tiistai 2. lokakuuta 2012

Fabulous: One Direction exclusive: hello boys!

[Sama artikkeli löytyy Fabulous-lehden paperiversiosta]

He ovat valloittaneet Amerikan, tehneet noin 40 miljoonaa puntaa ja kilpailleet pakkomielteisistä faneista Justin Bieberin kanssa. Minkä eron vuosi onkaan tehnyt One Directionille.


Käytännössä One Directionin pitäminen hallinnassa on toivoton yritys.

Juuri, kun olemme saaneet yhden sinne, missä haluamme tämän olevan (esim. pukemassa ja valmiina kuvauksiin), toiset kaksi lähtevät luvatta.

Yhdessä vaiheessa Louis ja Liam karkaavat turvamiehiltään napatakseen itselleen pari Boris-pyörää ja lähtevät improvisoidulle pyörälenkille pitkin rantatietä Pohjois-Lontoon studiomme ulkopuolella. Siitä huolimatta tämä on ilmeisesti pikku juttu. Eilen, kun he katosivat studiolta, heidät löydettiin lopulta katolta.

Myöhemmin raivostuneen kuvaajamme täytyy kertoa jokaiselle viidelle suoraan, että heidän täytyy keskittyä, lopettaa pelleily ja poseerata hyvin. Pojat, häh? Ehdotamme, että heidän managerinsa investoivat viiteen suitsisettiin ja äänekkäisiin paukkupommeihin.

Huolimatta heidän tuhmuudestaan Louis, 20, Liam, 19, Zayn, 19, Niall, 19 ja Harry, 18, ovat kaikki kertakaikkiaan hurmaavia koko iltapäivämme yhdessä. Erityisesti Harry täyttää odotukset maineestaan pussaamalla jokaista ohimenevää naista jokaisessa mahdollisessa tilanteessa. Astumassa sisään huoneeseen? Pusuja Harrylta! Lähdössä studiolta? Pusuja Harrylta! Söit juuri voileipäsi loppuun? Pusuja Harrylta! Molemmille poskille!

Ennen kaikkea he ovat juuri ne samat viisi poikaa, jotka tapasimme ensimmäistä kertaa viime vuonna tähän aikaan, hieman ennen heidän debyyttisinglensä, What Makes You Beautiful, julkaisua, kun kaikki alkoi ja koko maailma meni hulluksi One Directionista.

Siitä lähtien he ovat myyneet 12 miljoonaa äänitettä, tulleet ensimmäiseksi brittibändiksi, joka on ollut numero ykkösenä Jenkeissä, tehneet rahaa arviolta 40 miljoonan punnan edestä, kauhoneet Brit-pystin sekä kolme MTV Video Music Awards -palkintoa ja heiltä kesti vain 10 minuuttia myydä loppuun 20 000 ihmisen keikka Madison Square Gardenissa, New Yorkissa, joulukuussa. Ja Harry on ottanut Russell Brandin paikan kansan suurimpana naistenmiehenä.

Kukaan ei olisi voinut ennustaa tuota, kun he tulivat kolmansiksi X Factorissa vuonna 2010 - kaikkein vähiten itse pojat, jotka ovat aidosti tyrmistyneitä siitä, miten nopeasti kaikki on tapahtunut...


Harry Styles: "En katso pelkästään vanhempia naisia!"



No niin, Harry, paljon on tapahtunut kuluneena vuonna - tunnetko itsesi eri ihmiseksi?
Joo, nyt näytän kuihtuneelta! On outoa, koska tuntuu, että siitä on niin kauan, mutta samaan aikaan se on mennyt tosi nopeasti. Luulen, että olemme kaikki kasvaneet ihmisinä ja ryhmänä.
Kaikista pojista, ja ehkä hyvästä syystä, sinä olet saanut eniten lehdistöhuomiota...
Hmm. Ensin se oli hieman häkellyttävää, mutta nyt näen sen jonakin, mikä tulee työn mukaan. Selvästikin jotkut asiat, joita luen, saavat minut nauramaan ja jotkut ei. Mutta en aio vain istua tässä ja valittaa siitä - se on, mitä on.
Oletko sinkku tällä hetkellä?
Joo. Tuo on myös sitä. Olen 18-vuotias poika ja pidän hauskaa. En vain pidä niin paljon hauskaa kuin ihmiset keksivät.
Joten tarkoitat sitä, että et ole romanttisessa mielessä ollut tyttöjen kanssa, joihin sinut on liitetty, esimerkiksi Made In Chelsean Caggie Dunlop, 23, ja malli Cara Delevigne, 20?
Noh, joskus olen. Olen 18, joten joo, totta kai näen tyttöjä ja käyn treffeillä. Mutta esimerkiksi, kun tapasin tytön kotoa kahvittelun merkeissä, niin yhtäkkiä tapailinkin häntä. Tuollaiset jutut ovat hauskoja. Mutta luulen, että se satuttaa ihmisiä, ei se ole niin hauskaa.
Näytät olevan todella rento naisten seurassa.
Minulla on paljon koulukavereita, jotka ovat tyttöjä. Ja kasvoin äitini Annen ja isosiskoni Gemman kanssa, joten ehkä se tulee siitä. Se on hyvin luonnollista ja en ole koskaan tuntenut oloani vaivautuneeksi naisten ympärillä.
Ja ovatko vanhemmat naiset suosikkejasi? [Harry deittaili Caroline Flackia, 32, ja oli salasuhteessa naimisissa olevan radio DJ Lucy Horobinin, myös 32, kanssa.]
Eivät, oikeasti! Se on vain ollut yhteensattumaa. En varsin katsele vain naisia, jotka ovat vanhempia, tykkään myös itseni ikäisistä tytöistä. Parisuhteeni [Carolinen kanssa] oli hyvin dokumentoitu ja luulen, että se tavallaan loi kuvan, että pidän vain vanhemmista naisista. Mutta en perusta asioita ikään. Se riippuu täysin itse ihmisestä.
Joten olisit aivan onnellinen, jos deittailisit 18-vuotiasta?
