sunnuntai 15. joulukuuta 2013

X Factor

One Direction nähdään tänään Britannian X Factorin finaalissa. Ohjelma alkaa klo: 21.30 (Suomen aikaa) 
Alla olevista linkeistä voitte katsoa kyseisen ohjelman:

20 kommenttia:

  1. Mulla ois pari kysymystä, siis seurusteleeko niall ja barbara?
    tää juttu on mulle tosi epäselvä ja bläähh ja millon barbara ja niall on tavannu!?
    Entä miten harry ja kendall? onko ne vaan kavereita? Kiitos jos voisit avata tätä asiaa mulle x)


    ja mistä löytää pojista uusimmat kuvat yms.? haluisin pysyä poikien menossa mukana:D esim missä maassa ne on ja kenen kanssa yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niiden pitäs olla yhdessä. Ainaki Harry on kieltäny sen ja sanonu et ne on vaan ystäviä. Eikä Barbara ja Niall ole yhdessä. Niall on ilmeisesti myös sanonu et ne on vaan ystäviä. Mulla on ainakin tollanen käsitys. Toivottavasti sait jotain selkoa tosta mun selostuksesta :-D

      Poista
    2. Sekä Niall että Barbara ovat molemmat kieltäneet seurustelevansa, joten pitää odotella heidän uusimpia kommentteja asiaan liittyen. Niall ja Barbara on jo kai jonkin aikaa tunteneet toisensa, mutta mun käsittääkseni he ovat alkaneet viettämään aikaa samassa kaveriporukassa vasta noin kuukausi sitten.

      Myös Harry sekä Kendall ovat molemmat kieltäneet seurustelevansa. Kendall on tainnut 3 kertaa kieltää jo nuo huhut, joten jos heidän sanoihinsa on uskominen niin he eivät seurustele.

      Uusimmat kuvat ja tiedot poikien sijainnista löytää kyllä täältä blogin puolelta, tosin ne voivat tulla vähän myöhemmin, koska aikaerot yms. tekevät reaaliaikaisen päivittämisen hankalaksi. Mutta jos olet Twitterissä ja haluat pysyä perillä poikien asioista 24/7 niin katsoppas sieltä käyttäjätunnukset:
      @1DSlovakia_
      @WW1DUpdates
      @1Dneews
      @1DScoop
      noilta tulee melko nopeasti uusimmat uutiset ja tiedot pojista.
      Lisäksi yleensä noilla Twitterin updates- tunnuksilla on Facebookissa/Tumblr'ssa omat sivut ja niitä pääset katsomaan ku kirjotat Googleen:
      - Facts About One Direction Facebook
      - One Direction Philippines Facebook
      - One Direction Updates And News tumblr

      Tossa olis nyt muutama, toivottavasti oli apua :)

      Poista
  2. Näkyyks ohjelma telkkaris?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta mun mielestä Suomessa ei pyöri toi Iso-Britannian X Factor -kausi eli ei pitäis näkyä televisiosta. Toi poikien esiintyminen tulee kuitenkin tänne blogin puolelle myöhemmin, joten voit sen sitten täältä katsoa, jos et pysty sitä muuten katsomaan :)

      Poista
  3. Mulla ois kans pari kysymystä. Ensinnäkin, tiiätkö, esiintyvätkö pojat myös usan x factorin finaalissa? ja toiseksi, tiedätkö, onko tästä http://www.youtube.com/watch?v=g9p1L2UK8lo olemassa suomen kielistä versioita missään? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat esiintyvät USAn X Factorissa, mutta se heidän esiintyminen on jo kuvattu, joten pojat eivät mene Yhdysvaltoihin finaalin aikaan.

      En osaa sanoa tosta suomenkielisestä versiosta mitään :/

      Poista
    2. Eikös toi usan x-factor esiintyminen oo tullu jo telkkaristakin niin eihän ne enään esiinny siinä?

      Poista
    3. Twitterissä kyllä luki et ne finaalissa esiintyis? Tai sit oon käsittäny väärin. :D

      Poista
    4. Joojoo, kyll ne on siä jo esiintyny ja oon kattonu sen esityksen varmaa miljoona kertaa eli oon ihan peril asiasta :) mutta ajattelin vaan kysyy, ku eihän se nyt mahdotonkaan ajatus oo, et ne siä toisen kerran viä esiintys :P

      Poista
    5. Sinä, kuka sielt twitterist luit, et ne esiintys, ni ookko varma et siä luki, et nimenomaan X FACTOR USA, EI ISON BRITANNIAN siis? :) Koska eks ton Iso-Britannian x factorin lyhenne oo joku x factor UK, eli saattaa mennä sekasi :)

      Poista
    6. Miks pojat esiintyis kahesti samalla kaudella x-factor usa:ssa

      Poista
    7. Siis pojat on jo aiemmin tällä kaudella esiintyneet X Factor USAssa, mutta heidät kyllä nähdään finaalissa, One Direction twiittas itse asiasta tänään. Tosin heidän esiintyminen on jo kuvattu, joten finaalin aikaan pojat ovat itse Britanniassa :)

      Poista
  4. Minkä biisin pojat esittää siä x factor usan finaalissa?:)

    VastaaPoista
  5. Millo se tulee tv? Se USAn X factor? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstaina, mutta teen tuosta erikseen vielä keskiviikkona tai torstaina postausta :)

      Poista
    2. Oho kysyitki, että millon se tulee televisiosta :D
      Tarkotit varmaan Suomen tv:tä, eli Suomessa noi jaksot tulee 1,5 viikkoa jäljessä. Toi finaali nähdään USAssa tänä torstaina ja siitä 1,5 viikkoa eteenpäin niin se näkyy Suomessa :)

      Poista
  6. Siis x factor usahan tulee Suomessa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21. Lauantaina nähdään kilpailijoiden esitykset, sunnuntaina kuullaan tulokset. Finaali nähdään Suomessa parin viikon päästä. Siitä, tuleeko se.lauantaina vai sunnuntaina, en valitettavasti osaa sanoa mitään :/

    VastaaPoista
  7. Siis x factor usahan tulee Suomessa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21. Lauantaina nähdään kilpailijoiden esitykset, sunnuntaina kuullaan tulokset. Finaali nähdään Suomessa parin viikon päästä. Siitä, tuleeko se.lauantaina vai sunnuntaina, en valitettavasti osaa sanoa mitään :/

    VastaaPoista