maanantai 16. joulukuuta 2013

One Direction - The Rays of Sunshine

The Rays of Sunshine järjesti eilen yllätyksen syöpää sairastaville tai muuten sairaille lapsille, Lontoossa. Lasten oli tarkoitus katsoa This Is Us -elokuva perheidensä kanssa, kun yllättäen One Direction saapui paikalla. Pojat esiintyivät yleisölle, lapset saivat kysellä pojilta kysymyksiä ja jokainen sai mukaansa kuvan poikien kanssa, 2 lippua Where We Are -kiertueelle, signeeratun t-paidan ja kellon.
Zayn ei päässyt paikalla, koska hän oli kipeä.





x

7 kommenttia:

  1. Siis varmaa!!!! Mäkin haluun tollasen tapaamisen ja kuvii ja lippui!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on ihanaa, että noi lapset on saanu noin unohtumattoman kokemuksen. Voihan olla, että joku noista lapsista oli niin pahasti sairas, ettei välttämättä elä kauaa /:

      Poista
    2. Joo siis totta kai on ihanaa et noi lapset sai tavata pojat en sitä tarkottanu!:) ja ihanaa et pojat on noin ajattelevaisii<3

      Poista
  2. Oon tietenkin kateellinen tapaamisesta, mutta voi ei noita lapsia :'(

    VastaaPoista
  3. Noi kuvat on jotenkin niin ihania,vaikka syöpä ei kylläkään ole.

    VastaaPoista
  4. Voi eii :c voi pikkusia tyttöjä. Niin hirveetä oikeesti... ): mut ihanaa ku ne sai tavata pojat:33 dat makes me happy c:

    VastaaPoista
  5. Jep, noilla tytöillä ei välttämättä oo enää paljon elinaikaa, joten on tosi ihana juttu, että ne sai tavata meidän pojat....Ja kaikkein ihaninta on aatella, miten jäbät ajattelee muita ja haluaa ilahduttaa lapsia, joiden elämä saattaa olla hetkenä minä hyvänsä ohi<333 Se on niin ihana ajatus, että mä en edes jaksa kadehtii niitä=)

    VastaaPoista