Joo! En koskaan ajattelisi: "Hän ei ole tarpeeksi vanha minulle." On kyse siitä, kenen kanssa tulee toimeen. Mielestäni ei pitäisi tehdä ihmisille liikaa esteitä, joista mennä läpi. Jos tulee toimeen jonkun kanssa ja pitää tästä, se on hienoa!
Mitä yhteistä sinulla oli vanhempien naisten, joita tapailit, kanssa?
Ymmärrän, että esimerkiksi vertausarvot saattavat olla erilaiset. Jos joku on vanhempi kuin sinä, ja puhut TV-ohjelmista, joita katsoit lapsena, silloin vertausarvosi ovat erilaiset. Mutta et istu ja puhu siitä koko ajan.
Oletteko yhä ystäviä Caroline Flackin kanssa?
Joo. Meillä on paljon yhteisiä ystäviä, ja näin hänet pari viikkoa sitten jonkun synttäreillä. Olemme ok. Kuvitellaan, että aina, kun tapaamme, riitelemme, vaikka emme.
Tapailetko jotakuta tällä hetkellä?
En oikeastaan. Tapaan ihmisiä, kun olen ulkona, mutta en tapaile erityisemmin.
Pidät ovesi avoinna?
Niin kai! [nauraa] Fanit voivat tehdä elämästä hankalaa sille, johon minut liitetään - he ovat todella suojelevaisia. Luulen, että joitain ihmisiä se ärsyttää, mutta sitten on useita sellaisia, jotka ovat todella kannustavia. [Odotetusti haastattelumme keskeytyy hetkeksi kahden punastelevan naishenkilön yhteiskuvapyynnöstä.]
Kaikki nämä naiset, Harry!
Ha ha! Katsotaan vain, niin huomenaamulla sanotaan, että tapailen heitä.
Oletko ollut varovainen rahojesi kanssa?
Isäni, Joe(?), on talousneuvoja ja hän itseasiassa sanoi, että jokaisesta ansaitusta 10 punnasta tulisi käyttää kuusi tai seitsemän viisaasti ja lopuilla voi pitää hauskaa. Joten joo, olen kyllä pitänyt hauskaa, mutta en ole typerä. Olen tehnyt selväksi, että teen oikeat asiat ensin. Mielestäni on tärkeää ostaa omaisuutta, mikä on sitä, mitä olen tehnyt.
Millaista hauskaa olet pitänyt niillä?
En oikeastaan halua muistella sitä ja luulen, että olisin voinut pitää enemmän hauskaa. Mielestäni autot ovat luksusta - minulla on Range Rover Sport ja joitain muita autoja. On myös kiva voida antaa perheelleen jotain. Mielestäni on vain tosi siistiä olla tilanteessa, jossa voi miettiä asioita investoinnin suhteen, joten kun minulla on lapsia ja asiat ovat hankalia, voin selvitä niistä.


