torstai 24. lokakuuta 2013

24.10, Sydney









x/x/x

14 kommenttia:

  1. Tiiättekö onko ens kesän Tukholman keikalle mahollista saada sellasta pakettia/lippuja joilla pääsis myös tapaamaan poikia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi olis ihan hirveen kivaa, mut mä en ainakaa tiiä....:/ mut muaki kiinnostais et jos joku tosiaan tietää nii paljoko tollaset maksais?

      Poista
    2. Ne liput, joilla pääsee tapaamaan poikia, on yleensä niitä kaikkein kalleimpia lippuja. Eli useamman satasen varmastikin. Ne hinnat vaihtelee kyllä eri keikoilla, mutta Tukholmaan näin jossain 300-400 euron VIP lippuja, joten sillä alueella ne varmaan aikalailla liikkuvat :)

      Poista
  2. Ainakin niitä VIP lippuja on myytävänä ja käsittääkseni sillä pääsis tapaamaan myös poikia :) Mut en oo ihan varma.

    VastaaPoista
  3. Jos joku auttas mua löytää sellaset liput ni oisin ikionnellinen<3 Oon nimittäi koittanu ettii mutta tää huono kielitaito ei auta asiaa....

    VastaaPoista
  4. www​.livenation.fi/.../ one-
    direction-tickets
    käyppäs tuolta kattoon, en kyllä yhtään tiedä, onko tuola just niitä VIP lippuja myynnissä, mutta jotain lippuja siä ainaki näytti olevan :)

    VastaaPoista
  5. Hei voisitko kirjottaa tänne syöty of my lifen lyricsit ku en saa selvää siitä kuvasta?

    VastaaPoista
  6. VIP-lipuilla ei pääse tapaamaan poikia, vaan Meet&Greet lipuilla, enkä tiiä myydäänkö niitä tukholmaan. Mutta sen tiedän ettei vip-lipuilla pääse tapaamiseen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos tiedosta:) voiko noita meet&greet lippuja ostaa samoista paikoista ku muita lippuja jos niitä tulee myyntiin, vai onko niille joku eri paikka??

      Poista
    2. Tohon en osaa vastata, kai niitä ihan samasta paikasta saa kun muitakin, tai enmätiä :D

      Poista
  7. Onks Harrysta mitään tietoo, et mitä sille kuuluu, ku kuulin, et sillä ois kova koti ikävä ja se ois ruvennu treenaan öisin jne, että onhan sillä kaikki hyvin?? :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki oon kuullu tosta. et jos ylläpitäjillä vaan on jotai tietoo tosta, ni ois kiva tietää, mitä harrylle kuuluu? :)

      Poista
    2. Kai sille ihan hyvää kuuluu, ei siitä ainakaan ulospäin näe, että sillä olis mikään kovin suuri koti-ikävä :) Voi olla, että noi on ihan vaan huhujaki, koska mikään luotettava uutislähde ei oo tuosta edes kirjoitellut mitään (:

      Poista
    3. No hyvä sitte :) Kiitos vastauksesta!

      Poista