torstai 21. marraskuuta 2013

Harry - 20.11.2013

Harryn nähtiin Craigs ravintolasta Kendall Jennerin kanssa.






x/x

27 kommenttia:

  1. Ihana Harry kulta<3 :*

    VastaaPoista
  2. Eikös englannissa ratti oo autoissa eripuolella, vai missä maassa harry tällähetkellä seikkailee! :D
    + ihana hazzaa, I love ya!! <3<3<3<3<3
    Vielä muuten jos joku sattuisikin tietään niin onko harryllä facebookia? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eikö pojat oo nyt Amerikassa ?:D
      ja hei mitä multa on menny ohi ?! siis seurusteletko Harry Cara Delevingnen kanssa ? luin demiä ja siinä oli Carasta juttua ja siinä sanottiin noi:D

      Poista
    2. Joo Yhdysvalloissa ovat tällä hetkellä.
      Ei seurustele Caran kanssa ja omien sanojensa mukaan on sinkku tällä hetkellä :)

      Poista
  3. Ois ehotus. Voisko tänne tulla osio jossa on fanfictionii tai jotan tarinoita tai jotain? Ihan vaan tollanen päähän pisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa tuohon mennä mitään sanomaan, koska en pysty noihin vaikuttamaan.

      Poista
    2. Mullakin olis kysymys kans:). Että voisko tänne tehdä sellaisen postauksen missä olis kuva jokaisesta vaiheesta et miten sitten 1D day päivänä (tai no meillä yöllä) niin miten sitä livestreamia käytetään? Koska ainakaan mulla itellä ei oo mitään kokemusta siitä:)....

      Poista
    3. Joo voihan ton toki tehä, mutta se menee sitte ihan siihen klo: 21.00 lähettyville, koska en voi tota livestreamin ulkonäköä yms. vielä tällä hetkellä tietää. Eli ku sehän alkaa 21.00 niin tuosta sitte muutama minuutti niin saisin tehtyä ne ohjeet, eli jos se teille sopii niin toki voin tehä :)
      Mutta luulen, että ku painatte vaan tota Youtube- linkkiä niin pitäs toimia sinä livestream päivänä :)

      Poista
    4. Okei, kiva ja kiitos:) ja jos jollain ei tuo linkki toimi niin tuollaiset ohjeet vois olla ihan hyödylliset:)

      Poista
  4. Kauanko ja missä päin yhdysvaltoja pojat on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Los Angelesissa ovat tällä hetkellä ja luultavasti joulukuun alkuun ovat siellä ja lähtevät sen jälkeen muualle, mutta siitä lisää sitten myöhemmin :)

      Poista
  5. Onks ton Kendall Jennerin ja Harryn suhteessa jotain perää? oli nimittäin oikein iltasanomien etusivulla...tosin musta tuntuu, että noi lehdet kirjottaa harryn "suhteista" heti, jos se käveleekään sattumalta jonku naisen lähellä... eks harry oo kuitenki ite sanonu, ettei hänellä riitä aika seurusteluun? tosi ärsyttävii noi lehdet! mut toki ois ihanaa, jos myös harry ja niall löytäisivät itselleen "sen oikean" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nehän kai tutustu vasta eilen kunnolla elit uskin ne ainakaan tällä hetkellä vielä seurustelee. Mediahan on aina vähän suurennellut noita Harryn naisjuttuja ja Harryhan on itse sanonut, että hänellä on monia naisystäviä ja ilmeisesti hän seurustelee kaikkien kanssa.
      Ainakaan tällä hetkellä en usko, että noilla kahella mitään vakavampaa olis. Eiköhän Harry sen ilmoita/näytä julkisuudessa sitten kun hän sen oikean ihmisen rinnalleen löytää :)

      Poista
    2. siis what, seurusteleeks se niitten kaikkien kans?? :O :D

      Poista
    3. Ei seurustele! :D Mutta siis Harry tarkotti tolla sitä, että ihan sama kenen naispuolisen henkilön kanssa hän liikkuu/viettää aikaa niin media vääntää siitä automaattisesti seurustelusuhteen, vaikka kyseessä olis pelkkä ystävyyssuhde :)

      Poista
    4. Oho, tajusinpa vähä väärin :D aattelinki jo, että onpa siinä melkonen mies.. :D kiitos, ku selvensit :D :)

      Poista
  6. kommentoin ilta sanomiin puhelimella: Harry? Koska huomaate meidät suomoaaiset ja tulette tänne? Jo 92 tykkäyst

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan onki tosi järkevää, ku mä oon ihan varma et harry osaa suomee Ja lukee aina suomalaisten iltalehteä

      Poista
  7. Siis mitä kappaleita Midnight memorielta on julkaistu ku voicen latauslistalla näkyy Diana ja medinght memories mut youtubesta en niitä löyä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkää en tajuu tota...???

      Poista
    2. Midnight memoresilta on julkaistu Best song ever, Story of my life ja Diana, jotka kyllä youtubestakin pitäisi löytyä Diana mukaan lukien :O Viime sunnuntaina ITunesilla tapahtui moka, ja kaikki Midnight memoresin kappaleet vuotivat nettiin. Niitä on yritetty poistaa, mutta kun on näitä ihmisiä, jotka niitä sitten heti alkavat kopioimaan ja levittämään, on niiden kaikkien poistaminen hyvin vaikeaa. Midnight memories-kappale oli youtubessa kuunneltavana parisen päivää, kunnes se onnistuttiin poistamaan. Enää en ole sitä youtubesta löytänyt, enkä kyllä muitakaan levyn kappaleita. Ilmeisesti tuolta Voicen latauslistalta sitä ei kuitenkaan olla onnistuttu/huomattu poistaa.

      Poista
    3. Best Song Ever, Story of My Life, Diana ja Midnight Memories (en oo ihan varma, että onko vielä ilmestynyt). Ne, jotka tilas ton levyn etukäteen iTunesista ovat saaneet noi kappaleet ennakkon, joten siksi Diana ja Midnight Memories on listalla mukana :)

      Poista
    4. aa okei, kiitos selvennyksestä :)

      Poista
  8. Milloin Midnight memories siis ilmestyy? :)

    VastaaPoista
  9. Mä oon löytäny youtubesta midnight memories laulun! Se on aivan ihana :) ❤

    VastaaPoista