lauantai 23. marraskuuta 2013

Livestream



En oo varma siitä, lähteekö toi toimimaan upotettuna, joten alla vielä linkki tohon livestreamiin :)

41 kommenttia:

  1. Mää oon nii innoissaniii<3<3<3 Tää live stream on varmaa iha äly ihana:** pojat on nii söpöjäää;*

    VastaaPoista
  2. Miksköhä mä en pysty kattoo sitä??:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(

    VastaaPoista
  3. Lagaa vähä... mut pojat on vaa niin hyvii!!!!!

    VastaaPoista
  4. Nonni, hianoo!!!! "Ei saatavana mobiililaitteille. Katso.myöhemmin tietokoneella." En nyt sit voi kattoo tota!!!! P*skan youtube!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo näkyy mobiililaitteilla :o

      Poista
    2. aijaa :o itellä on Samsung galaxy mini, jolla koitin kattoo, ja siinä tuli tuollanen teksti :o outoa. mutta tuo kait tulee kuitenkin suurimmaksi osaksi youtubeen, että kattelenpa sitte jälkikäteen sieltä :)

      Poista
  5. voisko joku nauhottaa lopun ja laittaa mulle s.postil

    VastaaPoista
  6. Mä aion kattoo klo 02.00 asti tai yli :) aivan ihanii ♥

    VastaaPoista
  7. OMG NE MAINITSI MEIÄT HETKI SITTEN ! LIAM JA ZAYN SELAILI SITÄ FANIKIRJAA JA MAIKKARIN STUDIOLLE PÄÄSSEET FANIT PÄÄSI FACE-TO-FACE ! <3

    VastaaPoista
  8. Tiedän, että täällä on monia, jotka eivät tämän kommentin mielipidettä hyväksy ja ovat asiasta täysin eri mieltä. Kommentti sisältää siis oman mielipiteeni One Directionin Midnight memories-levystä. ÄLÄ lue tätä kommenttia, jos:
    1. Et hyväksy sitä, että One Directionin Midnight memores-levyn kaikki kappaleet löytyvät youtubesta ja olen ne sieltä etukäteen kuunnellut.
    2. Et kestä minkäänlaista One Directionia koskevaa kritiikkiä.
    Eli siis kuuntelin nuo kaikki levyn kappaleet ja mielipide levyn sisällöstä olisi tällainen: Levy sisältää täysin erilaista musiikkia, kuin One Directionin kaksi aikaisempaa levyä, mikä on toisaalta hyväkin. Levyn musiikissa on paljon vaikutteita rock-musiikkityylistä ja osa kappaleista on enemmän rockia, kuin poppia. Levyllä on muutama erittäin hyvä kappale, mutta suurin osa kappaleista on varsin tylsiä, eikä ne erotu joukosta. Kappaleet toistavat toisiaan, niitä ei jaksa kuunnella, eikä kertosäekään välttämättä räjäytä kattoa taivaisiin! Niin kuin jo sanoinkin, on levyllä pari hyvääkin kappaletta, kuten vaikka Midnight memories, mutta valitettavasti suurin osa kappaleista on surkeita, eikä niissä ole mitään uutta! Olen ladannut kännykkääni tähän asti kaikki One Directionin biisit, mutta luulenpa, että moni jää tuolta levyltä lataamatta. En myöskään usko, että tulen koskaan ostamaan koko levyä. Kappaleitahan pojat eivät itse tee, ainakaan kokonaan, joten heidän "syynsä" tämä ei toki ole. Levyä kuunnellessa tulee pakostakin fiilis, että biisin tekijä ei ole keksinyt enää uutta melodiaa ja melodiat on sitten tullut tehtyä erittäin hutaisten. Mutta tämä kaikki on täysin omaa mielipidettäni, joten kenenkään on turha tulla huuteleen mitään!!! Sinä saat olla eri mieltä! :) Ja itsehän olen kyllä 100% 1D-fani, että kirjoitin tämän kaiken suurella kunnioituksella poikia ja heidän kovaa työtään kohtaan. Haluan silti olla rehellinen ja sanoa, että nyt ei ollut oman tyylistä. Kertokaas te muutkin vähän omia mielipiteitänne kera perustelujen levystä, kunhan nyt ensin sen kuulette! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oot paska. midnight memories on ihana. vittu oot paska luuseri jos et tykkää ni ei tartte tänne tulla sitä ilmottaa.... et oo mikää vitun fani jos et tykkää niitten musiikista. vitun naattori XD

      Poista
    2. Hänhän nimenomaan mainitsi,että fanittaa 1D:tä ihan kympillä :) Minun mielestä rakentava palaute on hyväksi. Perustelit myös mielipiteesi hyvin. On totta, että levy poikkeaa hieman kahdesta aiemmasta levystä. Toisaalta pojat laulavat suurimmaksi osaksi rakkaudesta, joten ei ole ihme, jos biisit eivät eroa kovin paljon toisistaan. Eikä tietenkään tästä voi syyttää poikia, kun he eivät itse biisejä tee.

