lauantai 4. tammikuuta 2014

Pojat

Mitään kunnollista postausta ei ole tulossa, sillä en ole viikonloppuna kotona. Normaaleihin postauksiin palataan siis jälleen sunnuntaina/maanantaina.
Olen kuitenki laittanut alle linkkejä, josta voitte käydä katsomassa uusimmat kuvat pojista.

Uusia kuvia Niallista 31.12

Harry on siis saapunut jossain vaiheessa Yhdysvaltoihin, mutta kenelläkään ei ole mitään tarkkaa tietoa siitä, milloin hän on sinnet tullut. 2.1 eräs fani oli törmännyt Kendalliin ja Harryyn Mammoth Mountainilla, Kaliforniassa, jossa Harry ja Kardashianit ovat ilmeisesti "talvilomalla"

Liam nähtiin 2.1 Lontoossa

Myös Niall nähtiin Lontoossa torstaina

Zayn nähtiin torstaina Weymouthissa, jossa hän kävi ottamassa itselleen uuden tatuoinnin. Tatuointi on Zaynin oikeassa kädessä ja esittää (ilmeisesti) silmää, josta tippuu kyyneleitä, jotka muuttuvat savuksi ja pilviksi.

11 kommenttia:

  1. On se Niall vaa nii kommee! <3 Mun rakas<3<3

    VastaaPoista
  2. Hei mä nyt kysyn tässä kommentti tilassa ku en viitti tohon keskustelu palstalle laittaa et joku huomais tän :) mut Ajattelin et lähtisin tulevana kesänä Lontooseen ja huomasin että pojat ovat siellä 6, 7 ja 8 päivä kesäkuuta, one directionin virallisella sivulla lukee että kyseiset keikat ovat jo loppuun myydyt.. kuitenkin vigagon sivuilla lukee että lippuja on saatavalla,kannattaako ostaa ja miltä sivulta saan ostettua liput turvallisesti? Toivottavasti joku osaisi auttaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ittekki katoin noita lontoon vembley areenan lippuja vivagosta ja se on ihan luotettava paikka et sieltä itte ostaisin:)

      Poista
    2. okei kiva (: Entäs sitten kun kuitenkin virallisilla sivuilla lukee että keikat ovat loppuun myydyt, mutta lippuja myydään sinne erisivustoilla? Että mahtuukohan sinne vielä vai... :s

      Poista
    3. Noi viagogon liput ovat kolmansien osapuolien myymiä lippuja eli joku on jo ostanut ne jo virallisilta sivuilta ja myy niitä vaan eteenpäin :) En osaa sanoa, miten luotettavaa sieltä on ostaa, koska en ole koskaan ite sieltä mitään ostanut.

      Poista
    4. aivan, kiitoksia tiedosta (( :

      Poista
  3. Eikö vieläkään Lousta tietoa :(<3

    VastaaPoista
  4. missä louis? haluisko joku pliiis vastata tähäään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sen takia Lou:sta ei oo kuulunut mitään kosks hänen isoäitinsä on kuollut juuri tällä viikolla! Voimia Loulle ja koko perheelle!

      Poista
  5. Te Louisin olinpaikasta kyselevät: Louisin olinpaikasta ei ole tällä hetkellä tietoa, mutta luultavasti hän on viettämässä aikaa perheensä ja sukulaistensa kanssa kotonaan Britanniassa :)

    VastaaPoista