tiistai 17. heinäkuuta 2012

Heatworld: One Direction: Haluamme lisää poikafaneja


Voisi kuvitella, että kiljuvat nuoret (ja vanhat) naiset olisivat jokaisen poikabändin unelma, mutta aiemmin kerroimme, kuinka Harry Styles ärtyi faniensa ahdistelusta vanhempiensa talolla - ja nyt One Directionin Niall Horan on myöntänyt, että yhtye haluaisi nähdä myös poikia yleisössä.

Blondi kertoi Tumblr blogissaan, Storyboardissa, että "Haluamme nähdä enemmän poikafaneja, koska heidän näkeminen yleisössä on siistiä. Fanit ovat 90% tyttöjä, mutta haluamme laajentaa fanikantaamme. Haluamme kaikkien ihmisten pitävän meistä."

Jutellessa tämänhetkisestä fanijoukosta Liam jatkoi: "Se on todella imartelevaa, kun näkee kuinka paljon he välittävät meistä:"

"Toivomme vain, että he itkevät ilonkyyneliä! On itsestäänselvää, ettei kukaan meistä olisi koskaan voinut kuvitella tätä kaksi vuotta sitten. Rehellisesti sanottuna en usko, että kukaan olisi uskonut tämän tulevan."

"Mielestäni siinä ei ole mitään hankalaa, että on niin omistautunut fanijoukko. Se on itseasiassa mahtavaa tietää, että on ihmisiä, jotka rakastavat sitä, mitä teemme, koska teemme sen eteen todella paljon töitä."


Silti näyttää, että pojat voisivat vakavissaan yrittää haalia suuri poikafaneja - ja he kehittelevät musiikillisia suunnitelmia saadakseen miespuoliset kiinnostumaan.

Vain viime viikolla yhdysvaltalainen Boyce Avenue lipsautti, että he tulevat tapaamaan bändin keskustellakseen kappaleideoista. Päälaulaja Daniel Manzano myöntää, että hän haluaa nähdä "mitä he ajattelevat ideoista, mitä meillä on heille".

Tietäen 1D-poikien työstävän toista studioalbumiaan, voimme olettaa, että siinä tulee olemaan muutama rock-kappale.

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti