tiistai 5. helmikuuta 2013

Zayn soittaa rumpuja -video (5.2.)

One Directionin rumpali Josh latasi tänään Keek-tunnuksilleen Zaynista videon, jossa hän soittaa rumpuja kiertueharjoituksien aikana, ja videon voit katsoa alta. :)

7 kommenttia:

  1. Heiippodei,saisinkos kysyä sellasesta hommasta kun se one directionin uus biisi one way or another on ny tullu,ja kun niitähän ei saa ostettuu täältä suomesta mut mistähän sen biisin vois kuulla kokonaan niinku "laadukkaana"youtubessahan jotkut on ostanu sen singlen ja sit vaan äänittäny sen mut???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen voi ennakkotila Suomesta iTunesin kautta, niinku joissain muissaki maissa, ja se maksaa 2,99. Se julkastaan vasta 18. päivä kaikkia, mut en tiiä, miten ne jotkut tyypit on saanu sen D:

      Poista
    2. Ok kiitos tiedosta :D

      Poista
  2. Anteeks et kyselen tällee mut katoin jonkun uutisen (nimellä Zayn Malik harkitsee eroa one directionista YLEX) ja siinä sanottiin et Zayn on kyllästynyt kriittisiin juoruihin,varsinkin siihen että Zayn olisi pettänyt Perrietä,ja harkitsee eroa 1D:stä ja Simon Cowwel ois antanu sille ylimääräisiä lomia ja sillee mut voisitkos tutustua asiaan ja ottaa selvää onko tämä vain juoru??koska mua OIKEESTI pelottaa et tää ei oo pelkkä juoru,Zayn on tiettävästi herkkä ja hyvin tunteellinen ja RAKASTAA fanejaan mutta...mua pelottaa et one direction hajoo ja Zayn lähtee jajajaja!!!!aaaarghh?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ymmärtänyt, et ton jutun alkuperänen "sisäpiiriläinen" voi loppujen lopuks olla ihan kuka tahansa. Eli sen takia noita juttuja ei kannata uskoo. Ja pojilla tosiaan on kolmen vuoden eli kolmen levyn sopimus, joten Zayn ei periaatteessa voi lähtee mihinkään. Ja mitä tohon pettämiseen tulee, ni pojat oli kai Japanissa sillon, ku toi tarjoilija väitti Zaynin pettäneen Perrietä = mission impossible. Kyllähän se varmasti Zayniin ja sen läheisiin vaikuttaa, että tollasta kuraa kaadetaan niskaan, mutta sitä se julkisuus valitettavasti voi olla ja se pitäis tietää, kun hommaan ryhtyy. D: Okei, en ite oo millään tavalla julkkis, joten en voi tietää, millasta se on mut joo, ehkä oon hiljaa.

      Mut mä en usko, et Zayn on lähtemässä ja 1D hajoomassa. Mun vinkki kuitenki on se, ettei noita huhuja kannata uskoo, jos pojat ei niihin anna myöntävää vastausta.

      Poista
  3. Kiitos,arvelinkin että kyseessä ei ole meidän Zayn vaikka onkin tehnyt tämän vuoden aikana isoja päätöksiä yms.

    VastaaPoista
  4. Oon lähös sunnuntain Lontooseen ja rukoilen vaan et näkisin pojat;)

    VastaaPoista