keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Sesame Street promo + Louis

One Direction tullaan näkemään Sesame Streetin (Seesamtie) ohjelmassa tänä vuonna. Mitään tarkkaa päivämäärää ei kyseiselle jaksolle ole vielä määrätty.

Alla ensimmäinen promo-video.


Louis nähtiin tänään Etelä-Yorkshiren alakoululla, jossa hän kävi tapaamassa pientä aivovauriopotilasta. (Kyseisestä tapaamisesta ei ainakaan vielä ole ilmestynyt kuvia)



x

46 kommenttia:

  1. Kuka tuo tuo poika tossa louisen vieressä on???

    VastaaPoista
  2. Ja kumpi noista tytöistä on se aivovaurio potilas???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisestä tapaamisesta ei ainakaan vielä ole ilmestynyt kuvia

      Poista
    2. Ei kumpikaan. Kuten tossa postauksessa mainitsinkin niin Louisin ja potilaan tapaamisesta ei ole vielä tällä hetkellä kuvia :)

      Poista
  3. Hiljattain en menehtynyt joku Magda niminen tyttö, ja joka liittyy jotenkin poikiin. Kysyn vain, kuka tämä Magda oikein on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa meinasin kysyä? :)

      Poista
    2. Magda oli poikien suuri fani ja omisti Twitterissä olevan käyttäjätunnuksen @1DCrew

      Poista
    3. Oliko Magdalla joku sairaus vai miksi hän kuoli?

      Poista
    4. Mun tietääkseni hänellä ei ollut mitään sairautta. Hän oli saanut tiistaina jonkinlaisen kohtauksen, jonka seurauksena sydän oli pysähtynyt.

      Poista
    5. Siis nyt tiistaina? Mut kauheeta!

      Poista
  4. Mä katoin ton videon jo päivällä ja mun mielestä Loun ääni kuulostaa jotenkin oudolta.
    Tuleeko toi ohjelma sitten Suomessakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee varmaan jossain vaiheessa. Mulla ei ole tietoa siitä, pyöriikö toi ite ohjelma tällä hetkellä Suomessa :)

      Poista
  5. Tää aivovaurio tyttö oli ilmeisesti Louisille tuntematon, käsittääkseni ei mikään sukulainen, ystävä tms?

    Toi on kans yks syy siihen, miks arvostan poikia niin paljon; Ne ei ole vaan sellasia ihmisiä, ketkä ajattelee vain että noh, mulla on rahaa ja oon julkkis, joten mun ei tartte välittää enää mistään laista tai toisista ihmisistä. Vaikka niillä on rahaa ja ne tunnetaan ympäri planeetan, niillä jokaisella on silti sydän paikallaan. Ne välittää ihmisistä ja haluavat tukea vähäosaisia osallistumalla esim. hyväntekeväisyyteen. Niille jokainen ihminen on tasa-arvonen toisen kanssa, eikä ne arvostele ihmisiä ulkonäön tai esim sairauksien perusteella. Ne haluaa aina olla jokaisen vähäosaisenkin ja sairaan ihmisen tukena. Nyt esimerkkinä Louis, kun kävi kyseistä tyttöä katsomassa. Oli varmasti tytölle iso juttu! Ja toki koko muukin bändi on tällasiin osallistunut! <3 Heillä julkisuus ei ole noussut päähän ja arvostan sitä todella!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut lehdet(mm. Stara) oli väittäny Harrya vuoden roistoksi,vaikka pojat oli juuri käyneet tekemässä hyväntekeväisyyttä Afrikassa. Pojat ajattelee muita ihmisiä,käyvät katsomassa pieniä syöpäpotilaita tai muita sairaita lapsia ja esiintyvät heille.
      Sori tää sekavuus,mutta toi oli mun mielipide!

      Poista
    2. Toi "Vuoden Roisto" liittyy varmaan siihen "palkintoon", minkä Harry voitti viime vuonna. Joka vuosi nimittäin järjestetään NME Awardsit, jossa yksi kategorioista on juuri tuo "Vuoden Roisto". Harry oli viime vuonna (kuten myös on tänäki vuonna) ehdolla tuossa kategoriassa ja "voitti" siinä :/

      Poista
  6. Repesin tolle videolle mut louis kuulosti jotenki oudolle mut ihanat kummiski:)<3

    VastaaPoista
  7. Repesin ku toi yks ano uskoo staran uutiseen ja sanoo sen viel ääneen XDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ööh mitä vittua missä se on väittäny uskovansa staran juttuihin ?

