perjantai 7. syyskuuta 2012

The Sun: One Directionista Pepsi-kasvoja


Popmiljonääri One Directionista on tulossa yhä rikkaampi - allekirjoittaessaan miljoonien dollareiden sopimuksen Pepsin kanssa.

Listasensaatio seuraa Madonnan, David Beckhamin, Michael Jacksonin, Pinkin, Beyoncen ja Britney Spearsin jalanjälkiä mainostamalla virvoitusjuomajättiä.

Brittikasvot tulevat loistamaan videossa useiden yhdysvaltalaisten jalkapallotähtien rinnalla ympäri Amerikkaa.

Bändikaverit Harry Styles, 18, Zayn Malik, 19, Niall Horan, 19, Liam Payne, 19, ja Louis Tomlinson, 20, kuvasivat huippusalaisen mainoksen New Orleansin studiolla viime viikonloppuna.

Lähde kertoo: "Tämä on valtava juttu heille rahallisesti - mutta yhä suurempi heidän statuksilleen, sillä heidän saamansa näkyvyys on massiivinen."

"He ovat jo tähtiä ympäri Amerikkaa, mutta tämä voisi ampua heidän supertähteyteen."

Yhtye esiintyy mainoksessa omina itsenään amerikkalaisen jalkapallopelinrakentajan Drew Breesin kanssa, joka on kiinnitetty New Orleans Saints -seuraan.

Lähde lisää: "Pojille annettiin selvät sävelet, että heidän täytyy pysyä hiljaa tästä ja pidättäytyä twiittaamasta tekemisistään."

"He lensivät Tampaan ennen astumistaan Pepsin järjestämään yksityiskoneeseen, jolla matkustivat New Orleansiin. Siellä he tapasivat Drew Breesin, joka opetti heille amerikkalaisen jalkapallon sääntöjä. Myös muut jalkapallotähdet ovat mainoksessa."

One Direction, joka tuli julkisuuteen X Factorin kautta, on jo tuottanut miljoonia musiikilla, fanituotteilla ja keikkalipuilla.

Heidän joulukuun loppuunmyydyn New Yorkin Madison Square Garden -konserttinsa jälkeen he ovat tienanneet 13 miljoonaa puntaa enemmän kiertueilla.

Lähde kertoo: "He ovat todella rikkaita poikia, mutta heidän täytyy yhä tehdä mainossopimuksia. He eivät ole bändi, joka voi laskea kaiken tekijänpalkkioiden varaan."

2 kommenttia: