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en tajua,et miks tommosia palkintoja pitää antaa. Typerää,antaa semmonen palkinto Harrylle,joka ei oo oikeesti mitään tehny.

      Poista
  12. Pelaako Louis useammankin pelin, kun ton yhen? Jos pelaa, niin millon niitä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tietääkseni seuraavaa/seuraavia pelejä ei ole vielä vahvistettu, mutta ilmoitan kyllä, jos jotain tietoa uusista peleistä tulee :)

      Poista
  13. Onko Niallilla YouTube -tili?

    VastaaPoista
  14. mua kiinnostais tietää kuka on hello sun lemppari pojista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa on joskus aiemminkin kysytty tätä samaa kysymystä, johon oon vastannut ihan perustelujen kera, joten tässä mun edellinen vastaus (sama suosikki siis edelleen):
      "Tää kysymys on oikeasti tosi vaikea, sillä pojista on vaikea valita sitä yhtä suosikkia. Jos yks on pakko valita niin sanosin, että se “taistelu” käydään Harryn ja Niallin välillä ja lopussa Harry voittaa eli Harry on suosikkini.
      Perusteluja siihen, miksi Harry on suosikkini on vaikka kuinka paljon (kerron vain muutaman perustelun), joten seuraava teksti voi olla melko sekavaa.

      Oon siis seurannut poikia ihan X Factorin alusta asti ja jo silloin joku vaan iski Harryssa, en tiedä oliko se ulkonäkö vai mikä, mutta jotenki oon vaan just Harryyn kiinnittänyt alusta asti eniten huomiota.
      Nyt, kun poikien elämää on tullut seurattua reilu 3 vuotta todella aktiivisesti, voin sanoa, että pelkästään Harryn ulkonäkö ei ole se, joka tekee hänestä mun suosikin, siihen liittyy paljon muutakin.

      Kaiken mitä haastatteluista yms. on saanut irti vaikuttaisi siltä, että Harrylla on ihan mahtava luonne. Hän selvästi nauttii työstään, eikä yritä olla parempi tai suurempi siksi, että on osa kuuluisaa poikabändiä. Harry arvostaa ja kunnioittaa ihmisiä sellaisena kuin he ovat ja viettää aikaa monenlaisten eri ihmisten kanssa. Hän myös välittää suuresti läheisistään. Emme näe useasti kuvia Harryn perheestä tai ystävistä, mikä osoittaa sen, että Harry haluaa “suojella” heitä julkisuudelta.

      Harry on tosi kohtelias: aina kättelemässä, kiittämässä ja tervehtimässä jokaista, joka osallistuu esim. haastattelun tekoon. Kaikissa haastatteluissa Harry katsoo suoraan haastattelijaa silmiin, kun häneltä kysytään kysymys tai kun hän vastaa kysymyksiin.
      Lisäksi Harry kyllä pelleilee paljon (mikä on toki hyvä asia, ei ollenkaan huono), mutta osaa olla asiallinen ja vakava silloin, kun jokin tilanne sitä vaatii.

      Vaikuttais myös siltä, että Harry välittää faneistaan ja pyrkii ottamaan heidän kanssaan kuvia ja jakamaan nimmareita niin paljon kuin mahdollista. Harry sanoo aina, että hän ei pysty tarpeeksi kiittämään faneja, jotka ovat bändin menestyksen takana. Fanit ovat ne, jotka ovat antaneet pojille tämän mahdollisuuden.

      Harry ei myöskään tuhlaile rahaa mitenkään hirvittävän paljon, (toki ostelee kalliimpia juttuja, mutta yleensä ne on ihan tarvittavia asioita) eikä ylpeile rahalla. Hän, kuten myös koko bändi, ovat mukana hyväntekeväisyydessä ja hänellä on suuri halu auttaa muita.

      Loppujen lopuksi Harrylla, kuten myös muilla pojilla, on jalat tukevasti maassa, eikä julkisuus ole noussut päähän. Hän tiedostaa, että kaikki voi loppua hetkenä minä hyvänsä, jos “antaa kuuluisuudelle vallan”.

      Siinä olis nyt muutama perustelu, toivottavasti ymmärsit. Voisin näitä perusteluja listata monta tuntia, mutta ajattelin nyt laittaa nämä näin pikaisesti :)"

      Poista
    2. ^ Toi on totta ja sit Harrylle annetaan semmonen "palkinto"!!! Harry rakas ei ole mikään pahis!

      Poista
  15. Kiva ku Louis on pääsyt pelaamaan. Tuli vaan mieleen, et ku jotkut on kyselly tost pelist jotai, ni kysytteks, kosk teit kiinnostaa Louis vai et teit kiinnostaa ite fudis? Hellon vastuksest tuli mieleen se miten sain tietää 1Dstä. Kaveri näytti ekan musavideon ja siitä se alko. Miten te tutustitte/löysitte one directionin?

    VastaaPoista
  16. Tässäpä mun vastaus aikasempaan "Miten löysitte 1D:n?" -kysymykseen.

    Eli menin kerran serkulle yöksi ja hänellä oli sitten julisteita huoneensa seinällä eri artisteista ja bändeistä. Yksi julisteista oli Koululainen-lehdestä otettu One Direction-juliste. (Kuva kyseisestä julisteesta, jos joku jaksaa pitkän linkin kopsata: t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2l-tHEhjjKeNqI3vqxG_yXbofjjmXg3Ilv_QvSazqNXBsOymu520x0go ). Serkku sitten esitteli bändin lyhyesti ja luetteli jäsenten nimet. Muistan, kuinka ihmettelin, miten hän pystyi muistamaan ne kaikki ja vielä sukunimiä myöten :D Itse taisin niitä myös hiukan opetella. Heti kyllä iski joku pojissa, taisi olla perinteisesti se ulkonäkö. Muistan myös, että mietittiin, kenet otettaisiin poikaystäväksi, jos saataisiin valita :D Serkku tais valita Harryn ja minä Louisin.
    Hetki siinä vierähti, olin kotiin palannut ja parikin kuukautta koulu pyörinyt, kunnes muistin One Directionin. Bändi ei sillon vielä niin kiinnostanut, vaikka poikien ulkonäkö iskikin. Vähän sillä fiiliksellä, että "kuunnellaan nyt pikku pätkä ihan vaan mielenkiinnosta" menin youtubeen ja napsautin What makes you beautiful-musiikkivideota. Sitte vaan tuli sellane, et "hei, täähän on ihan hemmetin hyvää musaa"-fiilis. Aika oli siis sitä, kun pojat oli julkaisseet jo Up All Night-albumin, mutta eivät vielä Take Me Home-albumia. Siitä se sitten tosiaan pikkuhiljaa lähti kiinnostamaan yhä enemmän. Jossain vaiheessa löysin sitten tämän blogin, mitä kautta pääsin tutustumaan poikiin yhä paremmin. Pikkuhiljaa minusta sitten on muodostunut yksi Suomen kovimmista 1D-faneista. :) Että sellanen minun tarina :D Kyllä sitä serkkua on tullut monesti kiiteltyä, että toi 1D:n tietooni ;)

    Erittäin hyvä kysymys tuo, että miten ollaan saatu tietää pojista, että nyt vaan mahollisimman moni kertoon tänne oman tarinansa, kuka haluaa!! :)

    VastaaPoista
  17. Linkki, jonka laitoin 1D julisteeseen, ei jostain syystä näytäkkään toimivan. Kuvan kuitenkin löytää helposti ihan vain kirjoittamalla googlen kuvahakuun "One Direction juliste". Jos ei ole ensimmäisenä, niin ainakin pitäisi olla ensimmäisten kuvien joukossa Koululaisesta otettu, mahollisesti vähän huonolaatunen kuva, missä Liam ja Niall ns. istuu bussissa, Zayn seisoo maassa heidän välissä ja Harry ja Louis ovat kyykyssä kuvassa vasemmalla. Tosi monessa paikassa esillä ollut kuva, joten tod. näkösesti ootte nähny jo ja löytyy helposti :))

    t. ano 0.07

    VastaaPoista
  18. Löysin 1D:n niin että olin mökillä ja sit mun yks kaveri joka asu siel nii se fanitti (fanittaa vieläki) sit mä katoin niiden kuvaa ja sanoin et hyi hitto mitä moppitukkia mut sit ku pääsin kotiin ja sit laitoin youtubest jonku niiden biisin ja sit kuuntelin sitä hetken aikaa ja sanoin et tää on parasta musaa mitä oon ikinä kuullu! Ja sit aloin kuuntelee enemmän ja aloin keräillä julisteitaki ja nyt mul on seinät ja katto täynnä 1D julisteita :)

    VastaaPoista
  19. Mä löysin 1D:n niin ett mä olin tietokoneella mä halusin kuunnella Justinia sit siinä oli sellaisia ehdotuksia ja sit mä katoin vähä noi on söpöjä siitä se Alko

    VastaaPoista
  20. Olin pitkää ollu huomioimatta poikii ja ajattelin vaa et kiva homobändi...
    Sit koulus sai laittaa jtn musaa ja yhet laitto kiss you sit koton aloin kuuntelee musaa ja tällee ku kerroin kamuille ne oli iha ihmeissää
    Sit jossai vaihees vähä kiinnostus lopahti mut kun näin tis is usin nii olin taas ihan fiilareis ja tässä sitä ollaa<3

    VastaaPoista
  21. Mä löysin kerran What Makes You Beautifulin YouTubesta ja olin sillee "ok..." sit vähä myöhemmin mun bestis soitti yksissä juhlissa Kiss You biisiin ja ihastuin heti 1D:hen!!! Sit menin kotii ja kuuntelin lisää biisei. Ja nyt fanitan One Directionii ihan sikanaan❤❤❤

    VastaaPoista
  22. Kuunneltiin mun parhaan kaverin kaa musiikkia, ja suunniteltii vähä et mitä musiikkii latais puhelimeen ku pitkä auto matka oli tulossa. Sit se mun kaveri näytti mulle What Makes You Beautiful- musiikkivideon. Olin silleen et onhan toi ihan hyvä. Sit sillä automatkalla kuuntelin lähes koko ajan 1D; tä :D ja siitä se alko ♥ oon tosi kiitollinen että se mun kaveri kerto mulle 1D; stä ♥♥♥

    VastaaPoista