torstai 2. elokuuta 2012

TNL: Harry Stylesin iho-ongelmat johtamassa One Directionin uuteen, terveellisempään ruokavalioon?


One Directionin komistus Harry Stylesille on tullut iho-ongelmia, joista voi pääosin kiittää paksua meikkikerrosta, jota bändi joutuu käyttämään kiertueillaan.

Mitä poikabändi aikoo tehdä?

Syödä terveellisemmin!

Koko One Directionille on tehty terveellisempi ruokavalio.

Brittiyhtye - joka koostuu Louis Tomlinsonista, Harry Stylesista, Zayn Malikista, Niall Horaninsta ja Liam Paynesta - on tiukasti määrätty juomaan vitaminoituja vihannesjuomia parantamaan ihojaan, sillä paksu lavameikki on huonoksi niille.

Lähde kertoo the Daily Star -lehdelle: "Meikki, jota he käyttävät jatkuvasti lavalla, vaikuttaa heidän ihoihinsa - erityisesti Harry on altis kamalille näppylöille."

"Heidän managerinsa käsittelevät asiaa antamalla pojille kolmesti päivässä suuret vihannesjuomat, jotka ovat täynnä vitamiineja."

"Pojat ovat jo kyllästyneitä terveysjuomiinsa, mutta he tietävät, että heidän täytyy juoda ne."

Vaikka What Makes You Beautiful -hitin tekijät ovat vastahakoisesti ottaneet smoothiedieettinsä vastaan, he eivät kuitenkaan suostu luopumaan roskaruuasta pitkään aikaan.

Sisäpiiristä kerrotaan: "Kun he harjoittelevat tunteja, he menevät lähes aina hakemaan pizzat lopuksi ja Harry on hulluna kiinalaiseen."

"Pojat ovat hyväksyneet smoothiensa auttamaan näppyjä vastaan, mutta he eivät tule luopumaan pikaruuasta."

Samaan aikaan 20-vuotias Louis valitti tulevansa kuuroksi toisesta korvastaan viimeviikkoisen keikan jälkeen bändin kiljuvien fanien vuoksi.

Louis valitti: "Minusta on itseasiassa tulossa hieman kuuro oikeasta korvastani. Se on tinnitusta... tai jotain sellaista."

"Kaikki fanimme ovat aina todella äänekkäitä."

Poikien managerit ovat laittaneet heidät käyttämään erityisiä korvanappeja ja suodattimia vähentämään korkeita ääniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti