keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Demi-kilpailu: Näe One Direction!

Demi-lehti on järjestänyt yhdessä Sony Musicin kanssa kilpailun, jonka voittaessaan voi päästä tapaamaan One Directionin. Ohjeet menevät näin:

Osallistu kilpailuun!
Lähetä meille itse ottamasi tai sinusta otettu valokuva, joka todistaa, että olet intohimoinen One Direction -fani. Demin toimitus valitsee hauskimman ja oivaltavimman valokuvan, ja sen ottaja pääsee ikimuistoiselle reissulle Tukholmaan kaverinsa tai huoltajansa kanssa. Jos olet alle 18-vuotias, mukaan pitää ottaa huoltaja.
Liitä valokuva sähköpostin liitetiedostoksi, otsikoi viestisi "One Direction" ja lähetä se osoitteeseen demi@a-lehdet.fi. Kilpailu päättyy 29. lokakuuta, ja voittajalle ilmoitetaan asiasta lähipäivinä. Kirjoita viestiin yhteystietosi.
Palkintoon kuuluu:
- lennot Helsingistä Tukholmaan pe 2.11. ja takaisin la 3.11.
- yksi hotellihuone kahdelle hengelle yhdeksi yöksi
- nopea tapaaminen yhtyeen kanssa 
- 2 lippua X-Factor-lähetykseen (2.11. klo 20–22.55) 
Älä lähetä kilpailuun esimerkiksi netistä lataamasi kuvaa, joka ei ole sinun ottamasi. Kopiointi on tekijänoikeusrikkomus. Osallistumalla kilpailuun annat luvan siihen, että Demin toimitus voi käyttää valokuvaa Demi-lehdessä tai julkaista sen kuvakoosteessa Demi.fissä. Demi järjestää kilpailun yhdessä Sony Musicin kanssa.
Lähde: demi.fi 

1 kommentti:

  1. http://www.sub.fi/onedirection/#e/508012e0e6f260.26667570
    TYKÄTKÄÄ!!
    rakastan teit kiitti!!

    VastaaPoista