perjantai 26. huhtikuuta 2013

Billboard

Jotkut teistä kyselivät postausta tosta Billboard äänestyksestä. Asiahan on niin, että en ole koskaan ymmärtänyt tuosta Billboardin äänestystavasta YHTÄÄN mitään, enkä ymmärrä vieläkään. Pojat ovat kuitenkin ehdolla kategorioihin:

1. Top Billboard 200 album, Up all night ja Take me home
2. Top Duo/group
3. Top Artist
4. Top New Artist
5. Top Billboard 200 Artist
6. Top Social Artist
7. Top Pop Artist
8. Top Pop Album, Up All Night ja Take Me Home


Alla olevasta linkistä voit käydä itse tsekkaamassa noi Billboardin sivut, mutta mitään ohjeita tohon äänestykseen en valitettavasti osaa sanoa, ilmoitan kyllä jos huomaan jossain vaiheessa ton äänestystavan yms. Jos joku teistä tietää, miten pitää äänestää niin voi kyllä sanoa ihan vapaasti (:
http://www.billboard.com/bbma <-- tuossa virallinen Billboard sivusto tohon Music awardseihin, mutta twitterissä vilahtaa myös usein osoite :http://www.bambini.eu/2013/04/23/one-direction-taylor-swift-e-justin-bieber-nominati-ai-billboard-music-awards-2013-vota  , jos tuolla sivustolla voi virallisesti äänestää niin silloinhan varmasti teistä jokinen tajuaa ton äänestys jutun. Mutta en ole tuosta sivusta lainkaan varma: eli onko sivu feikki- sivusto vai ei, joten en mene takuuseen sivun luotettavuudesta.

Valitettavasti tähän asiaan en pysty enempää sanomaan, sillä kuten jo sanoin en Billboardin äänestystavasta ole tähän päivään asti saanut mitään selvää...

2 kommenttia: