maanantai 25. marraskuuta 2013

X-Factor - 24.11.2013

21 kommenttia:

  1. milloin this is us-ilmestyy kauppoihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 19.12. on ilmestymispäivä eli joskus tuohon aikoihin ilmestyy luultavasti kauppoihinkin :)

      Poista
  2. tuleekse kauppoihin millo♥?:)

    VastaaPoista
  3. Mistä kaupoista saa ostettua Midnight Memoriesin? :)

    VastaaPoista
  4. http://ylex.yle.fi/musiikki/soittolista himotkaa kaikki story of my lifea!!

    VastaaPoista
  5. Saakos pitäjälle heittää haasteen?

    Tässä olisi:
    Tee piirtämällä kuva kollaasi jossa on tieto tekstejä, Englannin, Irlannin ja Suomen liput ja tietenkin piirrettyjä kuvia ;D

    Toinen haaste:
    Jos olet kiltti ja suoritat tämänkin niin liitytkö: http://sipsintaiteet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Onkos ylläpitäjille löytynyt oma suosikki midnight memories albumilta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmmm.... Aika paha kysymys, koska mun mielestä kaikki on yhtä hyviä! :D Mutta kai Through the Dark on se parhain jos pitää valita :)

      Poista
  7. Mulla on ollu mielenpäällä sellanen kysymys että onko ylläpitäjätki directionereita? Sellanen kysymys pohjanmaalta,Raahe.

    VastaaPoista
  8. Siis mä järkytyin kun kuulin et zayn ja sen perhe on muslimeit:o
    Vaikuttaakse jotenki zaynin elämää??
    Entä onksne sen perheenjäsenet jotenki normaalist poikkeavii?:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt oikeen osaa tähän kysymykseen vastata, koska en kovin paljoa mistään uskonnollisita asioista tiedä. Muslimeilla on yhtälailla omat juttunsa kuin esim. kristityillä, juutalaisilla, katolilaisilla jne.
      Muslimeilla on noita rukoiluja, paastoja ja tiettyjä ruokalajeja, joita he eivät saa syödä, mutta kai heistä jokainen itse sen päättää, kuinka tarkasti noudattaa noita uskontoon liittyviä juttuja.
      Toki se, että zayn on muslimi, vaikuttaa jollain tavalla hänen elämäänsä. Yhtälailla se, että esim. minä, ja luultavasti myös sinä, ollaan kristittyjä, vaikuttaa meidän elämäämme jollain tavalla joka päivä. Noita vaikutuksia emme välttämättä itse huomaa, koska me ollaan synnytty ja kasvettu tiettyyn uskontoon ja ollaan totuttu elämään siinä, mutta sitten, kun tapaamme/kuulemme eri uskontoryhmään kuuluvasta ihmisestä, huomaamme uskontojen vaikutukset paremmin, koska emme itse ole tottuneet välttämättä juuri sellaiseen elämään. Eli se, että zayn on muslimi, voi meidän mielestämme vaikuttaa hänen elämäänsä monellakin eri tavalla, mutta zayn ei itse sitä varmasti miellä samalla tavalla kuin me, koska hän on syntynyt ja kasvanut muslimilaisessa perheessä.

      Se, että zayn ja hänen perheensä ovat muslimeita ei tee heistä mitenkään normaalista poikkeavia, emmehän mekään ole normaalista poikkeavia, vaikka emme muslimeja ole. Uskonto ei määrittele mitenkään sitä, kuka on normaali ja kuka ei vaan se, ainakin mun mielestä, llisää värikkyyttä, monikulttuurisuutta, eri aatteita, eri elämäntapoja, tasa-arvoa yms. ihmisten keskuudessa :)

      Toivottavasti sait tosta sepityksestä nyt jotain selvää :D

      Poista
    2. Kiitti kun vastasit ja tarkensit mulle miten asia on:)<3

      Poista
    3. Mä en ainakaan välitä vaikka zayn on muslimi tai vaikka pojat olis homoja mulle on ihan sama mitä pojat on koska ei ne muuta niitten luonnetta

      Poista
  9. Edelliselle anolle: ööö...en nyt iha tajunnu, sanoikko ton hyvällä vaiko pahalla zaynii kohtaan..kai zayn sen ite saa valita, onko muslimi vai ei, joten eipä lienee hänen elämäänsä ainakaan negatiivisesti vaikuta, kun kerran kyseiseen uskontoon kuulua haluaa :D Ja ihan normaaleja ihmisiä näyttävät myös zaynin perheenjäsenet olevan :D kai nyt jokainen saa kuulua siihen uskontoon, mihkä haluu vai haittaaks se ny sun elämääs hirveesti, jos zayn on katsonut parhaaksi olla muslimi?? ei se uskonto ihmisen luonteeseen vaikuta :D onhan muslimeil toki niit erityissääntöjä, kuten et ei saa syyä sianlihaa jne. mut eipä liene tuokaan luonteeseen vaikuta :D et ehkä tarkottanu tota negatiivisesti zaynii kohtaan, mut ite sain siit vähä sellase fiiliksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en tietenkää tarkottanu negatiivisesti,että iha rauha vaa!
      Ajattelin vaan kysyy kun en ollu varma...:/

      Poista
  10. edellinen ano: ok, sori :D mut tosiaan ni tottakai siin jtn "sääntöi" on, mut tuskinpa zayn siihe kuuluis, jos ei katsoisi sitä parhaaksi vaihtoehdoksi :)

    VastaaPoista
  11. Näkeekö tota 1Ddayta enää mistää niiku alusta loppuun eikä pätkinä???:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun mielestä näe enää mostää. Mutta niitä pikkupätkiä on kyllä nähtävillä!
      luulen kyllä että koko ilta leakataan youtubeen jossain vaiheessa. Eli ei se varmasti kokonaan poistu!! :P

      Poista