maanantai 9. joulukuuta 2013

Pojat - 8.12.2013

Pojat nähtiin eilen JFKn lentokentällä New Yorkissa. 





Myöhemmin samana päivänä heidät nähtiin Heathrowin lentokentällä, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki pojat ovat jälleen Lontoossa.



x

105 kommenttia:

  1. Harryllä ihanat kuulokkeet ♥

    VastaaPoista
  2. onks harryl sen käsis ipad?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida olla. Mun mielestä sillä on kädessä ne sen perinteiset jutut: kalenteri yms. :)

      Poista
  3. Ipad? Mä kyll katoin, että sillä on kirja kädessä :o

    VastaaPoista
  4. aaawww,ihanat noi harryn hiukset love ya!!<333

    VastaaPoista
  5. miten noi pojat voi olla niin ihanii!!! tai niin komeit!!!<3 awww mun kullat

    VastaaPoista
  6. Onks kaikil pojil iPhonet?
    Kuin paljon ne (suurin piirtein) saa vuodes rahaa?:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kaikilla on näkynyt iPhonet, joten luultavasti on.

      Lokakuussa nimettiin Britannian rikkaimmat alle 30- vuotiaat tähdet ja One Direction oli sijalla yksi. One Directionin vuositulot oli reilut 70 miljoonaa euroa viime vuonna eli noin. vajaa 19 miljoonaa euroa/jäsen (:

      Poista
    2. Mutta eikö louis ainaki ostanu kesällä samsung galaxi s4:n, vai onks sillä jo uus?:D

      Poista
  7. hello, onks tää sun mielestä oikean liamin ask? http://ask.fm/LiamPayneJ1D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liamilla, eikä muillakaan pojista, ole ainakaan vahvistettu olevan askia, joten luultavasti toi on vaan yks niistä feikeistä :)

      Poista
    2. :/ no vaikuttaako toi susta yhtään oikeelta?

      Poista
    3. Tarkemmin ku kattoo niin ei vaikuta kovin aidolta :)

      Poista
  8. Kysynpä nyt Hello tätä vain ja ainoastaan sulta! KENENKÄÄN LARRY SHIPPERIN EI TARTTE TULLA VASTAILEEN!!!!! Täällä joku oli kirjoittanu aika vankan mielipiteen Larry shippereitä vastaan ja siihen kommenttiin oli joku Larry shipperi vastannut. Hän väitti vastauksessaan mm. että Harry on sanonut julkisesti olevansa bi. Hän väitti myös, että Harry on seurustellut joskus pojan kanssa. Onko nämä todella totta? :O en itse Larryyn todellakaan usko, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että jokainen saa uskoa Larryyn, mikäli haluaa :) Ajattelin vain kysyä, kun en ole koskaan ennen moisista kuullut :O Kiitos vastauksesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraava teksti on siis kokonaan mun mielipidettä eli kenenkään on turha mitään kilareita alkaa vetelemään, jokaisella olkoon eri mielipiteet ja veikkaan, että moni on mun kans erimieltä ja saa myös olla :)

      Mä en ole ainakaan itse nähnyt mitään haastattelua, missä Harry väittäisi olevan bi, eikä mun tietoon ole tullut mistään aiemmista poikaystävistä (ainoastaan olen kuullut muutamasta tyttöystävästä ennen X Factoria). Voi olla, että se on mennyt multa ohi, mutta en ole sellaista haastattelua nähnyt. Päinvastoin noita huhuja siitä, että hän olisi bi on ihan valtavan paljon, mutta kesä-heinäkuussa tehdyssä haastattelussa Harry "ampui" nuo huhut aika lujaa alas.
      Haastattelussa Harryn väitettiin seurustelevan Nick Grimshawin kanssa, johon Harry reagoi seuraavalla tavalla: "Oikeasti? En edes tiennyt siitä. Emme seurustele, olemme vain ystäviä."
      Tämän jälkeen haastattelija kysyi: "Et siis ole biseksuaali?", johon Harry vastasi: "Biseksuaali? Minäkö? En ainakaan kuvittele olevani. Olen melko varma, etten ole."
      Tiedän, että eihän tuo nyt välttämättä totuutta kerro, mutta ainakin itse uskon sen mitä Harry sanoo ja jos nyt joskus tulevaisuudessa tuliski tietoon, että hän olisi biseksuaali tai vaikka homo, ei se mua liikuttaisi millään tavalla. Seksuaalinen suuntaumus ei tee ihmisestä huonompaa tms. kuin muistakaan, kaikilla on oikeus olla oma itsensä.

      Oon joskus aiemmin tohon Larry juttuun jo vastannut, joten seuraava vastaus on suoraan kopio edellisestä vastauksestani.

      Jatkuu seuraavassa kommentissa ---->

      Poista
    2. En usko, että "Larry Stylinson" on totta ja myös pojat ovat niin sanoneet eli en edes jaksa kuluttaa aikaani ton "paljastamiseen", koska mulle itelle on kehittynyt vankka mielipide sitä vastaan, että toi olis totta. Täytyy kyllä myöntää, että oon kattonu joitaki niitä Larry Stylinson videoita youtubesta, mutta oon ne nyt ottanu vähän "läpällä" eli en mitenkään tosissaan. En Larrya shippaa romance mieliessä, mutta kyllähän toi bromancena menee.
      Toki surettaa Louisin ja Harryn puolesta se, että toi Larry Stylinson on mennyt jo niin pitkälle, että se näkyy niin heidän välisessä ystävyyssuhteessa kuin myös Louisin ja Eleanorin suhteessa.