      Poista
    2. En mä niihin usko,ne on suoraan sanottuna täyttä paskaa(sori) ja ne on vaan väittäny sitä,et Hazza ois joku vuoden roisto. Mut ei puhuta siitä sen enempää:-)

      Poista
  8. mistä saatte lähteet näihin one direction uutisiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postausten lopussa olevat x-kirjaimet johtavat lähteisiin :)

      Poista
  9. Huomio kaikki!! Olemme järjestämässä Suomen kolmatta 1D Flash Mobia toukokuussa Helsinkiin. Kuten ennenkin, tarkoituksena on siis saada 1D Suomeen ja muutenkin näidän kaikkien jo järjestettyjen tapahtumien jatkeena pitää Suomea heidän "tietoisuudessaan". :) Tapahtumalle on luotu sivu facebookiin (https://www.facebook.com/pages/1D-Flash-Mob-Finland-2014/646059755431050) joten käykäähän tykkäämässä ja kutsukaa paljon muita faneja sekä kavereitanne mukaan! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osallistuisin ehkä,mut asun liian kaukana

      Poista
    2. saisitte enemmänkin porukkaa jos järjestäisitte noita lomilla

      Poista
  10. Tuleeks noita videoita vielä lisää?:-)

    VastaaPoista
  11. Anteeks, mutta millä perusteella HARRY voitti siinä vuoden roisto kisassa????? siis niin sydämellistä ihmistä, ku Harry, saa ettiä, ja kauan!!! Eks täss maailmas ois parempiakin ehdokkaita??? Miten ois vaikka itse Justin Bieber, jonka möhläyksistä löytyy tietoa joka päivälle iltasanomien etusivulta?? (anteeks belieberit). Tiedätkö Hello yhtään, miksi juuri Harry on tuon palkinnon voittanut? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä,mieluummin Justin,ku Harry! JB on ollu taas tällä viikolla lehdissä yms... millon mistäkin sen toilailusta. Harrysta ei ole semmosia huume yms... juttuja,niinku JB:llä. Eilen oli uutinen,et Justin on pidätetty,sit on ollu semmonenkin,et se heitteli naapurinsa taloo kananmunilla. Harry ja muut pojat ei tekis ikinä tommosta!
      Sori JB:n fanit!

      Poista
    2. No en mä ainakaan haluais että Justinille tulis Se palkinto..
      Se on ihminen ja Se tekee virheitä mut ei siitä mitään palkintoa sille tarvi alkaa antamaan..

      t.Justinia ikuisesti tukeva Belieber

      Poista
    3. Olen samaa mieltä kuin äskeinen ano. Mielestäni kaikki tekee virheitä oli kuuluisa tai ei. Justinilla saattaa olla vaikeampaa kuin pojilla, koska ei ole saman ikäisiä mukana ympärillä tukemassa häntä toisin kuin pojilla. Sanon näin vaikken olekkaan belieber vaan directioner.

      Poista
    4. Tällanen ois mun mielipide Justinista: Jokainen tekee virheitä elämässään, mikä on tottakai okei ja se kuuluu elämään. Toisten virheet on pienempiä, toisten suurempia, jopa peruttamattomia. Arvostan Justinin uraa ja hänen tekemäänsä työtä paljon, mutta valitettavasti en vaan voi häntä ihmisenä arvostaa! Tiedän, että huumeiden käyttö on tietynlainen sairaus siinä missä alkoholismikin ja jos siihen sairastuu, ei tekemisiinsä voi rajattomasti itse vaikuttaa. Tiedän, että huumeet ja alkoholi saavat ihmisen tekemään hölmöyksiä, mutta se, että Justin ei halua näistä eroon (=mennä vierotukseen), vaan jatkaa törttöilyjä. Milloin sylkee faniensa päälle, pissaa siivousämpäriin tai heittelee naapurinsa taloa kananmunilla, ajaa erilaisten päihdyttävien aineiden alaisena, kortitta ja vielä kovaa ylinopeutta vaarantaen siinä samassa monien ihmisten hengen. Tämä on syy siihen, miksi en voi häntä ihmisenä arvostaa! Tiedän, että media suurentelee noita asioita, mutta ei se niitä tyhjästäkään kirjota. Haluan korostaa, että itse kuuntelen kyllä Justinin musiikkia, josta myös pidän paljon. Justin on laulajana erittäin taitava, samoin esiintyjänä. Jokainen ihminen saa tykätä, kenestä haluaa! En väheksy beliebereitä yhtään ja ymmärrän heitä täysin, vaikken itse belieber ole. :)

      Poista
    5. Oon ano 7.42!
      Sori,jos oon loukannu jotain belieberiä tai muuten vaan fania.
      Kirjotin ton aamulla jotenkin ajattelemattomasti. Kyllä jokainen ihminen tekee virheitä ja toivottavasti Justin oppii virheistään.

      Poista
    6. Mun mielestä toi sun kirjotus oli oikein fiksusti kirjotettu, joten ei hätää! :)

      Poista
    7. Munko?
      (anonyymi 18.22)

      Poista
  12. Millo se midnight memories musiikkivideo tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulin jostain et se tulis muka huomena. Mut en oikee usko siihen

      Poista
    2. Huhu varmaan,koska ei oo tullu mitään teasereita yms.,joita yleensä tulee.

      Poista
  13. Hello: Julkaseeki pojat vielä lisää keikkoja WWA tourille ja oisko Suomi mahdollisesti siinä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruotsin ja Tanskan keikkojen välissä on kolme tyhjää päivää... So everything is possible. ;)

      Poista
    2. Ilmeisesti n. 20 keikkapäivää on vielä julkaisematta :)

      Poista