Zayn Malik: "Julkisuus on minulle rankkaa"


Zayn, kaikista pojista sinä olet se, joka kaikkein vähiten tuntee olonsa mukavaksi julkisuudessa. Osuuko arvio oikeaan?
Rakastan sitä, että olen bändissä, mutta se on todella vaikeaa ihmiselle, joka olin ennen. Olin todella varautunut ja tein vain omat juttuni. Joten joo, luulen, että minulle se on ollut kaikkein vaikeinta.
Sinä ja tyttöystäväsi Perrie [Edwards, 19, Little Mixistä] vaikutatte todella onnellisilta yhdessä!
Joo, olemme todella onnellisia. Hän on vain cool! Hän vain tajuaa sen. Hän on tosi rento. Hän on kuin minä, hän on todella rento. Ja hän tavallaan tekee sitä, mitä tekee ja minä teen, mitä teen, ja me molemmat ymmärrämme työtä, jota teemme. Ja se on vain siistiä.
Aloititte ystävinä...
Tiedän, se oli kirjaimellisesti vain tekstailua kavereina ja muuta sellaista, ja hän kysyi minulta neuvoa, koska hehän tekivät samaa kuin me vuosi sitten. Ja niin se alkoi, ja hänhän on hyvin viehättävä tyttö... Olemme molemmat myös pohjoisesta, ja luulen, että se auttaa.
Miten saatte toisillenne aikaa?
Yllättävää, mutta onnistumme saamaan aikaa toisillemme. Näemme toisiamme melko usein. Meillä menee todella hyvin.
Poistit itsesi Twitteristä pariksi päiväksi. Mitä tapahtui?
Minusta voidaan sanoa, mitä halutaan, se ei haittaa minua niin paljon. Mutta kun se alkaa häiritä ihmisiä, joista välitän, tai jos kuulen siitä äidiltäni, sitten se on ongelma.
Millaisia asioita sanottiin?
Inhottavia asioita, kuten että olen terroristi ja niin edelleen. Miten sellaisen voi hyväksyä? Miten minua voidaan kutsua siksi ja päästä pälkähästä? Pikkuserkkuni laittoi perhekuvan Eidista [muslimifestarit], koska hän sai kuvan Perrien kanssa ja hän oli todella iloinen siitä. Mutta sitten kaikki sysäsivät sen minulle. Elämme vuotta 2012 ja luulin, että olemme päässeet eteenpäin. Jos se oltaisiin sanottu minulle kadulla tai jos joku olisi sanonut sen suoraan kasvojeni edessä tai mitä tahansa, silloin sille voitaisiin tehdä jotain.
Olet ottanut muutaman uuden tatuoinnin sen jälkeen, kun viimeksi tapasimme!
Joo, vain muutaman!
Mitä äitisi Tricia ajattelee niistä?
On päivänselvää, että äidit eivät kauheasti pidä tatuoinneista. Ja hän ajattelee: "Kun olet vanhempi, mitä aiot tehdä?" Mutta luulen, että kun olen vanhempi heppu, ne näyttävät yhä cooleilta.
Sinun imagosi on muuttunut eniten muihin poikiin verrattuna. Oletko nyt "sinä"?
Luulen, että se on osa kasvamista ja identiteetin saamista yksilönä.
Ei enää punaisia farkkuja ja raidallisia paitoja?
[Nauraa] Aivan, joo! Tyylini oli melko värikäs ja todella koulupukutyyppinen silloin, ja pyrimme hillitsemään sitä.
Määrittele jokaisen bändin jäsenen rooli...
Louisin kanssa voi chillata ja pitää hauskaa. Jos haluaa pitää villin illan ulkona, menee Harryn kanssa ulos. Jos haluaa hiljaisen oluthetken, menee Niallin luokse. Jos haluaa mennä ja pelata Wiitä tai tehdä jotain tosi normaalia, niin menee chillaamaan Liamin kanssa. Siinä on kiva sekoitus. Pääasiassa teemme vain lapsellisia juttuja. Joten, jos Louis olisi täällä ja lähellä olisi deodoranttipullo, hän todennäköisesti piirtäisi peniksen ikkunaan ja pitäisi sitä hauskana. Vaikka se ei todennäköisesti ole muiden ihmisten mielestä.
Oletko jo lopettanut tupakoinnin?
Ei, en ole. Se on todistettavasti vaikeaa. Katsoin The Jonathan Ross Show'ta eräänä iltana, ja Colin Farrell oli siinä ja hän oli kirjoittanut kirjeen tupakalle puolitoista vuotta sitten sanoen, että on ollut kivaa, kiitos siitä, että olet ollut olemassa hyvinä ja huonoina aikoina, mutta joku muu tarvitsee sinua. Ja sitten hän poltti kirjeen hellalla ja pääsi eroon siitä. Toivottavasti minäkin lopetan.
Kuinka kauan olet polttanut?
15-vuotiaasta asti. Tällä hetkellä poltan noin kahdeksan tai yhdeksän tupakkaa päivässä, mikä ei mielestäni ole liikaa. En vain halua sen vaikuttavan terveyteeni. Kun tulen vanhemmaksi, en halua olla yksi niistä isistä, jotka eivät voi juosta puiston läpi hengästymättä 10 minuutin jälkeen.