      Monet just siitä 11.11 otetusta Louis ja Elanor kuvasta alkoivat sanomaan vaikka ja mitä, etenki siitä niiden välisestä pituuserosta. En Eleanorin tarkkaa pituutta tiedä, mutta osa väitti sitä eilen 170cm pitkäksi, mutta ku katselin noita pituuksia eilen ympräri nettiä (valehtelematta reilun tunnin :D) niin joka paikkaan oli laitettu pituudeksi 174,5-175cm eli he ovat Louisin kanssa lähestulkoon saman pituisia, mikä selittää hyvinki sen niiden pituuseron siinä 11.11 otetussa kuvassa. En tiedä kävikö joku sen eilen vain äkkiä katsomassa jostain, koska jos esim. Googleen kirjoittaa Eleanor Calder height tms. tulee ensimmäisessä linkissä heti vastaukseksi 170cm, mutta ku klikkaa sivun auki niin osoittautuu, että toi 170cm oli laitettu Daniellelle ja samalla sivulla oli esim. Eleanorin pituudeksi mainittu toi 175cm niinku monessa muussakin paikassa.

      Osa myös sanoi tosta, että Harryn naisjuttuja puidaan mediassa enemmän kuin muiden ja tottahan se on. Mutta Harryn menoja uutisoidaan mediassa myös selvästi enemmän kuin muiden, ihansama mitä hän tekee. Esim. Suomen Iltalehdestä ja Iltasanomista on mun silmiin osunut monta uutista One Directionista, monta Harrysta ja vain yks muista pojista ja sekin oli Liamista.
      Harryhan on ihan bändin synnystä asti laitettu vähän tuossa bändissä “etualalle” ja jos käytte katsomassa jostain ulkomaiden uutissivustoilta löytyy hänestä tuhansittain uutisia, mutta muista pojista ei läheskään niin paljon. Toki Liamin uutisoiminen on nykypäivänä lisääntynyt, mutta se ei nyt tähän Larry Stylinsoniin kuulu :D

      Tunnen monta homoa/homopariskuntaa, eikä mulla ole mitään niitä vastaan, mutta mä en vaan saa just Harrysta sitä tunnetta, että se olis homo. Jotenki sen käytöksestä saa sellasen käsityksen, että se oikeasti välittää, arvostaa ja kunnioittaa tyttöystäviään ja ylipäätänsä naisia (en kiellä, etteikö muut sitä tekisi, mutta Harrysta jotenki huokuu tollanen olemus)

      Tähän hätään en enempää sanomista keksi, mutta kuten jo aiemmin sanoin, kyseessä on minun mielipiteeni eli yrittäkää se myös sellaisena mieltää. Mulla ei ole mitään Larry shippereitä vastaan, mutta ite en vaan tohon usko. Jokainen siis uskokoon mihin uskoo :)

      Poista
    3. Selvä, kiitos vastauksestasi :) <3

      Poista
    4. Ei minunkaan mielestä harry oo homo, ei se vaikuta siltä.. Jotenki aina ku joku poika pukeutuu silleen siististi yms nii kaikki rupee heti sanoo homoks. Muut pojat ei ainakaan oo homoja, niillähän on tyttöystävät ja Zayn on kihloissa. Niallista en tiedä mutta hän on kyllä puhunut tytöistä silleen ja sanonut että parasta poikana olemisessa on tytöt, joten en usko että hänkään on :)

      Poista
    5. Itse en oo ollu yhtään varma Larrysta, mutta näiden puheiden jälkeen alan kaatua siihen mielipiteeseen että Larry Stylinson ei oo totta

      Poista
  9. Pojat on niin komeita!

    Tuli mieleen,et minkä ikäsiä poikien sisarukset on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä iät saattaa heittää muutamalla vuodella, sillä kaikkiin ei ole tullut vahvistusta:

      Louisin sisarukset:
      - Lottie 15
      - Felicite 13
      - Georgia 13-14
      - Daisy 9
      - Phoebe 9

      Zaynin sisarukset:
      - Doniya 21-22
      - Waliyha 15
      - Safaa 10-11

      Liamin sisarukset:
      - Nicola 23-25
      - Ruth 22-23

      Harryn sisko:
      - Gemma 23

      Niallin veli:
      - Greg 26

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta!

      Oon saman ikänen,kuin Felicite.

      Poista
    3. Oliks louisilla 5 siskoo?:DD aina oon muistanu et ois ollu neljä:DDD no mut vähän sulosta :33 ♥

      Poista
    4. No Louis aina ite mainittee vaan 4 siskoa, mutta sillä on biologisen isän puolelta (Troy Austinin) kans yks sisko (Georgia Austin), eli käytännössä 5 siskopuolta on. Varmaan mainitsee vaan noi 4 siskoa, koska on elänyt heidän kanssaan koko elämänsä, eikä ole juurikaan tekemisissä Georgian kanssa (:

      Poista
  10. Mieki meinasin kysyy tota samaa, että minkä ikäsia poikien sisarusket on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä iät saattaa heittää muutamalla vuodella, sillä kaikkiin ei ole tullut vahvistusta:

      Louisin sisarukset:
      - Lottie 15
      - Felicite 13
      - Georgia 13-14
      - Daisy 9
      - Phoebe 9

      Zaynin sisarukset:
      - Doniya 21-22
      - Waliyha 15
      - Safaa 10-11

      Liamin sisarukset:
      - Nicola 23-25
      - Ruth 22-23

      Harryn sisko:
      - Gemma 23

      Niallin veli:
      - Greg 26

      Poista
  11. Onko Harry Kendall Jennerin kans yhes? :-0 oo kuullu sellasia huhuja... :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Harry seurustele Kendall Jennerin kanssa, ku se on ite sanonu kai? Siis Harry :)

      Poista
    2. Harry on ainakin yhdesti kieltänyt noi huhut ja kendall on kahdesti. Kendalin viimeisin kielto tuli samoihin aikoihin kun noi viimeisimmät kuvat heistä ilmestyi ja lisäsi vielä, että harry ei olisi edes hänen tyyppiään. Eli ainakaan tällä hetkellä eivät omien sanojensa mukaan seurustele ja varmasti tulevat sen myöntämään, jos sattuvat jossain vaiheessa seurustelemaan :)

      Poista
    3. Ok. Kiitti vastauksesta :-)

      Poista
  12. Pojilla on varmasti rankkaa//: ku miettii ni nehän menee koko ajan edestakas maasta toiseen minne sattuu:DD mutta ihania kun ne jaksaa vaan♥♥ ja komeita on (; *;

    VastaaPoista
  13. Hei te kaikki tämän blogin lukijat ja ylläpito! Mulla olisi ehdotus liittyen näihin Larry Stylinson yms. juttujen kommentointiin täällä blogissa. Kirjoittakaa rohkeasti omia mielipiteitä tästä, myös ylläpidon mielipide on tervetullut :) Eli ehdottaisin, että näiden Larry juttujen yms. kommentointi epävirallisesti "kiellettäisiin" täällä blogissa. Jokainen saa uskoa mihin haluaa ja ollaan kai me kaikki jo huomattu, että toisen mielipidettä ei helpolla käännetä, vai mitä ;) Jos kukaan ei näistä asioista puhuisi, olisi varmasti jokaisella mukavampaa täällä ja näin blogin yleinen "ilmapiirikin" parantuisi, toki se on nytkin hyvä :) Tilanne olisi myös tasapuolinen molemmille osapuolille, kun kukaan ei väittelisi mitään. Mitä mieltä olette, kannatatteko? :) Toki en voi tän blogin sääntöjä määrätä, tällainen ehdotus tuli vain mieleen :)
    Ps. tää blogi ja tän ylläpitäjät sekä te lukijat, ootte ihania! <3 Hienoo, että meillä on täällä tällane iso 1D perhe ja meitä kaikkia yhdistää rakkaus maailman suosituimpaan poikabändiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toi on hyvä idea. Ja musta Elounoristakin puhuminen pitäisi ns. "kieltää" :)

      Poista
    2. Tottakai myös Eleonoriakin koskevat huhut pitäisi siinä samalla ''kieltää''. Sitä koitin tuossa kommentissa myös sanoa, mutta ilmeisesti siinä onnistumatta kovinkaan hyvin. Eli siis tottakai kummatkin, eihän se muuten olisi reilua! :) Tosiaan nekun (Larry ja Eleonor) ajoittain aiheuttavat täällä melkoisia riitoja...

      Poista
    3. Mä taas oon sitä mieltä että on mukavaa kuulla eri näkemyksiä, Ja entäpä jos aiheesta on kysyttävää? Jos joku haluu tulla tänne riitelemään nii se löytää kyllä siihen muunkin tavan kuin larry / Elounor draaman

      Poista
  14. tosi hyvä idea! :):)

    VastaaPoista
  15. Jos tää kiellettäis niin musta olis vaan reilua että myöskin elounorista pysyttäisiin hiljaa

    VastaaPoista
  16. Haha, näyttää että Louisilla olis pyjama päällä

    VastaaPoista
  17. Joo siis tarkotinkin, että nii Eleonor ja Larry jutut MOLEMMAT "kiellettäisiin" :)

    VastaaPoista
  18. Hah, mie ja Safaa ollaan saman ikäsiä ;D ❤

    VastaaPoista
  19. sori haluun sanoo tän enne ku nää larryelounor kommentit kielletää kokonaa tai jotai, mut AVATKAA SILMÄNNE IHMISET. ettekö te ihan oikeesti tajua että louis ja harry rakastaa toisiaan. ootteko te tosissaa nii sokeita et uskotte louisin ja eleanorin olevan yhessä??? jos katotte yhenki larry stylinson videon tosissaa nii tajuatte. ja siis mulla ei ole mitää eleanoria eikä elounor shippereitä vastaa, mut herätkää jo tähä maailmaan pliis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta...sen näkee videoista ja kunka ne kattoo toisiaan niin katseessa on rakkautta ja louis näyttää iloiselta harryn seurassa. Mullakaan ei oo eleanoiia mitää vastaa. Mut lets larry be true guys pleeeese

      Poista
    2. :DDDDDDDDDDDDD joo oo

      Poista
    3. Mä oon katsonut varmaan noin 5-7eri larry videota. Joo oishan se söpöö bromancen mut voi herranjestas enmä sitä millään voi kerta kaikkiaan ottaa tosissaan xD joo ne on onnellisia yhessä, no totta helvetissä ne on kun ne sattuu olemaan yhtiö parhaita ystävyksiä. Mut ne kaikki halit etteks te nää kuinka ne halailee, no ettekö te koskaan halaile ystäviänne? Ite ainakin halailen todella paljon ja parasta kaveria ketä näen harvemmin niin halaan oikein 'antaumuksella' ja saatan pussata häntä ja ofc kerron sille kuinka paljon sitä rakastan. Ja siitä huolimatta seurustelen pojan kanssa. Ja Mua ainakin satuttais tosi paljon jos jotkut ihmiset väittäi et me ei oikeasti oltais yhessä tai että mä en oikeesti rakasta poikaystävääni ku mä 'oikeesti' rakastan sitä mun parasta kaveria koska me aina halaillaan ja ollaan onnellisia toisten kanssa. Joten larry shipperit miettikää tekin välillä että entä jos elounor olisikin totta, ja te siitä huolimatta väitätte niille että louis ei rakasta elounoraa ku se rakastaa harrya, miltä elounorasta tuntuu.. Ja sama toistepäin. Ja siis mulla ei ole mitään larry shippereitä vastaan, en vaan shippaa sitä samaa mitä ne shippaa. Mut loppujen lopuks meille ei kellekkään kuuluu ovatko pojat homoja vai ei. Joten mikskähän me directionerit aina tästä näin iso haloo nostetaan:/ myönän, juurihan mä itsekkin aiheutan lisää vaan tätä haloota nostan tai otan siihen kantaan mut emmä silti mitään riitaa tästä halua. Hyväksyn larry shippereiden mielipiteet meinaan samanlaisilla mä haluan että larry shipperit hyväksyy meidän elounor shippereiden mielipiteet:) t. Minä tähän larry soppaan kyllästynyt 17vTyttö

      Poista
    4. Tässä tuli kerrankin täyttä asiaa!!! Oon ihan tasan samaa mieltä sun kanssa, sä vaan sait puettuu mun ajatukset sanoiks tosi hienosti! Arvostan tota kommenttia tosi paljon!!! :):)

      Poista
    5. Ja siis tarkotin tätä 17vtyttöä, joka on kyllästyny larry soppaan :) t. Edellinen ano

      Poista
    6. Sori nyt vaa et me puhutaan larrysta mut voisin lyödä vaik vetoon et se on meille paljon tärkeempi ku Elounor teille. Larry saa meijät uskomaan että tosirakkautta on myös kirjojen Ja leffojen ulkopuolella tässä maailmassa joka on täynnä sotia Ja muuta kamalaa. Larry antaa meille toivoa. Ja mä ainaki uskon mieluummin Harryn Ja louisin olevan suhteessa kuin että louis oikeasti vihaa faneja. Harryn ja/tai muiden poikien kanssa louis on mukava ja ihana Ja onnellinen, vaikka tottakai joskus tosi väsyneenä saattaa suuttua, mutta eleanorin kanssa se on äkänen, eikä selitykseks mun mielestä riitä se että se on suojelunhaluinen, koska aidossa rakkaudessa ne jättäisi ulkomaailman huomiotta. Eikä todellakaan menis kaikille treffeille julkisilla paikoilla. Tää on mun mielipide Ja se on mulle tärkee joten älkää jooko valittako mulle

      Poista
    7. jaahas. Oon täysin samaa mieltä tuon 17vuotiaan tytön kanssa joka on kyllästynyt larry soppaan. Ja miten niin edellinen ano voit lyödä vaikka vetoa että larry on tärkeämpi teille kuin meille elounor.. Me elounor shipperit rakastetaan ihan yhtä paljon louisia ja harrya kun tekin heitä, (mut ei todellakaan uskota että ne ois yhessä) ja viel sen lisäks rakastetaan suunattoman paljon eleonoraa. Ite ainakin tykkään tosi paljon elounorast, se vaikuttaa musta niin ihanalta ja mukavalta ja se on ehkä söpöin tyttö ketä oon nähny!!:) ja kyllähän el ja louis liikkuu yhessä ihan tarpeeks julkisilla paikoilla mut eikai ne nyt koko aikaa halua olla ulkona kameroitten edessä vaan ku kerranki jos niillä on vapaata nii kai ne nyt voi haluta olla ihan rauhassa kahdestaan..

      Poista
    8. Voi ku söpöö et rakastat 'eleonoraa' (se on eleanor jane calder jos kiinnostaa) mut musta tuntuu että mä larry shipperinäkin oon kattonu enemmän Elounor todisteit ku sä, ku et ees osaa sen nimee oikein. Ja mikä toi rauhassa kahdestaan juttu oli olevinaan ku mähän just Sanoin et ne ei ikinä mee treffeille paikkoihin joissa ei oo paparatseja

      Poista
    9. Ja haluisin kysyy viel et mistä oot saanu sun vaikutelman eleanorin mukavuudesta ku se ei oo mitää muuta ku 'bye dj', 'tiffy' Ja jonku lauseen jota en muista sanonu julkisesti. Ja haluun sanoo viel et uskon kyl et eleanor on louisin hyvä ystävä, eikä se oo sen syy et haz Ja lou ei saa olla yhes

      Poista
    10. XDdddddd pilkun nussia. Ja mistä helvetistä sinä tiedät kuinka paljon ne on kekskenään rauhassa. Eikai ne sitä koko maailmalle ilmoita et nyt me ollaan rauhassa ilman paparatseja

      Poista
    11. miten sä todistat että elanor ois oikeesti vain bye dj ja tiffy?

      Poista
    12. Anteeks vaan sinä yks anonyymi joka sanoit näin "eleanorin kanssa se on äkäinen"? Seuraatko sä Eleanoria ja Louia sinne niiden talojen sisäpuolelle asti? Ootko aina kattomassa kun ne on yhdessä jossain? Mulla menee hermot tähän joidenkin larryshippaajien asenteeseen. Kun me elounor shipperit ei mitenkään halveksuta harryä ja louia niin voisitteko itekkin hyväskyä eleanorin? Ei sitä tarvii mollata noin alas noilla teidän jutuilla. Yhdyn noihin 17-vuotiaan anon sanoihin 110%

      Poista
    13. No voi vittu ku tarkotan että se just nimenomaan on äkänen ku se on elin kaa julkisesti. Ja sitäpaitsi ei mul oo mitää elii vastaa mun mielestä se on loun kaveri mut ne ei vaa haluis esittää seurustelevansa. Ja jos jotkut on epäjulkisesti yhes nii kyl aiotko yleensä tulee joku tieto. Ja tarkotan et se on sanonu vaa ne julkisesti, Ja ne löytyy youtubesta nii sul ei oo todisteit eleanorin luonteesta

      Poista
  20. No, miten on ihmiset, tehdäänkö sopimus Larry ja eleonor - huhujen "kieltämiseen"? Näin ei tätä loputonta suukopua syntyisi koko ajan. Mahdollisimman paljon mielipiteitä tähän!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOOO KÄY TODELLAKI!!!! :DD

      Poista
    2. ylläpitohan sen loppujen lopuksi päättää :-)

      Poista
    3. Halleluja todellakin käy! Larrystä riidellään niin paljon joka paikas et ois ihanaa jos ois yks paikka Mis unohdettais koko juttu ja uskoisin et ilmapiiri tääl senku paranis:)

      Poista
    4. Mitäs Hello sanois tämmöseen? :)

      Poista
    5. Mun mielestä täällä on tosi kiva ilmapiiri muutenkin, johtuu varmaan siitä, ettei ylläpitäjät pidä näitä juttuja minkäänlaisena kiistan aiheena, kuten useemmalla sivustolla on esim facebookissa :) mutta ei toi tietty asiaa mitenkään pahentais :)

      Poista
    6. Siis toi on ihan hyvä idea, mutta mun mielestä on ihan sama puhuuko ihmiset noista romanceista ja bromanceista täällä. En näe, että ainakaan vielä pitäis mennä kieltämään välttämättä noita puheita, koska suurinosa osaa kuitenkin ihan asiallisesti keskustella ja esittää omat mielipiteensä asiaan, joten olis epäreilua heitä kohtaan, jos toi mentäs kieltämään. Toisaalta vois ajatella asian niin, että jos se keskustelu alkaa menemään siihen suuntaan, että toisia aletaan haukkumaan tms. niin siihen asiaan vois ylläpidon puolelta puuttua :)

      Emmehän me ylläpitäjät voi toisten mielipiteeseen vaikuttaa, sillä kaikilla saakoon olla omat mielipiteensä kunhan ne on perusteltu tarpeeksi hyvin ja siten, että ne mielipiteet ei loukkaa toisia osapuolia.

      Jokaisen kuitenkin tulee muistaa se, että toiset saattavat pitää esim. just Larrya todellisena ja toiset ei. Se on jokaisen oma asia ja kukaan ei voi siihen vaikuttaa millään tavalla. Loppujen lopuksi meidän on edes turha inttää noista asioista ja huhuista, joita poikien ympärillä liikkuu, sillä loppupeleissä vain he tietävät asioiden todellisen laidan :)

      Poista
  21. Miks harry on aina joka paikas yksin?:( onko niitten välit jotenki huonontunu?

    VastaaPoista
  22. Mun kommentti Larryyn on tämä: Mitä enemmän youtubesta katson Larry videoita, sen varmempi olen, että Larry ei ole totta. Siis niin feikki, että pakostakin nauraa niitä katsellessa xD tunnistan jopa itseni piirteitä heistä :O Itse käyttäydytään serkun kanssa paljolti samallailla, kuin Harry ja Louis ja poikaystävät meillä on silti molemmilla, eikä kyllä kumpikaan ajatella, että oltas lesboja :D järki hoi, äly älä jätä, ne on hyviä
    ystäviä ja vain ystäviä! jos avaisitte silmät ja heräisitte tähän maailmaan, niin samoja katseita, ilmeitä jne. löytäisitte Niallin ja Zaynin väliltä, Louisin ja Liamin väliltä, ihan jokaisen pojan väliltä, uskokaa pois ;) En halua Larry shippereitä loukata, mutta mun mielestä toi teidän juttu menee osalla jo vähän sairauden puolelle! Jos sulla on pakottava tarve koko ajan saada muut uskomaan Larryyn, niin ei oo tervettä! Toki suurimmalla osalla, tai no...osalla ainakin homma on vielä rajoissa. Itse ainakin kommentoin Larry juttuun nyt ekan kerran ja varmasti jää myös viimeiseksi. Sitäpaitsi, niin moni on täällä toivonut, että nämä Larry ja Eleonor keskustelut lopetettaisiin, joten etsikää muu paikka, jossa jatkatte inttämistä! Niitä lienee netistä löytyy yllin kyllin. Itse joudun toteamaan, että jos nää riidat ja väittelyt ei lopu, joudun hankkimaan tiedot/kuulumiset pojista jostain muualta, kuin tästä blogista ja se ei ole ylläpitäjien vika, vaan teidän, ketkä vain jankkaatte ja jankkaatte! Tää on vaan niin masentavaa :( miks te ette voi puhuu enää mistään muusta????????????????? :(

    VastaaPoista
  23. LOL hardcore larry "shippereille" ei voi ku nauraa XD mitä se teitä liikuttaa niin paljon jos Harry ja Louis "on" yhessä?? se on ihan niitten välinen asia eikä se vaikuta teijän elämään mitenkään. en ees tajuu tota koko "shippaamista", ei 2 ihmistä ole yhtään sen enemmän yhessä vaiks kuin moni sitä haluis.... ja sit viel ku täytyy yrittää saada enemmän ja enemmän ihmisii "näkemään totuuden" ja kaikki "larry todisteet" XD mulla ei siis todellakaan ole mitään homoja vastaan, mitä välii minkä sukupuolisista ihmisistä joku sattuu tykkäämään eikä mua myöskään liikuta yhtään _jos_ joku One Directionist olis homo mutta kun ei ole...... he ovat itse sanoneet etteivät ole ja voisivat sen kyllä myös kertoa jos olisivat! ("management kieltää".... yms) en usko että kieltää, mutta onks joskus tullu mieleen minkä takia Harry ja Louis ei oo koskaan "kunnolla" kieltäny larrya?? todella monet (en ymmärrä miks xd) uskoo larryyn joten he voisivat menettää "faneja" jos larry kiellettäisiin "kunnolla". vaikka taaskaan en ymmärrä mitä tekemistä larrylla ja One Directionin musiikilla on keskenään, ja musiikkihan se on pääasia... ja ei, en ole "elounor shipper" koska en tosiaan ymmärrä koko shippaamisen ideaa. en oo koskaan ees kyseenalaistanu onks Louis ja Eleanor "oikeasti yhdessä" vai onks Eleanor vain "beard".... yhtä hyvin voisin alkaa vaiks väittää ettei Zayn ja Perrie ookkaan oikeesti kihloissa. mietin vaan et ketä muka haluis haaskata elämästään monta vuotta epäaidossa suhteessa olemiseen....? ja onks joku _oikeesti_ niin tyhmä et luulee et management voi pakottaa ihmisiä "olemaan yhdessä" vuosien ajan?? XD ja sit jotkut selittää et Louis ei oo onnellinen Eleanorin seurassa. saanks kysyy et kuinka monta kertaa ootte sattunu olemaan PAIKALLA ja näkemään ne oikeasti yhes?? niinpä, ette koskaan. oon kyllä toki aika varma et esim "haylor" oli vaan publicity stunt, mut tuskin liitty larryyn. aika monet julkkikset tosiaan tekee noita ja eri syistä jotka ei todellakaan ole aina "homouden piilottelu" yms mut ne ei ikinä kestä kauaa... joten, jotkut ihmiset vois yrittää tajuta et koko larry juttu ei varmasti tunnu kenestäkään siihen liittyvästä henkilöstä kivalta. Harry ja Louis tuntee varmasti joskus olonsa todella kiusalliseks toistensa seurassa, voitte kuvitella jos joku väittäis teitä ja läheistä ystäväänne lesboiks/homoiks... ja entä sit Eleanor.... en viitti ees sanoo mitään. anteeks, mut oon nähny ihan tarpeeks kaikkii larryyn liittyvii videoi ja kuvii ja "todisteita" ja en voi ku nauraa ihmisten tyhmyydelle! ai riittää et kattoo yhen videon.... XD kenenkään muitten poikien välillä ei siis ikinä tapahdu mitään näitä juttuja, he eivät ikinä katso toisiaan "rakastuneesti" yms, vaan ainoastaan Harry ja Louis xd suosittelen et kaikki jättäis Harryn ja Louisin rauhaan koska se ei kuulu teille yhtään. please, kannattaisko miettiä onks mitenkään mahdollisesti fanfiction ja reality mennyt sekasin?? XDXD

    ja feel free to rage!! xd en tosin jaksa vaivautua tulla lukemaan yhtään enempää kommenttia larryyn liittyen......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uiui oon sun kans täysin samaa mieltä !!!!

      Poista
    2. Toi oli niin täyttä shittiä että en ees jaksa ragee. Mutta sen sanon että sillä tavalla se vaikuttaa mun elämään että rakastan poikia vähän ehkä liikaa, ja haluun että ne on onnellisia. Ja Larry=onnellinen pari tsädää

      Poista
    3. Toi oli niin hyvin sanottu, jos esim Liam ja Niall katsovat toisiinsa rakastuneina tai sanovat olevansa todellisia (ovat muistaakseni näinkin läpällä sanoneet) niin kaikki miettii sitä söpönä bromancena. Mutta jos Harry ja Louis tekee jotain tollasta, niin koko maailma räjähtää. Älkää ottako asioita tosissanne. Kyllä kaverit halaa toisiaan, mäki teen sitä, eikä se heti tarkota et olisin lepakko. Miks just Harry ja Louis? Ihan yhtä hyvin se vois olla vaikka just esim Liam ja Niall.

      Poista
    4. ^^ niin täysin samaa mieltä edellisen anon kanssa :)

      Poista
    5. Puit mun ajatukset kyllä tähän kommenttiin täydellisesti! Larryshipperit taitaa jäädä tän kommentin jälkeen toiseksi

      Poista
  24. Rasittavaa tollane että pitäis kokonaa lopettaa 1D rakkaus asioista puhumine. Mun mielestä saa väitellä toisia vastaan niin paljon kun vaan jaksaa!! Ja tässä mun: Rakastan ihan helvetisti Larrya Aaaawwww ne on niin ihania!<3<3<3 Kattokaa herrajumalat ihmiset kuinka ne noissa videoissa halaa toisia ja hymyilee ja kaikkee <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itketkö sinä sitten silloin kun halaat parasta ystvääsi? Minä ainakin olen yhtä hymyä aina kun halaan parasta kaveriani ja saman laiselta hymyltä tuo larry välinenkin hymy näyttää. Hei ihan tosi, te ette voi päätellä et ne on yhessä koska ne halailee ja hymyilee ja nauraa keskenään. Saman laisen 'larry' videon sais kuvattua jokasen parhaan kaverin väliltä.

      Poista
  25. http://m.youtube.com/index?q=larry+&search_sort=relevance&search_type=search_all&uploaded=# <= Kato tuo ja oo hiljaaaaa:P:P Ja miks itkisin jos halaan kaveria?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "kattokaa herranjumalat ihmiset kuinka ne on noissa videoissa halaa toisia ja hymyilee ja kaikkee <3<3" nii jos sä väität et ne halit on nyt todiste siitä että ne on yhessä nii ollaanko mekin sitten kaikki meidän kavereiden kanssa yhdessä ketä halaillaan ;o mut joo toi ois söpöö bromancen mut mä en ikinä tuu uskoo tohon ennekö pojat itse sanoo tai keksitään joku helvetin hyvä todiste siitä että ne ois yhes:)

      Poista
    2. Haloooo ,en sanonu et ku ne halaa et ne on yhess! Tarkotin tolla halaamis jutulle et kattokaa kui helvetin ihania ne on! JA EN VITUSSA OO SANONU ET NE ON YHESSÄ!!! Ne näyttää onnellisilta kahestaa ja rakastavilta:) <3 (ja nyt kaikki aattelee kun sanoin et ne näyttää rakastavilta et mä tarkottaisin et ne on yhessä...huomm.Normi suomalaine ...)

      Poista
    3. Ja lisään tohon vielä että en itke ku halaan kavereita ,mistä reijjästä kaivoit tollase kysymykse? xDD

      Poista
    4. Ok...yli 70 kommaa larryst...edelline ano älä nyt tosta aiheest rupee ragee, huutakaa vaik koton ihan keskenänne mut älkää tääl!
      Ja sää 17 vuotias shipperi juttuihin kyllästyny oon ihan just samaa mieltä!:)
      Mäkin halailen mun kamui ja pussailen!:* mut en oo lesbo.
      Mulle ln ihan sama onks larry totta ja kun harry on ne huhut ite kieltäny nii uskon sitä<3;)

      Poista
    5. Musta tuntuu et toi yks ano tarkoitti tuon itkemis jutun sillä että kun jotkut larry shipperit sanoo että kun louis ja harry halaa niin ne näyttää niin onnellisilta ja päättelee siitä että ne on yhdessä ja sitä rataa niin tuo ano tais siksi sanoo sen että itketkö sinä sitten kun halaat ystäävääsi koska jos harry ja louis näyttää et ne ois yhessä koska ne hymyilee halatessa ja kuten sanoit että et ainakaan itke niin sinä ja kaverisi kanssa näytätte onnellisilta yhdessä joten tällä samalla tyylillä teitä voitaisiin luulla lesboiksi:) entiiä tajusko kukaan tästä kun selityksestä mut näin ymmärsin tän jutun xD ja samaa mieltä 17vTyttö :)

      Poista
  26. Iha kiva määrä kommentteja larrystä ja elounorista. Eiks ois järkevintä yksinkertasesti olla kinastelematta ja antaa jokasen shipata mitä haluu? Ei me voida kääntää toistemme päitä, vaikka laitettais 1000 kommenttia tähä. Jos shippaat larryä, shippaa rauhassa ja shippaa rauhassa elounoria, jos shippaat sitä. Ite shippaan elounoria. Ei, en kaipaa larry- videoitanne, joiden linkittämisestä on iloa vain teille larryn shippaajille, enkä myöskään aio linkittää teille kuvia/videoita elounorista.
    Antakaa vaan olla, niin kaikilla on kivempaa ko ei tartte alkaa kirjoittaa miljoonaa kommenttia, joista ei ole hyötyä.
    t. 13-v lappilainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiva kun sain ilmaista mielipiteeni..

      Poista
  27. Oikeesti lopettakaa tää Larry sota. Aivan turhaan menee koko päivä kun yrität kaikille todistaa et Larry on totta!!

    VastaaPoista
  28. Ihan sama hei onko Larry totta vai ei, kaikki varmaan rakastaa niitä just sellasina kun ne on, riippumatta mistään tollasesta. Ei tästä aiheesta tarvitse riidellä kun kaikilla on oma mielipide, ja mielipide asioista ei tarvitse kiistellä. :)

    VastaaPoista
  29. XDD nauran teille ku riitelette larrystä. C'mon samaa fandomiahan me ollaan!
    - t. Toinen lappilainen

    VastaaPoista
  30. uskomatonta minkälaisesta aiheesta täällä saadaan riita aikaan. en usko, että pojat itse tykkäisivät, että me täällä tappelemme näinkin yksityisestä asiasta heitä ajatellen. eikös se ole ihan poikien oma asia, mitä he tekevät ja kenen kanssa ovat..?
    juu, itse uskon elounoriin, mutta en silti ala larry shippereitä vastaan tappelemaan täällä. silti pitkä riita on aikaan saatu. nostan hattua niille, jotka tällaisesta jaksavat kinastella. alkaa tuntua, että jos meno on tällaista, ei poikien kannata koskaan tulla suomeen, joutuvat pian esiintymään kahdella areenalla, ku ei larry ja elounor shipperit samaan loosiin mahdu. ei rikota tätä suurta faniperhettä näin jonninjoutavalla asialla.
    aamen.
    t.suhteellisen pahasti tähän tappeluun kyllästynyt 14v tyttö

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana teksti:3 tosi hyvin selitetty ja oon samaa mieltä(: eiköhän me larry ja elunor shipperit voitais olla kaikki sovussa , ei oo kovin kivaa jos tää yks perhe jakautuu kahdeksi vaan yhen shippaamisen takia !

      Poista
    2. Oon ihan samaa mieltä! Tää fandom jakautuu kahtia, kun larry shippereiden täytyy tulla "todistamaan" joka paikkaan larryn olemassa oloa. Ite oon huomannu, et esim facebookissa elounor shipperit jatkaa rullaamista (poikkeuksia toki voi olla) kun larry kuva tulee vastaan. Mutta kun joku elounor shipper laittaa kuvan elounorista, niin larry shipperit hyppii seinille raivosta. Rauhottukaa ihmiset, ei se oo noin tärkee asia onko pojat homoja vai ei. Eiköhän se oo ihan niitten (ja sama asia ihan kaikkien muidenkin) oma asia.

      Poista
    3. No kuka tässä nyt muka riitelee, ihan asiallisia mielipiteitä mä ainakin oon lukenu :D

      Poista
  31. oon kyl netis nähny videoit et mis harry sanoo et"oon homo!" ja sit ku joku fani on kysyny harrylt et onks se ja louis niinku tapaillu ja se on nyökänny...mut hei iha sama oon ilone siit et louisil on ihana tyttö ystävä<3 ja kyl harryki tulee viel tyttönsä löytää;);) mut harry ja louis on ite sanonu et larry on valhetta
    et ei se oo totta! joten mun mieleshcicvvuvt pitäs uskoo poikiii!<3 kyl niil enne on saattanukki jotai juttuu olla mut ne entisii:)

    VastaaPoista
  32. joko saatiin tänne rauha kaikkien välille :)? Ku ollaan kaikki kumminkin samaa 'perhettä' niin ei anneta sen jakautua kahtia kuten pari kommenttia ylöspäin juuri sanottiin !:)

    VastaaPoista
  33. Juu kaikki on okei mun osalta ,joka näköjään olin kaikkia vastaan..

    VastaaPoista
  34. Se tunne kun oikeesti luulette että larryshippereiden ainoot todisteet on katseet ja halit. Facepalm ei riitä. Mutta pidän turpani kiinni en sekaannu tähän enempää amen oli vaan pakko sanoo

    VastaaPoista
  35. Vähän aikaa sit tää blogi oli vielä ainoo 1D-paikka netissä, jossa tältä sai olla rauhassa. Mut nyt joku on tuonu tän turhanpäiväsen larry sopan tänne ihan vaa kuumentaakseen toisten tunteita. Hei c'moon ihmiset! Tää on ku suoraan 5-vuotiaiden riitelystä.

    VastaaPoista
  36. Ihan pakko laittaa sadas kommentti (sikäli mikäli puhelin näyttää luvun oikei) joo moi :D

    VastaaPoista