keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Madrid

Pojat saapuivat eilen Madridiin. Tänään he järjestivät "lehdistötilaisuudeen" ja kävivät esiintymässä Espanjan The Voice -ohjelmassa. Kyseinen esiintyminen tullaan näkemään vasta 18.12, joten siitä lisää myöhemmin.

20 kommenttia:

  1. Mulla olis hellolle kysymys: onko ruotsiin jäljellä meet&greet lippuja ja jos on niin millä nimellä niitä myytäs? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Where We Are -kiertueelle ei tule ollenkaan myyntiin noita Meet&Greet -lippuja vaan jokainen maa voi järjestöä kilpailuja, joilla voi poikia päästä tapaamaan.
      Noista kilpailuista en osaa mennä sanomaan mitään :/

      Poista
    2. Okei ei sitte mitää.. :'( Mutta kiitti vastauksesta! :)

      Poista
  2. Koska tai monesko päivä toi WWA kiertue alkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän blogin kalenterin mukaan alkaisi 25.4.2014, mutta jos noita päivämääriä tulee vielä lisää, niin tuo päivä saattaa muuttua :)

      Poista
  3. Koska pojat tulee takasin tuolta espanjasta Lontooseen vai onko niiden tarkotus mennä tuolta vielä jonnekin? :)

    VastaaPoista
  4. Eikö 1D:stä ole joku uus photoshootti? Millon ne ois tulossa tänne blogin puolelle?:)

    VastaaPoista
  5. Mikä toi 1DWalkFinland juttu on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1DWalkFinland

      -järjestetään 18.1.2014 Helsingin keskustassa

      -marssi Helsingin keskustan läpi (lähtö klo 13)

      -marssi päättyy Kampin eteen

      -Kampissa jotain ohjelmaa (laulujen laulamista yms.)

      -Marssi kuvataan ja se tullaan laittamaan myöhemmin youtubeen

      -tapahtuma kestää enintään 2 tuntia

      Poista
    2. Mistä tää alkaa?

      Poista
  6. EN halua jatkaa riitaa Larrysta ja toivon, ettei tää kommentti nostata uutta myrskyä, mutta pakko mun on tää silti sanoo! Oottekos Larry shipperit tulleet ajatelleeksi, että videoita pystyy muokkaamaan nykytekniikalla?? Itse näin pitkäaikaisena valokuvauksen harrastajana olen huomannut, että Larry videot ovat paljolti kuvamanipulaation tulosta! Tiedättekös edes, mitä kyseinen sana tarkoittaa?? hei haloo, tajutkaa, et joku, joka on halunnu tienata rahaa, on keksiny koko paskan ja ruvennu kokoon yksittäisiä kohtia muista videoista ja yhdistelly niitä videoiks samalla kuvamanipulaatiolla maustamalla lisää soppaa. Esim. ne Louisin katseet. Se on todennäkösesti hymyilly esim. haastattelijalle, mutta kuvamanipulaatiolla sen haastattelijan paikalle onkin vaihdettu Harry. Tai ne pusut. Eleonorin tilalle vaihdettu Harry. Niin yksinkertaista. Nykytekniikka on ihmeellistä, mutta näin pystyy tekemään, eikä se ammattilaiselle ole temppu, eikä mikään. Tais vetää monen Larry shipperin hiljaseks. mutta nykytekniikka pystyy vaikka mihin, eikä se ole mun vika, joka tuo vain faktat esille! I:m sorry.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan totta, oon itekki kattonu muutaman larryvideon ja feikeiltähän ne selkeesti näyttää. Joten herätkää jo ihmiset! Tämmösen sais tehtyä ihan kenestä tahansa.

      Poista
    2. Joo, on totta joka sana!! Ja vielä te larry shippaajat: oon varma, että joku teistä on kohta sanomassa, että entäs se 1D-day yms. keikat jne. Uskokaa pois, se on vain ja ainoastaan teiän korvien välissä. Samanlaisia ilmeitä ja eleitä löytäisitte esim Liamin ja Niallin väliltä, jos rupeisitte niitä ettimään! Joten turha enää selitellä mitään, that's true! Mutta uskokaa harhaan, jos se teitä helpottaa :) Totuus on aina totuus!

      Poista
    3. "en halua jatkaa tätä larryriitaa" no ole sitten hiljaa!:) kaikki ihan varmaan tietää, että nykyään on kyllä paljon keinoja muokata kuvia hyvinkin aidon näköiseksi, jokainen miettii uskooko vai ei(: rupes ärsyttään tuo, ettet halua jatkaa larrykinastelua,mutta just sitä sä teit kun kirjoitit ton pitkän viestin. itse olen eleonour shippaaja, mutta en kiistele siitä,mitä muut shippaa ja mitä ei. se on jokasen oma päätös, uskooko kuvanmuokkauksiin vai ei.

      Poista
    4. minä : lue eka lauseet loppuun ennen kuin alat päätäsi aukomaan :)

      Poista
    5. Kyllä toi kuvausta harrastaja ihan tietää mistä puhuu!:)

      Poista
    6. Mäkin oon katellu joitakin Larry-videoita ja vaikken mtn valokuvaamista harrasta, niin näin kyllä, että ne on suurin osa muokattuja. Niistä huolimatta aion uskoa Larryyn, vaikka sanoisitte mitä...Hope so, ettei kakka osu tuulettimeen...

      Poista
  7. Tää on kysytty miljoona kertaa, mutta ketkä pojista siis polttaa säännöllisesti ja ketkä joskus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täyttä varmistustahan siihen ei ole tullut, mutta luulisin, että Zayn polttaa säännöllisesti ja Liam ja Louis joskus :)

      Poista