lauantai 30. kesäkuuta 2012

Osa 1

Haastattelu ja yksityiskuvaukset ovat pitkään olleet tavoitteena. Kuukausien neuvottelujen jälkeen, hetki on vihdoinkin koittanut ja pääsemme haastattelemaan yhtä halutuimmista miehistä maailmassa ja tämän vuoden Attitude Awardin Vuoden seksikkäin mies -tittelin voittajaa.
Ja tämä on tosi iso juttu Attitudelle - niinkuin mille tahansa lehdelle olisi - sillä tämä on ensimmäinen Liamin yksityishaastattelu sen jälkeen kun 1D ilmoitti Maaliskuussa alkavasta tauostaan. Vaikka useat ihmiset ovat vakuuttuneita tämän tietävän loppua One Directionille (eikös Spice Girlskin sanonut ottavansa aikaa omille projekteille..), me emme kuitenkaan usko niin. ("On kulunut viisi vuotta, ja on aika hyvin ansaitulle tauolle", Liam myöhemmin kertoi meille. "Tietenkin työskentelemme yhdessä myöhemmin: emme ole hajoamassa. Pidämme vain pienen tauon.")
Vaikka pitkähiuksinen Harry Styles mielletään lehdistössä bändin kuumimmaksi jäseneksi, se onkin itseasiassa apean näköinen Liam, 22, Wolverhamptonista, kuka kerää meidän homomiehien katseet. Luovuttuaan Bieber-otsiksestaan ja vaihdettuaan karumpaan leikkeukseen, Liamista on kuoriutunut komea, itsevarma mies.
Mutta se ei ole ainoastaan hänen upea teini-idoli lookki, mikä on valloittanut meidät, vaan myös hänen elämänasenteensa. Hänestä voi saada vaikutelman käytännöllisenä Gary Barlow -tyyppinä, mutta hän ei todellakaan pelkää sanoa, mitä hänellä on mielessään. Virkistävän rehellinen  luonne on saanut hänet toisinaan vaikeuksiin. Emme pysy laskuissa, kuinka monta kertaa hän on Twitterissä moittinut äänekkäitä fanejaan, jotka hengaavat hänen Lontoon pilvenpiirtäjä-asuntonsa luona, kun hänellä on vapaata.
Mutta maailmassa, jossa poptähdet väläyttelevät pinnallisia hymyjään, on virkistävää löytää yksi, joka ei pelkää luopua hymyilevästä PR-naamaristaan aika ajoin.
Kuitenkin, vakavammin ottaen, hän on saanut myös syytöksiä homofobisuudesta, mikä on aiheuttanut huolestuneisuutta hänen homofaneissaan. Viime vuonna Liamia kritisoitiin, kun hän ylisti Duck Dynastyn -tiimiä heidän perhearvoistaan, ja samalla viikolla yksi heistä (Phil Robertson) laukoi kyseenalaisia homofoobisia kommentteja. Lopputuloksena hän sai ryöpyn herjauksia faneilta, ja Liam julkaisi useita twiittejä omaksi puolustuksekseen. Sittemmin häntä syytettiin lesbofanejen vieroksumisesta konsertin aikana, kun hän sanoi, ettei kukaan heistä voisi samaistua yhteen hänen lempikappaleistaan, koska se kertoi tyttöön rakastumisesta.  Jälleen, hän käytti Twitteriä puolustaakseen kunniaansa.
Selvästikkin meillä on paljon puhuttavaa. Liam saapuu yllättäin, täynnä energiaa ja hymyillen, mutta mielenkiintoista kyllä, kumpikaan hänen turvamiehistään eikä kymmenhenkinen saattue ole mukana (Hänen PR manageri saapui aiemmin). Eikä myöskään faneja tai paparazzeja ole ulkona, kiitokset kaavulle ja kuvauspaikan syrjäiselle sijainnille.
Vaikka hän onkin nuorempi ja poikamaisemman näköinen kuin kuvissa, Liamissa on jotain mikä saa sydämesi lyömään nopeammin. Hän on hoikka, mutta treenattu ja hänen ihonvärinsä on lämmin. Kohteliaasti hän astuu eteenpäin ja esittelee itsensä tiimille. Kun hän tulee tervehtimään minua, hän kurtistaa kulmiaan ja sanoo säteilevän hymyn kanssa: "Olemme tavanneet aiemmin, eikö niin? X-Factorissa, luulisin.." Hän on oikeassa, viisi vuotta sitten, kun hän ja pojat yhä kilpailivat live-esityksissä, Liamin silloinen hiusstailisti esitteli meidät Liamille ja hänen perheelleen. Hyvät tavat, hyvä muisti. Tämä mies on saalis! Pidän hänestä entistä enemmän.
Kun ehostajamme asettuu laittamaan hänen hiuksia ja meikkejä, hän juttelee kuinka on saanut vastikään pudotettua painoa vyötäröltään. "Katsokaa vaikka, housuni ovat väljät", hän ilmoittaa vetäen vyörärönauhasta - ja kuinka innoissaan hän on päästessään Attituden kanteen ja saatuaan Vuoden seksikkäin mies -tittelin. "Olen todella iloinen siitä," hän hymyilee: "Se on aikamoinen shokki suoraansanoen, ja olen kiitollinen niille, joiden mielestä ansaitsen tämän. Se on loistava titteli omistaa, mitä muuta voisin sanoa siitä?"
Täytyy olla mieleistä tietää, että on voittanut omat bändikaverit tässä kisassa. Kuka olisi ollut sinun valintasi?
"No, luulen, että Harryllä on tietynlainen lookki", hän sanoo: " Harry näyttää paremmalta pitkien hiuksiensa kanssa. Se on kasvamassa järjettömän pitkäksi nyt. On hassua, että kun menen kotiin tauolla, näen kuinka isoksi koirani on kasvanut, ja kun taas tapaamme toisemme, sanon Harrylle: " Hiuksesi ovat kasvamassa suuremmiksi."

Jos hän olisi homo yhden päivän, ketä bänditovereistaan hän ihailisi? "Louis on paras kaverini: hänen kanssaan minulla on vahvin yhteys. Menisinkö naimisiin hänen kanssaan? No, en voisi, koska hän on varattu nyt. Kun olemme tienpäällä voimme työstää ajatuksia toisistamme. Me saamme kaiken yhdessä, mitä tulee levyihin."