maanantai 8. huhtikuuta 2013

One Directionin ja The Wantedin riita

PÄIVITYS, lisätty muutama uusi tweettaus pojilta.

Tässä on nyt pyydelty suomennosta tosta poikien ja The Wantedin viime öisestä twitter- tappelusta, joten tässä se tulee, suomennettu vapaasti, sillä tweettien suomentaminen on yksi vaikeimmista hommista, joten jonkinlaisia virheitä voi olla. Kaikkia voimasanoja ei saanut muuteltua, joten LUKEMINEN OMALLA VASTUULLA!
Alla oleva teksti on suurimmaksi osaksi suomennettu tästä teksistä. Olen liittänyt mukaan myös alkuperäiset tweetit ja niiden alapuolelta löytyy sitten suomennokset.

The Wanted aloitti twitter- riidan One Directionin kanssa! Louis vs Tom!!! Ja heidän tyttöystävänsä tulivat
mukaan myös!



Ja me kun luulimme, että tämän sunnuntai-illan piti olla mukava ja rauhallinen ilta Mad Men:in parissa.

Osoittautui kuitenkin, että One Directionin ja The Wantedin pojilla oli jotain muuta mielessä. Noh, pari tuhmaa poikaa, siinä se!

The Wanted:in Tom Parker aloitti Twitter- riidan vain vähän aikaa sitten lähettämällä tämän vähäsävyisen tweetin Louis Tomlinsonille, joka oli ilmeisesti sanonut joitain The Wanted bändistä poikien Lontoon keikalla edellisenä iltana (video täällä) :


Suomennos: "@Louis_Tomlinson sinä puhut meistä jopa omalla keikallasi. Oletko niin pettynyt siitä, että et päässyt tähän bändiin?"

Johon Louis vastasi:



















Suomennos:
 "@TomTheWanted Kamu, me molemmat tiedämme, etten minä hukkaisi aikaani koe-esiintymällä teidän bändiinne. Sinä nauratat minua sinun pahan pojan imagollasi."







Suomennos: "@TomTheWanted elämän pahat pojat"
Suomennos: "@TomTheWanted minun idolini"


Joka sitten muuttui täysimittaiseksi Twitter- riidaksi! Lue alapuolelta lisää heidän tweettejään:


















Suomennos:
 "Kyllä @Louis_Tomlinson, minun ei tarvitse soittaa tuottajille kerjätäkseni menestymistä yli  "ystävieni" #itkevauva #uskollisuus #louisillaontalentti" 
Suomennos: "@Louis_Tomlinson sinä olit liian kiireinen "ulvoessasi tuomareille" tämän kanssa #louisillaontalentti #hienoatyötä"





Suomennos: "@TomTheWanted miksi emme tekisi teidän seuraavasta sinkusta meidän elokuvan soundtrackia?"
Suomennos: "@TomTheWanted mielenkiintoista, että sinun täytyy viihdyttää sinun monia seuraajia valheilla. Minä oikeasti luulen, että sinä voisit olla suurin ääliö Twitterissä"
Suomennos: "Lapsellista"
Suomennos: "Uh oh, @TomTheWanted The Wanted:in Tom Parker: Minun epäonnistunut X-factor koelaulu pirstaloi minut"

Tämä on se, missä asiat menivät jo likaisiksi. Kutsuiko Tom Louisia homoksi?




Suomennos: "@TomTheWanted P.S nauti lehdistötilaisuudessa tästä"Suomennos: "@Louis_Tomlinson minä nautin lehdistötilaisuudessa vielä enemmän kun sinä tulet puhtaana #narnia #setuleeparemmaksi"
Johon Louis vastasi:


Suomennos: "@TomTheWanted sinä selvästikin vietät liikaa aikaa Twitterissä. Hauskaa, että kasvotusten sinä esiinnyt kuin pikku tyttö. Hyvää yötä vanha kamu."

Oh, mainitsimmeko, että Lindsay Lohan:in nimi heitettiin myös mukaan??

Tom mainitsi Mean Girls 3, johon Louis vastasi:


Suomennos: "@TomTheWanted miksi emme tekisi teidän seuraavasta sinkusta meidän elokuvan soundtrackia?"
Suomennos: "@Louis_Tomlinson minä tekisin mielelläni soundtrackin Mean Girls 3:een"
Suomennos: "@TomTheWanted ei paha idea, oikeastaan, eikö @maxthewanted voisi kysyä Lindsaylta?"

Joten, tottakai The Wantedin Max George, huhuttu Lindsay Lohanin ex- poikaystävä, liittyi mukaan keskusteluun:





Suomennos: "@Louis_Tomlinson anteeksi haluatko sinä minut?"
EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!! Jopa Louisin bändikaveri kultapoju Liam Payne osallistui mukaan ja tweettasi kaikkien aikojen hauskimmat jutut ikinä:





Suomennos: "@TomTheWanted @Louis_Tomlinson p.s tweettaa kun sinulla on joku jolle puhua, meidän rumpalillammekin on enemmän seuraajia kuin sinulla"
Suomennos: "@TomTheWanted @Louis_Tomlinson hei Tom puhutaanpa sinun laulamista mahtavista nuoteista, ne lävistävät korvani joka sävelellä :/"








Suomennos: "@Real_Liam_Payne awwww kiitos!"
Suomennos: "@TomTheWanted ah tiedän, että se on noloa kun olet p*ska/p*skalla, eikö olekin?"


Mikä sai Daniellen kommentoimaan mukaan:










Suomennos: "Voi hyvänen aika."
EIKÄ siinä vielä kaikki!! Louisin tyttöystävä Elenor Calder liittyi tapahtumiin myös mukaan Tom:in tyttöystävän Kelsey Hardwickin kanssa, jolle tapahtui epäonnekas vilautus aiemmin:














Suomennos: "@CarleySaid: Louis viettää enemmän aikaa tweettaamalla Tom Parkerille kuin hänen omille "hyvin käyttäytyville" faneille."
Suomennos: "@KelseyBelle90 #vilautus"
Suomennos: "@EleanorJCalder awwww kiitos sinulle! Haluatko nähdä lisää!! Xxx"
Suomennos: "Eleanorin uudelleentweettaama: mutta se on surullista, että hänen täytyy laittaa "the wanted" Twitter- nimeensä koska kukaan ei muuten tiedä kuka hän on"

Mutta kaikista shokeeraavin tweetti tuli The Wantedin Jay McGuinessilta:











Suomennos:
 "Rakas @Louis_Tomlinson, lopeta meidän mainitsemisen keikoillanne, me emme mainitse teitä enää ja on aika päästää kuolleet koirat makaamaan. Sinun passiivi-aggressiivinen puhetyyli saa minut punastumaan, ja toivon, että sinun työkaverisi tulevat joko sanomaan sinulle suoraan paskan marjat tai olemaan hiljaa. En ole varma mitä tapahtui sen jälkeen kun näimme sinut X-factorissa, mutta sinä olet tehnyt erinomaisen työn tulemalla yhdeksi maailman yliarvostetuimmista, röyhkeimmistä ihmisistä ja puhumattakaan epärehellisistä ihmisistä ympärilläsi. Sinun järkyttävä lahjakkuuden puute annetaan anteeksi ainoastaan hyvin nöyrän ja ystävyyteen sitoutumattoman bändisi keskellä. Louis älä mittaa arvokkuuttasi seuraajien tai rahan perusteella, koska ne ovat ailahtelevia, ja kun he menevät voit tuntea itsesi mitättömäksi."






Suomennos: "@JayTheWanted tämä olisi ihana kiteytys teidän seuraavaan kirjaanne. Sinun on täytynyt olla loistava oppilas. Älä koskaan unohda, että te pojat aloititte tämän."

Wow, täysin tarpeetonta!

Toivotaan, että pojat ovat saaneet sovittua nyt! Ei enää tätä typerää hölynpölyä! Oikeastaan, Max sanoi sen mitä me kaikki ajattelimme:








Suomennos: "Nyrkkeilyottelu hyväntekeväisyyttä varten.. Kuka on mukana? :)"

Kuvat ja kaikki muu tekstit!
Twiitit, jotka eivät ole Perez Hilton leimalla

Siinä se nyt oli, pahoittelut jo etukäteen mahdollisista virheistä, pyrin kyllä tarkistamaan koko tekstin, mutta jotakin on voinut jäädä ohimennen huomaamatta :)

63 kommenttia:

  1. kiitti tast!! En enaa koskaa kuuntele The Wantedii. Ihme pellei. KUOLIS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenellekkää ei saa toivoo kuolemaa, vaikka ne ois kuinka loukannu meiän poikia ni toi on jo lapsellist toimintaa, valoja päälle.

      Poista
    2. Haha vittu mitä säki leikit? Sun "idolis" hitto soikoon alotti tän maintsemal The Wantedin keikallaan et älä sä toivo mun miehille kuolemaa. Ja ihan nyt btw kumpikohan täs nyt on oikeest ns. "parempi" bändi ku one directionin "isoimpiin hitteihin" kuuluu laulu jossa lauletaan "let's go crazy crazy crazy" jne. vai The Wanted jotka oikeesti osaa laulaakki ja laulaa muuten oikeistaki aiheista. Ja kirjottaa ITE omat laulunsa ;)

      Poista
    3. Vika ano NIIIIN oikeessa! ;---)

      Poista
  2. en iha ymmärtäny kaikkii kohtii mut siis oliks toi niinku louiksen vika et syyttääks kaikki sitä?
    eihä se oo mitenkää röyhkee tai et sil ois kusi noussu päähä, mitä toi yks jätkä selittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ihmettele jos et ymmärtänyt, en minäkään!! Ihan älyvaikee suomentaa noita ja varsinki väsyneenä! :DD mutta suurin osa syyttää Tom Parkeria tosta jutusta ja toi Jay yrittää jotain aivan älytöntä tossa vääntää mikä ei siis todellakaan pidä paikkaansa, kai se jotenki yrittää murskata Louisin yms.... :/

      - Hello

      Poista
    2. okei hyvä! siis joo ymmärsin suurimman osan ja kiitti ku suomensit :) mut siis luin ton toisen kerran ja ymmärsin paremmin mut en ekal kerral tajunnu et kuka laitto minkäki kommentin yms..
      mut onneks ei oo louiksen vika <3

      Poista
    3. Juu no toi Jayn kommentti perustuu aik pitkälti siihen mitä amerikkalaiset lehdet kirjottaa. Teijän lehtikokoelma taitaa perustuu suomalaisiin Demeihin ja Systereihin et en ihmettele ettette tiä. Mut siis varsinki Popcorn, Times etc kirjotteli paljon 1D:n ja varsinki Louisin itsekkyydestä ja muuttumisesta. Et kannattas tarkistaa faktat :/

      Poista
  3. kiitos tästä suomennuksesta:) ja wtf wanted ?! :DDD huhuh.. toi liam on hyvä tos ku se sanoo et meidän rumpalillakin on enemmän seuraajia kuin sinulla :DD ! GO LIAM !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan kiva et ainoot One Directionin "dissit" perustuu kuuluisuuteen ja twitter seuraajiin. ;)

      Poista
    2. 1D:n ongelma on just toi et ne välittää vaan seuraajista, lapsellista.

      Poista
  4. Siis mitä nää jätkät yrittää servata MeIdÄn IhAnAa LoUiStA <3<3 :D? siis ihan älytöntä... Mut vähän oli törkee ku haukku Louisin ääntäD; ilkeitä:( saattaa pari fania The Wantedilta tippua... jos niillä niitä ees on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIMPÄ! varsinki tosta louisin äänestä.. se on oikeesti jotain nii upeeta. mahtavan kuulonen ja erilainen, taitaa tw olla pikkasen kateellinen.

      Poista
    2. Hmm.. No on todellakin faneja ja en usko et ykskään on tämmösen jutun takii "tippunu". Eikä Louisin ääni nyt mitenkää kovin erikoinen nyt oikeest oo :D #nohate

      Poista
  5. kiitti, mä en ees nähnyt näitä kaikkia twiittejä niin nyt selvisi koko juttu (: ja haha liam kyllä servaa noita ihan täysillä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Servaa? Ihan täysil? Excuse me no. Oon lukenu nää twiitit niin useeseen otteeseen ja en kyl nää mitää servaust one directionilt

      Poista
    2. Hahaha niimpä, 1D:n pojat ei oo osannu mitää servata xDD

      Poista
  6. Kiitti tästä suomennuksest! (: voi jumalauta toi the wanted, huh huh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä the wantedist? Jos nyt oot seurannu tät juttuu alust asti ni tietäsit et 1d alotti tän. Oot varmaa nyt vaa lukenu nää twitter jutut :)

      Poista
  7. Huh huh ei voi muut sanoo .. kui lapsellinen toi tom on !!!! Baby luxillaki on enemmä seuraajii ku sil ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostaa ketää noi twitter seuraukset? The Wanted on sentää oikee bändi jol on oikeest hyvii biisei toisin ku 1d:l et vittuun twitter ku musiikkiiha täs tehää

      Poista
  8. 1D on 100000000000000000000000000000000000000000000000000 kertaa parempi kuin the wanted!
    P.S Liam oli hyvä kun sano ton rumpali jutun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rumpali juttu nyt oli iha tyhmä ku ei bändissä olemisessa oo kyse muusta ku musiikista. Twitter seuraajil ei oo mitää välii ku ei se vaikuta niide musiikillisiin taitoihin. En oo The Wanted-fani vaan tykkään One Directionist, mut kummiski oli aik turha juttu.. :)

      Poista
  9. YKSINKERTASESTI THE WANTED ON VAA NII V**** KATEELLINEN KU 1D ON TUNNETUMPI,PAREMPI JA PAREMMAN NÄKÖSII

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä vaa toi on iha totta.. ja kui lapselline pitää olla et alottaa tollasen riidan niinku tom tossa noin?? se on kyl ihan sen oma vika ei kukaa varmana syytä louisii tost.. ja liam kyl servaa noi nii hyviXD

      Poista
    2. Tunnetumpii; Joo täl hetkel, mut ainaski niil on OIKEET aikaa niiden faneille eikä vaan netis.
      Parempii; No sanonpa vaan et One Direction ei tee ensinnäkään itse laulujaa ja niiden musiikilliset lahjat luodaan tietokoneilla mikä todistaa sen ettei ne ainakaan rakasta musiikin tekemistä vaan sillä rahastusta, jos ottaa huomioon sen kuinka paljon oheistuotteita niil on.
      Paremman näkösii; Sanon nyt heti et ei. En sano et 1d:n jäbät ois rumii, mut tää ulkonäkö juttu nyt on ihan pinnallinen.

      Poista
    3. Ensinnäki, 1D alotti ton riidan. Toiseks, the wantedin tyypit ei oo kateellisiä 1Dn lapsellisille, pinnallisille kusipäille koska ne on vaan ite musiikillisesti tuhat kertaa parempia :)

      Poista
  10. tosta tais jäädä toi pois? (:

    http://aijaa.com/aFHF8n

    VastaaPoista
  11. itseasiassa tasi jäädä kaikki noi? (ne ei ollu siin samas keskustelus, mut löyty ku katto kaikki loun twiitit)(:

    http://aijaa.com/GBOrIm

    VastaaPoista
  12. ehkä tw on kateellinen 1D mutta onko teijjän pakko haukkuu tw?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ihan vaan sen takia luulisin monien täällä haukkuvan että tw AIKUISET MIEHET alottavat noin säälittävästä aiheesta riidan. Täysin tarpeetonta mun mielestä.
      Ja tw haukkui myös 1D:tä esimerkiks homoks mikä on ehkä maailman säälittävin haukkumasana :DDDd niin yks noista haukku louista homoksi.
      Joten en ihmettel yhtään miks 1D faneja saattaa pikkusen ärsyttää tw käytös. Itse olin joskus tw fani ja hävettää kyllä et mitä olen nähny noin lapsellisesti käyttäytyvissä tähdissä.. Eihuuhhu, nykyään oon kyllä sitä mieltä et 1D on paljon parempi! Osaavat sentää käyttäytyä ja vastasivat semiasiallisesti, ymmärrän jos ärsyttää tommonen paskanjauhaminen esimerkiks ku toi ykski haukku louista tossa sen pitkässä saarnassa. Täyttä paskaa.

      Poista
    2. Me ei haukuta niit vaa sanotaa suoraa tosi asioit eik se oo haukkumist. Muuteki se tw bändi on outo bändi ne yrittää saada huomioo vaa riitelemäl 1D kaa.

      Poista
    3. Ensinnäkin TW ei kutsunu 1d:t homoks vaan toi Narniasta tulo viittas ihan vaan siihen mitä Timesis kirjotettiin maaliskuus ja Tom sano niille et voisitteko lopettaa meijän mainitsemisen ja se on riidan alottamista? Lisäks täs on taustal paaaaaljon enemmän jota ei löydy twitterist et kattokaa faktat eka ennen ku nolaatte ittenne

      Poista
    4. xDDD lapset lapset... 1D ja directionerit alotti koko sotkun ja viitsii vielä syytellä muita

      Poista
  13. Ihmettelinkin mitä nuo Loun twiitit oli... :D Kiitos suomennoksista!

    VastaaPoista
  14. Iso kiitos suomennoksesta!:) mitäköhän lou oli sanonu keikalla?:D

    VastaaPoista
  15. Liam, kulta on paras kun se servaa noi kaikki. :3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Servaus: Toisen hiljaiseksi saamista NS. jäädyttämistä. (Toinen ei vastaa/alkaa änkyttämään vastatakseen) Saada toinen siis hiljaiseksi sanomalla jotakin.
      - Urbaani sanakirja

      Et vissii tiä mitä servaaminen on, meinaa kyl The Wanted vaa vastas ;)

      Poista
  16. Louis<3 on paras ja menköön p*skaan toi ihme tyyppi ja koko sen bändi!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo oikeen varma ku sitähän ei enää tomilta itseltään näe ku se poisti kaikki tweetit... Luulisin että siinä oli Oouisin koelaulut X-factoriin, mutta en ole varma :)

      -Hello

      Poista
    2. Tom ilmotti myöhemmin olevansa pahoillaan riidasta ja sanoi ettei jaksa enää muistella juttuu ja poisti tweetit siks.

      Poista
    3. Meneppäs ite eka ano nukkumaan, tollaset ala-asteikäiset directionerit käy täällä vähän liikaa kuumina !

      Poista
  17. Hei tietääks ketää et mikä tos youtube linkis oli minkä tom julkas ?? Xd

    VastaaPoista
  18. haha vähän epäonnistuneita servauksia noilta The Wantedin tyypeiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ömm ne ei oo servauksii vaan vastaamista. Ja ei kyl noilt 1d hemmoiltkaa tullu yhtää "dissii/servausta".

      Poista
    2. hahha niimpä! 1D llä ne paskat argumentit oli

      Poista
  19. Repesin tuolle Liamin rumpali jutulle;);):),):)

    VastaaPoista
  20. Tarkistin:) 1D:n rumpalilla ON enemmän seuraajia ku sil yhdellä p askaa jauhavalla homolla(en tarkota Louisii, Liamii tai Eleanorii)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haukutsä Tom Parkerii homoks? Ensinnäki hanki laajempi sanavarasto koska homoks haukkuminen on säälittävintä ikinä ja tokakski twitter seuraajil ei musiikis oo välii.
      Ps. Saat ton kuulostaa sit et Louis, Liam ja Eleanor ois homoi ku sanoit puhuvas homosta, mut et tarkota niitä.

      Poista
    2. Ystäväni oli kirjoittanut tuon. Tykkään kummastakin bändistä, ystäväni vihaa TW:tä. Olen todella pahoillani ystäväni möläytyksistä. I LOVE SIVA KANESWARAN & ZAYN MALIK <3

      Poista
  21. Mitä Louis oli siis sanonut siellä keikalla, tietääks joku ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en saanu siitä yheltä videolta hirveesti selvää mut jotai se puhu Jake Buggista (joka siis joskus haukku 1D:tä jollekkin lehdelle tai jossain haastattelussa tms.) ja sitte jotain et Jake tuki the wantedii ("Jake supported the wanted") Tollai ainaki ite sain selvää mut en o iha varma ! :)

      Poista
  22. Hyvä Louis ja Liam ♥
    Kehtasivat haukkua mun Boobearia gayksi >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne tarkottanu sil Narnia jutul et se ois homo vaan se oli se mitä Times-lehti kirjotti vähän aikaa siitä (ne kirjotti esim. et 1D elää Narnian kaltases satumaassa tai jtn tommosta) :)

      en muuten oo TW-fani vaa directioner, mut halusin vaa sanoo :D

      Poista
  23. Eka haukutte The Wantedia lapselliseks ja sitte kirjotatte tänne jotai et TW on pelle, 1D on paremman näkösii, TW vois kuolla jne. Lapsellista? En tied mist toi oikeesti lähti ja miks tuo alotti, mut oli kyl Louis ja Liamki tos iha yht paljo mukana...

    VastaaPoista
  24. Siis Louis ja Liam vaa puolusti itteään ku noi yhet **** alotti riidan.
    Mun kaks suosikkibändii, mut One Direction voittaa ne niin ylivoimasesti et jos olisin Tom niin olisin hiljaa. Ja kyl ne twitter-seuraajat vähän merkitsee!! esim. kuinka moni pitää sust ja sun musast oikeest eikä vaa sen takii et muutki tykkää! Eiks Tom oo kuullu et on lapsellista kiusata pienempiä?? :D Ja voi lol jos jotku "Popcorn" Timesit ei keksi muuta kirjoittamista niiden lehteen ku 1D:n haukkumista! Taas todistettiin että Nathan on paras The Wantedista :D On sentään niin järkevä ettei osallistunu tohon. Siva oli ennen mun inhokki niistä viidestä mut tän jälkeen nousi monta sijaa. Viimestään tossa vaiheessa meni jo vähän yli kun Eleanor ja Kelsey tuli mukaan :D Ja viel et Niall on paras 1D:Stä, ei ollu sekään osallisena. Kumpikohan noista kahdesta on itsekäs?? Tom vai Louis? Ja millä perusteella Tom luulee olevansa parempi laulaja kun Louis?

    VastaaPoista
  25. Tom on p-askasta mut louis ja liam ♡♡♡♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäs oli, asteikolla 1-10? Ja sähän luulet tuntevas kyseiset henkilöt niin hyvin et oot oikeutettu tollaseen? :D

      Poista
  26. Tom on mailman vaavi xD

    VastaaPoista