sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

TIEDOTE: Apureita blogin ylläpitoon?

Kuten varmasti olette huomanneet, blogi on ollut tässä muutamien viikkojen aikana suhteellisen hiljainen. Syynä siihen ovat olleet omat YO-kirjoitukseni, jotka tosin ovat nyt jo menneen talven lumia. Valitettavasti kyseinen hiljaiselo tulee vieläkin jatkumaan parisen kuukautta, sillä omaa tulevaisuuttani ajatellen minun on pakko päntätä tuleviin pääsykokeisiin. 

Koska en haluaisi laiminlyödä blogia enkä teitä lukijoita itseni takia, ajattelin kysyä, olisiko teissä kenties joitain vapaaehtoista avustamaan blogin kanssa. Mikäli olisit kiinnostunut, "kriteerit" ovat suunnilleen tätä luokkaa:
  • Kirjoitat selkeästi ja suhteellisen hyvällä kieliopilla.
  • Osaat käyttää Bloggeria hyvin!
  • Sinulla on aikaa tähän!
  • Muistat merkitä lähteet kaikkiin kuviin ja muuhun vastaavaan sisältöön, mikäli ne eivät ole omistuksessasi.
  • Osaat hyvin englantia, ettei mahdollisista käännöksistä tule ihan mitä sattuu! :D
Jos siis koet, että kykenisit avustamaan tässä, lähetä sähköpostia osoitteeseen onedirectionsuomi@gmail.com ja kerro itsestäsi jonkin verran, minkä perusteella mahdollisesti valitsen teistä yhden tai useamman. :)

Hakuaika päättyy 1.4. kello 23:59! Lähetän jokaiselle hakeneelle sähköpostia sen jälkeen, tulipa sitten valituksi tai ei, joten älkää siitä huolehtiko. :) Kun olen päättänyt, kenet valitsen, lähetän kyseiselle henkilölle sähköpostia, millaisia postausten "tulee" olla jne.

4 kommenttia:

  1. Moi, laitoin sulle viestiä sähköpostitse just tosta ylläpitäjä jutusta. Niin en ole varma, että tuliko se perille. Jos et ole saanut mitään sähköpostia minulta (minttu Niemelä), niin vastaisitko tähän kommenttiin. :)

    VastaaPoista
  2. heij,laiton sulle viestiä sähköpostitse tosta apuri jutusta,niin en oo varma tuliko se perille.joten vastaa ellet oo saanu sähköpostia minulta(Beritta jente aurola surakka ) !

    VastaaPoista