lauantai 9. helmikuuta 2013

Huhut Zaynin eroamisesta One Directionista

Tässä muutaman päivän sisään on tullut monen monta kysymystä siitä, onko Zayn eroamassa One Directionista, ja näin ollen ajattelin tehdä postauksen aiheesta. Myönnän, etten ole tästä mitään älyttömän syvällistä tutkimusta tehnyt, mutta tuon tässä lähinnä esille oman näkemykseni asiasta. 

Koko tämä juttuhan ilmeisesti lähti siitä, kun alkoi tulla uutisia yms., että Zayn olisi pettänyt Perrietä jonkun australialaisen tarjoilijattaren kanssa. Sitten nähtiin kuvia, joissa Zaynin käsi oli paketissa, mikä taas joidenkin lähteiden mukaan olisi johtunut siitä, että Zayn olisi vihoissaan lyönyt kätensä seinään juurikin näiden pettämishuhujen takia. Ja nyt vettä on lisätty myllyyn, sillä kaikki sivut tuntuvat olevan täynnä sitä, kuinka Zayn harkitsee bändistä lähtemistä. 

Ensinnäkin mitä tähän pettämiseen tulee, niin Zayn ja muut pojat olivat tiedettävästi Japanissa, kun pettäminen olisi tapahtunut. Pettäminen olisi siis näin ollen ollut mahdoton, sillä se tapahtui tarjoilijan mukaan Zaynin luona Iso-Britanniassa. Lisäksi näiden huhujen jälkeen Zayn ja Perrie on nähty omasta mielestäni ihan onnellisen näköisinä yhdessä, enkä usko, että Perrie olisi täysin "painanut villasella", jos Zayn olisi oikeasti pettänyt. 

Ja mitä taas Zaynin käteen tulee, Zayn on itse sanonut kaatuneensa skeittilaudalla ja pudonneensa kätensä päälle. Mutta ei se mikään ihmekään ole, vaikka Zayn olisikin oikeasti lyönyt kätensä seinään "tarkoituksella", sillä varmasti ketä tahansa ottaa päähän, jos saa koko ajan tuollaista lokaa niskaansa, minkä lisäksi joutuu vielä selittelemään läheisilleen, mikä on totta ja mikä valhetta.

Pääasiallisesti tämä Zaynin eroaminen 1D:sta pohjautuu täysin jonkun, joka on näiden uutisten "sisäpiiriläinen", kertomaan. Kuitenkin mitä tähän sisäpiiriläiseen tulee, voi hän loppujen lopuksi olla kuka tahansa, joten se, mitä tämä henkilö on kertonut, voi olla enemmän tai vähemmän väritettyä. Sen takia haluan korostaa sitä, että älkää uskoko kaikkia uutisia, vaikka niissä lukisi mitä tahansa ja vaikka ne olisivat suomalaisessakin mediassa, koska mediassahan kaikki leviää kuin rutto. Zaynin eroaminen olisi muutenkin periaatteessa mahdottomuus, sillä he kaikki viisi ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka kattaa kolme albumia, joten Zayn ei voisi lähteä ennen kuin kolmas levy + sen tuomat "velvollisuudet" olisi tehty. Vaikka tämäkin tieto tästä sopimuksesta pohjautuu siihen, mitä mediassa on sanottu, ei sen tuella Zayn voisi erota.

Tiivistelmänä sanon vain sen, että Zayn ei siis ole laittamassa hanskoja tiskiin ennen kuin hän itse niin sanoo tekevänsä. Suhtautukaa siis kaikkiin tällaisiin huhuihin kriittisesti ennen kuin pelkäätte pahinta. :D

4 kommenttia:

  1. Kiitos tästä,en ole oikein koskaan uskonutkaan moisiin huhuihin mutta tämä silti rohkaisi,KIITOS :D

    VastaaPoista
  2. Se syy miks tälläsii perättömii huhuja tehään on se että one directionista ei yleensä ottaen ole mitään aitoa pahaa juttua niin sitten pitää tekaista tälläsii surkeit perättömii juorui

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon tästä:) ihan mahtavaa et jaksat kirjottaa omia mielipiteitä tänne ja muutenki suuri kiitos siitä että pidät tätä blogia:)

    VastaaPoista