maanantai 29. huhtikuuta 2013

Pojat pariisissa

Tänään pojilla on siis keikka Pariisissa ja jokainen heistä on jo sinne saapunut. Alla kuvia pojista. Kuvat ei ole kovin hyvälaatuisia, joten olen loppuun lisännyt muutaman videon (: Kuten voitte kuvista ja videoista huomata, Harry on piiritetty lähes kokonaan ja liikkuminen on varmasti ollut vaikeaa....


































Kuvat


Harry saapuu areenalle

Video

Harry saapuu lentokentälle

Video

Ilmeisesti Liam ja Zayn saapuvat lentokentältä kiertuebussille, kun Niall päättää samaanaikaan hypätä pois kiertuebussista ja näyttää omia tanssitaitojaan.

Niall, Zayn ja Harry ovat saapuneet areenalle

Harry poistuu hotellilta

Videot

12 kommenttia:

  1. Pisti hiljaseks tuo viimeinen video...

    Vaatii varmasti aika paljon henkistä lujuutta, ettei pää yksinkertaisesti hajoa tommoseen. Jos turvamiehet ei laittaisi itseään likoon aivan sataprosenttisesti, fanit varmaan repisivät Harryn palasiksi.

    Vau, tulipa oikeasti yllättävän paha mieli tuosta...

    VastaaPoista
  2. Samaa mietin minä...Ymmärrän kyllä että on mahtavaa kun oma idoli tulee vihdoin kotimaahan, mutta jotain kunnioitusta täytyisi olla silti! Ihan olisi mielenkiintoista tietää mihin asti nuo fanit olisivat valmiita menemään jos tuossa ei olisi ollut turvamiehiä ollenkaan...tuntuu että tuossa hetkessä Harrya pidettiin enemmän tuotteena tai tavarana kuin ihmisenä! Ei kukaan voi noin toista kohtaan käyttäytyä. Toivottavasti suomen directionerit ovat hieman fiksumpia sitten kun 1D viimein suomeen tulee ja osoittavat pojille kunnioitusta ja fanitusta hieman erilailla kuin käyttäytymällä kuin villit hyeenat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Auton edessä seisovat niin, että mitä vaan voi käydä. Harry joutui ryömimään turvamiehien alta autoon. Kiitos & ylistys turvamiehille, ja fanit voisivat osa käyttäytyä paremmin! Itse ainakin, kun 1D tulee Suomeen (jos tulee) niin ihan innoissani olisin, mutta osoittaisin kunnioitusta. Varmasti Harrystä & pojistakin tuntuu inhottavalta tuo, joten voisivat fanit sitäkin ajatella.

      Poista
    2. Ei mitään lisättävää! Harryllehan jouduttiin tonne lentokentälle, vai olikohan se hotellille, pyytämään apuun poliisit, koska ne ei yksinkertasesti päässeet tuolta ihmisjoukon läpi. Ihmiset sanoo, että he kunnioittavat idoleitaan, mutta ei tuo musta kyllä kunnioittamiselta näytä!
      Musta ois oikeesti reilua, että kun julkkikset esim. saapuvat lentokentälle, niin sinne lentokentälle meno pitäis kieltää faneilta, sillä tuo hirveä joukko aiheuttaa vaaraa itselleen, muille ihmisille ja ennenkaikkea sille, jota he ovat tulleet tapaaman. Joillaki Hollywood- tähdillähän on just toi, että kun ne tulee lentokentälle, niin se lentokentän ympäristössä oleminen on sinne kuulumattomilta kielletty.

      Mutta toivottavasti Suomessa osataan käyttäytyä vähän paremmin, jos pojat tänne joskus saapuvat.

      Poista
  3. Nimenomaan, samaa mieltä. En tässä ala toistamaan enää edellä mainittuja, mutta kyllä tossa varmasti hermot menee pitkäpinnaisemmallakin. Haluaako fanit sitten tosissaan antaa directionereista tuollaisen kuvan Harrylle ja muille bändin pojille? Eivät tietysti (onneksi) kaikki ole samanlaisia, ja eiköhän pojatkin sen tiedä, toivotaan ainakin. :)

    VastaaPoista
  4. oon ihan samaa mieltä noiden ylempien kanssa! O_o rajottas vähän.

    VastaaPoista
  5. arggh, mua niin ärsyttää tollaset fanit. D: toisaalta en usko että suomalaiset ihan tollasii on, että juoksee auton perässä ja kurkistelee ikkunoista. ainakaan toivottavasti...

    VastaaPoista
  6. sairasta... noi "fanit" voitais passittaa perseesee! ei toi oo kunnioittavaa herran jumala! :o

    VastaaPoista
  7. oon ihan samaa mieltä.. kauheeta tollanen!

    VastaaPoista
  8. aivan samaa mieltä, todella epäkunnioittavaa tollanen! ja se että ne on saanu kuvan/videon harrysta jne ei oo mun mielestä edes hienoa tollasessa tilanteessa.

    VastaaPoista
  9. Oon ihan samaa mieltä muiden kaa.Mut kun Justin oli nyt suomes nii kyl tääl oli just tommosta.Tai niitä fanejahan oli yötä Justinin hotellin eessä ja kun joku esitti Justinii ja ajo autolla tyttöjä juoksi auton perässä vaikkei se ollu Justin.Mut kumpa 1D:n fanit ei sit olis tollasii kun ne tulis suomee.

    VastaaPoista
  10. Ei oikeestaan lisäämistä noihin ylempiin kommentteihin. Oon itekki fani mut jos 1D tulis suomeen nii en kyllä tappais Harrya! Kyl mä kunnioittasin Harrya ja muita 1D:n poikia. 1D on ihan paras mut kyl mä sen verran kunnioitan ja arvostan niitä että en kuitenkaan käy kimppuun!

    VastaaPoista