torstai 14. helmikuuta 2013

Harry (13.2.) + pientä infoa

Aluksi tällainen info, että pojat harjoittelevat tällä hetkellä kiertuetta varten, joten heistä ei ole pahemmin kuulunut oikein mitään viime päivinä. :)








5 kommenttia:

  1. Moi! Mua on vähä häirinny sellane juttu kun lähetin1D:lle fanipostii joskus vähä enne jouluu ja aattelin et lukeeko ne ollenkaa niiden faniposteja?? Ja kuinka todennäköistä on että ne lukis sen?? Ja ne ei varmaankaan vastaa..vai??en luule että tietäisit tämän asian aivan täydellisesti mutta mikä on mielipiteesi tähän asiaan??koska mua vähä pelottaa että ne ei ees lue sitä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta vähän tuntuu, ettei niillä oo juurikaan aikaa lukee niitä, koska ne saa varmaan tuhansia faniposteja jatkuvasti. Mä uskon, että jos sieltä joku vastaus tulee, niin se on sellanen kirje tms. joka lähetetään automaattisesti kaikille, jotka haluu vastauksen. Mut jos siinä on nimmarit, niin ne saattaa olla aitoja kuitenki, koska nehän aina joskus nimmaroi keskenään hirveet kasat sellasia kortteja. :D Eli uskoisin, että ne lukee ne kaikkein todennäkösimmin vaan sillon, kun ne annetaan niille ihan face-to-face, mutta kyllähän ne saattaa niitä lähetettyjä joskus jälkikäteen lueskella, jos niillä on aikaa. :)

      Poista
    2. Mul on kyl semmonen käsitys et ne kyl lähettää takasin kuvan ja ehkä nimmarit;)

      Poista
    3. No kiitos :)
      Eihä niillä oo aikaa lukee niitä ja eihä ne kyllä yleensä vastaakkaan :/ paitsi ehk just jollai nimmarilla joita ne on kirjottanu kasoittain...mut kiitos :)

      Poista