maanantai 23. joulukuuta 2013

Harry, Liam & Niall - 22.12

Harry nähtiin eilen Lontoossa

Niall ja Liam nähtiin eilen JLS- bändin viimeisellä keikalla. Niallin ja Liamin mukana nähtiin Liamin äiti Karen, Barbara Palvin, sekä Niallin serkku.
Kuvia tuolta keikalta ei juurikaan ole ja ne ovat huonolaatuisia, mutta voitte käydä katsomassa ne alla olevasta linkistä:

Alla muutama video areenalta:


Alkuperäiset videot: x/x

Muutama kuva keikan jatkoilta




x/x

18 kommenttia:

  1. Mikä Niallilla oli kun se itki? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JLS oli yksi Niallin lempibändeistä ja eilen oli heidänjäähyväiskiertueen viimeinen keikkansa.
      Niall alko itkemään, koska jossain vaiheessa tuota keikkaa oli ilmestynyt kuva, jossa bändin jäsenet halaavat keskenään ja kuvaan oli kirjoitettu: "We will always remain brothers and friends and we will always be your boys"

      Poista
  2. Tiiäkkö Hello, et oliks toi keikka JLS:än tän vuoden vika vai lopettaaks se bändi?

    VastaaPoista
  3. Mikä kiire Niallilla oli noissa videoissa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä oli kiire vessaan :D

      Poista
    2. Hahha, aww! Mut kaikkihan sen tunteen tietävät!:P

      Poista
  4. http://www.stara.fi/2013/12/22/niall-horan-ja-barbara-palvin-yhdessa/ <-- onko toi totta? ku tossa puhutaan myös jostain niallin 13-vuotiaasta pikkusiskosta mutta eihän sillä sellasta ole..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, että tossa on tullut Staralla "pieni" moka. Louisin 13-vuotias pikkusisko ilmotti jossain vaiheessa omassa ask.fm'ssä, että Niall ja Barbara seurustelis, mutta poisti myöhemmin tuon "vahvistuksensa".
      Ilmeisesti nuo Louisin pikkusiskon vahvistukset eivät ole aina pitäneet paikkaansa, joten pelkästään siihen ei kannata uskoa.

      Barbara ja Niall ovat molemmat sanoneet, että he ovat tällä hetkellä vain hyviä ystäviä, joten kannattaa uskoa noihin huhuihin vasta, kun Niall tai Barbara ne itse vahvistavat :)

      Poista
    2. Mikä ton louisin pikkusiskon ask.fm tunnus on? :)

      Poista
    3. En muista sitä enää. Se luki Fizzyn Instagram- profiilissa, mutta hän poisti koko ask.fm tunnuksensa sen jälkeen ku oli tuon "vahvistuksen" tehnyt ja saanut sen vuoksi kaikki vihat niskaansa :/

      Poista
  5. Hello, miks Harry on aina yksin joka paikassa? oot tähän samaan kysymykseen joskus aikasemminki vastannu, mutta pakostakin alkaa hiipimään mieleen ajatus, että eikai vaan silti Harrylla ja muilla pojilla olis kuitenki jotai riitaa tms keskenään... :/ toivon toki, että ei, mut onks sull jotai uutta tietoo?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuskin pojilla mitään riitaa on, hyviltähän heidän välinsä vaikuttaa. Mutta mun mielestä yks syy siihen, miksi Harry nähdään yksin lähes joka paikassa on se, että media on kiinnostunut enemmän Harryn kuin muiden poikien tekemisestä (alusta astiollut näin ja hänestä ilmestyy huomattavasti enemmän uutisia, kuin muista pojista), joka tuo hyvää mainosta itse bändille. Tosin Harrylla on myös kokonaan eri kaveripiiri verrattuna muihin poikiin, joka voi selittää sen, että häntä ei nähdä muiden poikien kanssa silloin, kun pojat ovat tauolla :)

      Noi on vaan siis mun veikkauksia, eikä mulla ole mitään tietoa siitä, ovatko nuo totta vai ei :D
      Mutta oon melko varma, että pojilla ei ole mitään riitoja keskenään yms. (:

      Poista
    2. Uskon/toivon kyll et toi on totta!;)

      Poista
  6. Olipas Niallilla kiire vessaan xD

    VastaaPoista
  7. miksei zayn voi ajaa partaansa pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks sen pitäs ? jos se ite siitä tykkää niin miksi sen pitäs ? ei kaikki mee niinku fani / fanit haluaa :) leikkaisitko ite esim. hiuksesi pois jos joku sulle tuntematon ihminen niin pyytäisi ?

      Poista
  8. Liam on niiiin söpö<3<3<3<3<3

    VastaaPoista