keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Liam ja Harry - 24.12

Kiitokset kaikille kommentoijille ihanista kommenteista edellisessä postauksessa. Niitä on aina kiva lukea! :)

Harry nähtiin eilen paikallisessa pubissa Holmes Chapelissa






Liam puolestaan nähtiin Wolverhamptonissa




x/x/x/x/x

47 kommenttia:

  1. Voi että, tää blogi on ihan huippu! Ihan mielenkiinnosta kysyn,et kuka on pojista sun lemppari Hello? :) ja olis kiva tietää et miks just kyseinen poika ja sitte perusteluja :) ja siis ihan mielenkiinnosta vaan kysyn ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kysymys on oikeasti tosi vaikea, sillä pojista on vaikea valita sitä yhtä suosikkia. Jos yks on pakko valita niin sanosin, että se “taistelu” käydään Harryn ja Niallin välillä ja lopussa Harry voittaa eli Harry on suosikkini.
      Perusteluja siihen, miksi Harry on suosikkini on vaikka kuinka paljon (kerron vain muutaman perustelun), joten seuraava teksti voi olla melko sekavaa.

      Oon siis seurannut poikia ihan X Factorin alusta asti ja jo silloin joku vaan iski Harryssa, en tiedä oliko se ulkonäkö vai mikä, mutta jotenki oon vaan just Harryyn kiinnittänyt alusta asti eniten huomiota.
      Nyt, kun poikien elämää on tullut seurattua reilu 3 vuotta todella aktiivisesti, voin sanoa, että pelkästään Harryn ulkonäkö ei ole se, joka tekee hänestä mun suosikin, siihen liittyy paljon muutakin.

      Kaiken mitä haastatteluista yms. on saanut irti vaikuttaisi siltä, että Harrylla on ihan mahtava luonne. Hän selvästi nauttii työstään, eikä yritä olla parempi tai suurempi siksi, että on osa kuuluisaa poikabändiä. Harry arvostaa ja kunnioittaa ihmisiä sellaisena kuin he ovat ja viettää aikaa monenlaisten eri ihmisten kanssa. Hän myös välittää suuresti läheisistään. Emme näe useasti kuvia Harryn perheestä tai ystävistä, mikä osoittaa sen, että Harry haluaa “suojella” heitä julkisuudelta.

      Harry on tosi kohtelias: aina kättelemässä, kiittämässä ja tervehtimässä jokaista, joka osallistuu esim. haastattelun tekoon. Kaikissa haastatteluissa Harry katsoo suoraan haastattelijaa silmiin, kun häneltä kysytään kysymys tai kun hän vastaa kysymyksiin.
      Lisäksi Harry kyllä pelleilee paljon (mikä on toki hyvä asia, ei ollenkaan huono), mutta osaa olla asiallinen ja vakava silloin, kun jokin tilanne sitä vaatii.

      Vaikuttais myös siltä, että Harry välittää faneistaan ja pyrkii ottamaan heidän kanssaan kuvia ja jakamaan nimmareita niin paljon kuin mahdollista. Harry sanoo aina, että hän ei pysty tarpeeksi kiittämään faneja, jotka ovat bändin menestyksen takana. Fanit ovat ne, jotka ovat antaneet pojille tämän mahdollisuuden.

      Harry ei myöskään tuhlaile rahaa mitenkään hirvittävän paljon, (toki ostelee kalliimpia juttuja, mutta yleensä ne on ihan tarvittavia asioita) eikä ylpeile rahalla. Hän, kuten myös koko bändi, ovat mukana hyväntekeväisyydessä ja hänellä on suuri halu auttaa muita.

      Loppujen lopuksi Harrylla, kuten myös muilla pojilla, on jalat tukevasti maassa, eikä julkisuus ole noussut päähän. Hän tiedostaa, että kaikki voi loppua hetkenä minä hyvänsä, jos “antaa kuuluisuudelle vallan”.

      Siinä olis nyt muutama perustelu, toivottavasti ymmärsit. Voisin näitä perusteluja listata monta tuntia, mutta ajattelin nyt laittaa nämä tällein pikaisesti :)

      Poista
    2. Ihana vastaus :) ihailen ihmisiä, jotka osaavat sanoa asiat noin hyvin :D
      (juu en ole se, joka asiaa kysyi, mutta oli pakko kuitenkin tämä kirjoittaa :) )

      Poista
    3. Toi on kyll NIIN totta ja vaikka harry ei oo mun oma suosikki Nii kaikki noi piirteet iskee kyllä muhunki ja kovaa!;)

      Poista
  2. Voi herran jumala...katoin äskön joululahjaks saadun this is us:in ja voi että meijjän pojat on ihanii<3<3<3

    VastaaPoista
  3. Hello: Tiedätkö miten Louis vietti synttäreitään ja miten pojat vietti Joulun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Louis vietti synttärinsä ja joulunsa perheensä kanssa. Myös muut pojat viettivät joulunsa perheidensä luona. En mene takuuseen siitä, pääsikö Niall Irlantiin jouluksi, sillä ainakaan 23.12 hänen lentonsa peruttiin huonon sään vuoksi :/
      Näyttäis kuitenkin siltä, että hän oli Irlantiin päässyt eilisen päivän aikana, joten melko varmasti jokainen poika vietti joulunsa perheidensä kanssa ihan normaalisti :)

      Poista
  4. Missä maassa zayn on syntynyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Englannissa (Bradfordissa) :)

      Poista
    2. Zayn on syntynyt norjassa

      Poista
    3. öhöm.... ootko ikiin lukenu mitää juttui zaynist tai tiiätkö ylipäätään mitään asioita one directionista??? vai oliko toi sitte iha läppä? koska ku luin sen nii vaikutti et oisit ollu tosissaa...
      hei haloo!!!!! siis oikeesti??? zayn syntyny norjassa??? mistäköhän senkii sitten repäsit?... XDDDD

      Poista
    4. En ite tota norja juttuu oo kirjottanu mut idiootti luuletko oikeesti että se tosissaan sano et zayn on norjasta XD sarkasmi on keksitty :D

      Poista
    5. Eiks zaynin vanhemmat ollut matkalla norjassa ku zayn syntyi!!!!!!

      Poista
    6. Niinkuin Hello jo totesi, Zayn on syntynyt Englannissa, Bradfordissa :) Tuskinpa Zaynin äiti olisi lähtenyt lentokoneella Norjaan, jos on viimeisillään raskaana...

      Poista
  5. Edellinen ano: Wikipedian mukaan Zayn on syntynyt Bradfordissa, Englannissa.
    Hänellä on pakistanilaiset,
    irlantilaiset sekä englantilaiset
    sukujuuret. :)

    VastaaPoista
  6. Oi ihana takki Harryllä:)!!! Ja ihanaa et pojat sai viettää Joulunsa perheittensä kanssa!!:)

    VastaaPoista
  7. Ekan anon kysymyksestä tuli mieleen, että voisikko Hello kertoa jotain muidenkin poikien luonteesta (Harrysta ei tarvi, kun se tuli aika hyvin esille sun ekan anon vastauksessa)?:) Vaikka tätä blogia joka päivä luen, niin poikien luonteesta en oo saanu sellasta "selkeetä" kuvaa, muutakun että varmaan mukavia ja hauskoja tyyppejä ovat ja ovatkin. Saisit tästä varmaan pitkän, hyvän ja mielenkiintosen postauksenkin ja saatkin itse päättää, kerrotko tähän vai teetkö postauksen :) Ei mitään 1000 sivusia stooreja tartte ruveta kirjottaan, samallainen vastaus, ku ekalle anolle ois hyvä. Jos jokasesta pojasta jotain vähä kertoisit ekan vastauksen tapaan, toki yhestä pojasta vähempi riittää ku ekas :D sellasii perusjuttui :) selitinpä aika monimutkasesti ja pitkästi, toivottavasti ymmärsit:) ja sori, tällane isotöinen kysymys taas sulle, mut jos jotai pientä jaksaisit kertoo:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tosi hyvä idea!;-)

      Poista
    2. Hmmm.. Joo tuo on hyvä idea. Mulla on tässä ollut jo monta kuukautta tarkotuksena tehdä jokaisesta pojasta sellaset postaukset, eli kuhan saisin jossain vaiheessa ne aikaseksi niin voisin niiden yhteydessä laittaa tuosta luonteesta jotain :)

      Poista
    3. Ja sit ois kiva,jos siihen postsukseen tulis poikien vauva-ja lapsuuskuvia.

      Poista
  8. Hi Finnish fans! My names is Niall Horan. I heard you are big fans. I'm so grateful!!! Thank you everyone!! I LOVE EVERYONE FANS!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaaa jee oikee niall horan on täällä en voi uskoo :o mitenköhän sekin löys tänne blogiin

      Poista
    2. "i love everyone fans" jos se englanti eka haltuun eks je

      Poista
    3. Uskotteko et toi ois oikee????? Miten muka niall ois voinut löytää tän blogin

      Poista
    4. Voi vittu ei kukaa voi olla nii tyhmä et uskoo...!!!

      Poista
    5. periaattees ton ois voinu uskoo ilman "I love everyone fans".... aikasta surkee englanti...

      Poista
    6. haha :D hyvä juttu oli jooo.

      Poista
    7. Joo,ehkä toi ei ollu tosissaa,mut englannin taito ois kyll hyvä juttu jos alkaa esittää Niallii;)

      Poista
    8. nii samaa mieltä xDD

      Poista
    9. Ok.. Mä oonkin Harry Styles ja osaan puhuu suomee ihan vaan tiedoks. Kuka oikeest uskoo ku tuo enkkuki on aika jostain kotosin.

      Poista
    10. Oo meki rakastetaan sua mut hanki ens kerralla parempi kääntäjä ;)

      Poista
    11. Oon sama kuk toi ylin ano ja joo ihan tosissaan luulin et niall horan on täällä XD ehkä joltain 7-10v tyypeiltä menis helpostikkin läpi et niall eksyy suomalaiseen blogiin :D

      Poista
  9. awwww noi kolme ekaa harry kuvaa!! <3<3 tai siis sen kaikki kuvat on aina ihanii mut ne sen ilmeet<3<3<3<3<3<3 rakastan niitä aina yli kaiken<3<3

    VastaaPoista
  10. Awwww Liam <3<3<3<3

    VastaaPoista
  11. Onko toi joku kauppakeskus,jossa Liam on noissa kuvissa?

    VastaaPoista
  12. Tää paikka on oikeest ni mahtava et herran jestas!!

    VastaaPoista
  13. Tuleekon noi midnight memoriesin sanat + suomennokset vielä loppuun? Tai siis milloin ne tulee? c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eiköhän ne tuu vielä joskus :) sitten kun ne ylläpidolle sähköpostissa lähetää :)

      Poista
    2. Mulla ei ole noiden suomennosten tilasta mitään tietoa, mutta kyllä ne varmaan jossain vaiheessa on tulossa :)

      Poista