Liam Payne: "Tyttöystäväni parjaaminen ärsyttää minua"


Olette valloittaneet Amerikan! Liam, mitä ihmettä siellä tapahtui?
Ei mitään käsitystä. Kun ajattelee kaikkia muita ihmisiä, jotka ovat yrittäneet valloittaa Amerikan, kuten Westlife, ja se ei ole tapahtunut. Mutta meidän kohdallamme se vain näytti toimivan. Luulen, että internet oli suuri tekijä siinä, mitä teimme. Amerikka on täynnä brittimusiikkia - Tinie Tempah, Jessie J...
... The Wanted?
Mielestäni meidän välillämme ei ole mitään oikeaa kilpailua. He tekevät tanssimusiikkia. He ovat oikeita poikia, kun taas me olemme vain ilkikurisia, mikä on mielestäni erilaista. Katsotaan vain Twitter-seuraajia [yksikään The Wantedin jäsen ei ole saavuttanut 1 miljoonan rajapyykkiä - 1D:ssä jokaisella on noin 6 miljoonaa], mikä on mielestäni suuri tekijä. Ainoa asia, joka häiritsee minua heissä, on se, että he itseasiassa olivat todella mukavia kasvotusten mutta puhuessaan medialle he puhuivat meistä melko inhottavasti. Emme koskaan ole tehneet mitään väärin, teemme vain omaa juttuamme. Emme koskaan tarkoitukselle puhu roskaa kenestäkään ja emme yhäkään ole sanoneet heistä mitään.
Olet paljon avoimempi parisuhteestasi Daniellen [Peazer, 24, tanssija] kanssa nykyään.
Alussa pidimme matalaa profiilia, emme bändin tai imagoni tai muun sellaisen vuoksi vaan hänen. Hetkeen hän ei ymmärtänyt sitä. Hän ajatteli: "Miksi et kerro minusta kenellekään?" Mutta sen mukana tulee niin paljon häslinkiä, ja jos emme olisi saaneet ajatuksiamme kasaan ja emme olisi yhtä rakastuneita kuin olemme nyt, koko juttu olisi voinut olla todella p*ska hänelle.
Hänellä on ollut ongelmia fanien kanssa, eikö?
Häntä on kritisoitu joskus paljon, ja se tavallaan ärsyttää minua todella paljon. Joskus Twitteristä tulee paikka, jonne ihmiset laittavat ei-toivottuja mielipiteitä. Ei tarvitse lähestyä ja vain pelleillä toisen kustannuksella. Mitä järkeä siinä on?
Millaista kaltoinkohtelua hän on saanut?
Hän ei ole kaikkein itsevarmin ihminen, joten kun monet ihmiset sanovat hänestä jotain, hänestä tulee todella vaivaantunut. Tiedän, milloin joku vaivaa häntä, koska hän yrittää muuttaa asioita, kuten hän lopettaa pitämästä hiuksiaan kiharalla tai mitä tahansa muuta sellaista. Tytöt tietävät, että kun on epävarma, tuollaiset asiat vaikuttavat. Siellä tietokoneen ääressä itseasiassa istuu oikea ihminen, jota ei ainoastaan ärsytä, mutta myös joku, johon ne jutut vaikuttavat.
Mikä saa suhteenne toimimaan?
Minä! Ei, vitsi vitsi, hän on upea. Hän ymmärtää ja tietää, että kun teen töitä, niin teen töitä. Se ei ole ongelma, jos en voi olla yhteydessä. Olen yhteydessä silloin, kun voin. Se harmittaa häntä, mutta hän tulee toimeen sen kanssa. Tulen todella hyvin toimeen hänen perheensä kanssa, ja jos jokin menee vikaan tai hän on vihainen minulle jostain, hänen äitinsä kertoo siitä, mikä on todella hyvä minulle!
Kuka on bändin "huligaani"?
Louis. Olen tällä hetkellä tavallaan Louisin luvanantaja. Jos hän joskus aikoo tehdä jotain randomia, hän kysyy minulta, pitäisikö hänen tehdä se. Ja sanon vain: "Joo, anna mennä." Joten kyseessä on usein minun valintani tai minä käsken hänen tehdä jotain. Joten joskus kaiken takana olen minä ja ihmiset eivät edes tiedä sitä.
Meneekö se koskaan liian pitkälle?
Kun olimme Olympialaisten päättäjäisseremoniassa, karkasimme ennen esiintymistämme ja koska meillä oli kulkuluvat, joilla pääsee kaikkialle, teimme vaikka mitä juttuja. Menimme esimerkiksi sen ison tornin [The Orbit] huipulle, menimme Aquatics Centreen, kun se oli suljettu, sekä menimme ja katsoimme vesipoolo-ottelun ilmaiseksi. Turvamiehemme etsivät meitä, joten lähetimme heille kuvia "matkamme" aikana.
Pääsittekö tapaamaan Spice Girlsin?
Joo, ja Victoria Beckham oli ainoa, jota en pussannut. Pussasin Geriä poskelle, olemme tavanneet Babyn aiemmin, joten pussasin häntä poskelle sekä Mel B:tä ja Sportya. Mutta, kun olin Victorian kohdalla, ajattelin: "Luulenpa, ettei minun pitäisi yrittää antaa hänelle poskipusua, koska hänhän on kuitenkin Victoria Beckham!" Jätin sen tekemättä vain kohteliaisuudesta. Ajattelin: "Ehkä minun ei pitäisi tehdä sitä."


Louis Tomlinson: "En ole sellainen tyyppi, joka makaa kaikkien kanssa"