      Poista
    3. Mut ku mä kuuntelin albumin niin siinä on 18 biisiä joista kolme rokkia

      Poista
    4. eka ano : jos täällää saa fanittaa ja laittaa maailman turhimpia kommentteja nii miks ei saa antaa rakentavaa palautetta ? toi oli hyvin perusteltu, ja sitten jos joku sanoo että levy ei ollukkaan niin hyvä niin haukutaan päin naamaa. sinuna katsoisin peiliin :) ja jos on fani nii on pidettävä kaikista niitten biisistä ? okeii

      Poista
    5. voi jestas iha oikeesti, kyllä poikia saa fanittaa vaikkei tykkäiskään kaikista biiseistä...

      Poista
    6. toi palaute oli järkevästi perusteltu

      Poista
    7. eka ano: enkös maininnutkin, että tuo on täysin oma mielipiteeni, eikä kenenkään tarvitse tulla huuteleen siitä ;)
      toka ano: Kiitos! Tarkoitin tuolla, että ''kappaleet eivät poikkea paljoa toisistaan'', niitä melodioita :)
      kolmas ano: en sanonutkaan, että kaikki kappaleet ovat rockia. Sanoin, että osassa kappaleista on enemmän rock-tyyliä, kuin poppia.
      neljäs ano: Kiitos! Oon samaa mieltä sun kanssa :)
      viides ano: Niimpä! Luulenpa, ettei ekakaan ano kaikista poikien biiseistä tykkää ;)
      kuudes ano: Kiitos! :)

      Poista
  9. Wohoo jaksaa jaksaa! Vähän lagii mut kyl tää tästä! Mahtavaa, vaikka tekniikka pettää ja kaikki failaa xD

    VastaaPoista
  10. Olipa kiva "päivä"! Toivottavasti ne pitäis joskus uuestaanki tällasen :)

    VastaaPoista
  11. En voinu kattoo ku mun kännykkä ei toiminu :(

    VastaaPoista
  12. Saiko suomi tarran? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mitä se tarkottaa, et se sai tarran tai et mitä se niiko meinaa tai nii?? :D oon vähä pihal :D

      Poista
    2. Pojat laittoivat semmosia tarroja maailmankartalle ja Suomi pääsi sinne mukaan :)

      Poista
  13. Yhyhyhyyy! ;( Menetin hiton hyvän tilaisuuden. Kännyl en pystyny kattoo, koitin varmaa tuhat kertaa. Koneelle en pystynyt menemään. Ennen yhtätoista sisko lainas kännykkäänsä hetkeks, mut otti sit pois. OLEN MAAILMAN EPÄONNISIN IHMINEN :c Itkin tosi pitkää, mietin tätä koko ajan. Näin vaa puolisen tuntia. Herätys oli 03.30, oisin kattonu lopun. Mut olin nii unenpöpperössä et nukahin heti herättyäni. VOI SAASTA OIKEESTIIIII. .___.

    VastaaPoista
  14. Ihanaa ku ne mainitsi meiät :) mut en jaksanu kattoo ihan loppuun menin nukkuu joskus kolmelta

    VastaaPoista
  15. yhyy mun läppäri lagas siin puol kahen aikaa nii en voinu kattoo sitä loppuu

    VastaaPoista
  16. Tää oli paras juttu ikinä! ♥

    VastaaPoista
  17. Värjäsikö Niall hiuksensa pinkiks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne värjättiin lilaksi, en tiiä onko väri pysyvä vai ei

      Poista
  18. Siis mun elämä on paskaa ku toi ei toiminu ja mä en nähny sitä mut voisko joku kertoo et mitä siin tiivistettyn tapahtu ja näkeeksen myöhemmin jostaivaik youtubest? Ja että vastakkaa joku pian et mikä se leikekirja juttu oli ja et mitä ne sano siitä:) kiitti jos joku vastaa<3

    VastaaPoista
  19. VASTATKAA JOKU: MINÄ PÄIVÄNÄ LEVY SIIS JULKASTAAN VAI ONKO JO NYT KAUPOISSA? ELI 25.11 VAI 24.11 VAI MILLON??? TOIVOTTAVASTI JOKU OSAA AUTTAA!

    VastaaPoista
  20. Missä kohdassa suomi saa tarran?? :D

    VastaaPoista
  21. Näkyykö koko streamia mistään?

    VastaaPoista
  22. Oon niin sairaan onnellinen että tää "nauhotettiin" koska en päässy kattoo sitä oikeam´na hetkenä niin "Huomaan ku onnen kyyneleet ♥"

    VastaaPoista
  23. Toosi hauska ja ihana livestream!!!!

    VastaaPoista