Viime vuosi on varmaankin ollut todellinen opetus teille pojille!
Se on, mutta luulen, että olemme yhä naiiveja ja hölmistyneitä siitä kaikesta. Opettelemme ehdottomasti vieläkin.
Olet ollut Eleanorin [Calder, 20, osa-aikamalli] kanssa lähes vuoden. Eikö häntä haittaa jakaa sinua miljoonien muiden tyttöjen kanssa?
No, se on kaikki, mitä hän tietää. Aloin seurustelemaan hänen kanssaan, kun olin bändissä, joten hän ymmärtää, mitä se on. Jos menemme ulos, se on hänelle okei, hän ottaa usein kuvia minusta ja faneista, kiitos siitä hänelle, eikä hän koskaan valita siitä.
Jotkut fanit eivät ole tyytyväisiä, jos et ole sinkku.
En koskaan anna sellaisen saada minua päättämään parisuhde. Vaikka haluamme antaa kaiken faneille, meidän täytyy rehellisesti sanottuna yhä pystyä elämään omaa elämäämme niin kuin haluamme. Fanit ovat todella kannustavia. Usein he tulevat juttusille ja kysyvät, mitä Eleanorille kuuluu.
Olit juuri päättänyt pitkäaikaisen parisuhteen, kun tapasit Eleanorin. Oletko mieluummin jonkun kanssa yhdessä kuin sinkku?
Joo, en ole sellainen tyyppi, joka makaa kaikkien kanssa, tiedäthän? Olen vain sellainen kuin olen, luulisin. Mutta en koe, että minulla täytyy olla joku. Olen Eleanorin kanssa, koska haluan, en siksi, että haluan vain jonkun.
Miten kestätte olla pitkiä aikoja erossa?
Meidän täytyy olla paljon erossa ensi vuonna, mutta Eleanorille se on tavallaan hyvä, koska hänen täytyy keskittyä yliopistoon. On hyvä, etten häiritse häntä. Mutta kun hänellä on vapaata koulusta, hän voi lentää sinne, missä tahansa olemmekin ja kun palaan takasin, jään hänen luokseen Manchesteriin, jossa hän opiskelee.
Oletko kiitollinen, että Harryn tekemiset vievät huomion pois teistä muista?
En sanoisi kiitollinen. Olen pahoillaan hänen puolestaan joskus. Tarkoitan, että se voi olla melko kovaa, mutta hän tietää sen, kun hän käy eri paikoissa, että tällaisia asioita tapahtuu. Ja joo, se on helpompaa meille.
Pystyttekö elämään normaalia elämää?
Ehdottomasti. En koskaan ymmärrä ihmisiä, jotka sanovat, etteivät he voi mennä minnekään, koska niin ei ole. Sinun pitää ehkä pysähtyä ja ottaa muutama kuva, mutta sitten voit jatkaa sitä, mitä olet tekemässä. Ainoastaan silloin siitä tulee hullua, kun ihmiset tietävät, että olemme menossa tiettyyn paikkaan.
Mikä on ollut viime vuoden huippukohta?
Albumin saaminen numero ykköseksi Amerikassa oli hullua.
Entä pohjanoteeraus?
Ei ole ollut sellaista. Enkä edes puhu p*skaa! Totta kai perheestä kaukana oleminen on joskus rankkaa. Pohjanoteerauksia ei suuremmin tule, jos on tarpeeksi onnekas ollakseen tilanteessa, jossa me olemme.
Mihin olet käyttänyt rahasi?
Muutin uuteen taloon Lontoossa. Tykkään hemmotella myös muita ihmisiä - olen pitänyt huolta äidistäni, Johannahista, ja se on ollut kaikkein kivoin juttu siinä, että on enemmän rahaa kuin odotin. Ostin myös uuden Range Roverin, joka on upea.
Mitä voimme odottaa uudelta albumilta?
Olemme kirjoittaneet paljon enemmän, joten meillä on ehdottomasti ollut enemmän vaikutusvaltaa. Mielestäni on tärkeää, että fanit haluavat uskoa siihen, mistä laulamme.
Ajatteletko koskaan elämää 1D:n jälkeen?
Olisi ajan tuhlaamista huolehtia siitä. Voimme yhtä hyvin vain nauttia siitä niin kauan kuin se kestää. Se voi kestää viisi vuotta. Se voi kestää 10 vuotta. Kuka tietää? Mutta tällä hetkellä olemme kaikki todella onnellisia.


Niall Horan: "Olen liian laiska etsimään tyttöä"


Niall, olemme kuulleet sinun olevan suosikki Jenkeissä...
Olenko? Olen kuullut sen muutaman kerran, mutta enpä tiedä. Luulenpa, että irlantilaisuudessa on jotain arpaa siinä, joten se auttaa!
Oletko muuttunut?
Joo, mutta en pahempaan suuntaan. Toivon ainakin, että en. Meistä on todennäköisesti tullut vain hieman hullumpia iän myötä. Olemme vain hieman hulluja ja epäkypsiä. Kaikki tämä on vain niin uskomatonta.
Esimerkkejä?
Eräänä päivänä olimme Ed Sheeranin luona hänen studiollaan ja meillä oli vesimelonisota. Avasimme massiivisen vesimelonin ja aloimme heittämään sitä toisiimme. Ja pojat nostivat Harryn ja heittivät hänet siihen. Kuka tekee niin? Mutta meillä on aina hedelmäsotia pukuhuoneissamme.
Sotkeutuvatko monet pukuhuoneet sitten?
Outo kysymys, mutta joo.
Siivoatteko jäljet itse niin kuin hyvät pojat?
Me yritämme. Joudumme aina ongelmiin siitä. Se, että siivoammeko, riippuu siitä, miten suurissa ongelmissa olemme.
Onko jämäkkää sidettä välillänne koskaan koeteltu?
Olemme nykyään läheisempiä kuin koskaan. Teemme kaiken yhdessä. Meillä on leikkitappeluita kiertuemanagerimme kanssa koko ajan. Kunnon nahistelua. Tappelimme eräänä iltana, ja löin käteni hänen kelloonsa, ja se teki viillon keskelle peukaloani. Katso, minulla on arpi siinä. Viilsin peukalooni ja luukin oli näkyvissä, mutta en välittänyt. Minä vain paikkasin sen, ja aloitimme tappelemaan uudelleen. Joka tapauksessa naiset rakastavat arpia. Siksi tein sen!
Mitä rakkauselämääsi kuuluu?
Olen yhä sinkku. En varsinasesti etsi ketään, mutta jos oikea ihminen tulee vastaan... Mutta olen niin laiska, että kun meillä on vapaata, haluan vain nukkua. Tykkään chillata, olla tekemättä mitään ja istua sohvalla viikonlopun.
Millaisista tytöistä tykkäät?
Söpöistä, kivat silmät, kiva hymy ja huolettomista, kuten minä. Joku, jonka kanssa voin pitää hauskaa, ja tiedän, että tämä kuulostaa tyhmältä, mutta joku, jonka kanssa pystyy pitämään keskustelua yllä ensimmäisillä treffeillä. Se ei ole helpoin juttu tehdä, jos on syömässä katsoen toista vain pöydän yli ja näperrellen spagettiaan.
Näytät todella lihaksikkaalta nykyään...
Niinkö? Kaikki sanovat tuota minulle.
Oletko käynyt salilla nostelemassa puntteja?
En! Ainoa treeni, jonka teen, sisältää tuoppien nostamista. Vannon Jumalan nimeen, etten ole käynyt salilla kertaakaan. Minulla on yhä laihat kädet ja jalat. Ehkä olen vain lihonnut.
Mahdollistavatko Harryn tempaukset sen, että te loput voitte tehdä juttunne melko rauhassa?
Noh, kyse on vain siitä, että Harry käy ulkona enemmän iltaisin. Hän on Nick Grimshawin ystävä ja on selvää, että Nickillä on paljon ystäviä, ja he kaikki ovat paparazzien kohteita. En tiedä, tykkääkö hän siitä vai ei. Häntä häiritään enemmän silloin, kun hän ei ole meidän muiden kanssa.
Mikä on ollut paras bileiltasi viime aikoina?
Tänä vuonna kävin V Festivaleilla. Minulla oli neljä ystävääni Irlannista kylässä, ja he rakastivat ilmaista baaria! He varmaankin tunsivat olonsa cooleiksi, koska tapasimme niin monia kuuluisia ihmisiä, joita tunnen. Ajattelisin itseasiassa, että jos olisivin tavannut monet niistä ihmisistä kaksi vuotta sitten, olisin seonnut. Hengailimme Ed Sheeranin kanssa ja juttelimme Examplen kanssa ja muuta sellaista, joten se on varmaankin ollut todella outoa pojille.
Ystävilläsi ja kavereillasi on todella monta Twitter-seuraajaa puhtaasti assosisaation vuoksi!
Joo, mielestäni se on aika hauskaa. Jopa kiertuemanagerimme Paul - katsoimme tilastoja ja hän on neljänneksi eniten seurattu ihminen Irlannissa. Westlifen pojat ovat juuri häntä ennen ja minä olen ylimpänä. Hän on vain 42-vuotias turvamies, mutta fanit rakastavat häntä.
Tunnetko Irlannin yhä kodiksesi?
Joo, 100 prosenttisesti. Kun astun ulos lentokoneesta ja ilmassa haisee lehmänlanta ja Guinness-tuopit, tiedän olevani kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti